Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (102)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:

A mea, de cand i-au tuns doar bretonelul, arata ca un baietel prostut

Adriana O pupam

Ylari mami, trebuie sa gasesti un moment sa tragi niste aer in piept, da? Ajuta si la restul.

Desriree mai, nu mai pot sa citesc asa ceva despre Victoria, te rog, trebuie sa se poata face ceva, ce zic dr-ii? Nu se poate, cred ca e periculos, fisura+locul ala cu kk nu e bine. Stiu ca atunci cand era Robert constipat, pediatra mi-a zis sa am grija sa nu faca fisuri, adica, chiar si supozitorul sa i-l pun uns cu ulei. Offf..pupam scumpa Victoriutza.

DOLORESS There's no place like home! Bine ati ajuns sanatosi acasica!

Laura, Alysh sa va fie de bine motzurile, aus ma bag la vizionat poze, adica dupa fructe!

Apropo de pampersi au aparut la Careefour, unii ambalati in portocaliu, sleep&paly, am zis sa iau si eu o pjnga mica, sa testez, sunt cu cativa bai mai ieftini , insa sunt FFF PROSTI. SA NU CUMPARATI ASA CEVA FETELOR!

Gata fug, la facut fructe, Robert e in continuare fornait, ba mai baga si o tuse pe ici colo, s-o sun pe pediatra. uff..cand trece oare?

In alta ordine de idei, au venit bunicii, toata lumea, de la Muc cel Mic, la (Muc) cel mare a primit o groaza de cadouri,avem si un nou carut umbrela, un graco super stabil si solid asa, desi e usor (bine nu 4 kg ca a lui Robertix)

Pupam si sarbatoritul zilei, Rares Sa fii sanatos, si sa ai o viata minunata !

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Anisiap daa, trebuie sa fiti de acord amandoi cu numele .Si Nicholas e frumos, mie imi place. Cat despre purtatul fetei peste tot dupa tine...cred ca trebuie sa-ti fie foarte greu. Experientele prin care treci te marcheaza. Succes la control!
Gabitzule

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimi!!!
I-am dat de lucru un pic Evei si zic, hai sa bag un mesaj!
Desiree, da, si eu vroiam sa iti spun ca m-ai ingrijorat cu constipatia fetitei! Inainte sa isi redea drumul Eva la programul zilnic de kk a fost tare constipata. Vreo 2 saptamani imi facea asa: 2 zile niciun kk, in a treia dimineata ii puneam supozitor. Pai m-am enervat la un moment dat si am atacat pe toate planurile. Noua ne-a zis pediatra ca e ok sa ii dau miere, deci dimineata ii dadeam putina miere (nu prea multa ca nu e Eva inebunita dupa ea) Suc de citrice, iaurturi, suc de castravete, toate nebuniile de care stiam si eu ca ajuta. Ceaiuri la greu, etc. Frate cand mi-a facut primul kk dupa acest atac al meu la adresa constipatiei, s-a umplut de sus pana jos. Si de atunci face in fiecare zi. Dimineata. Si mereu trebuie sa o spal. Bafta multa! Sper sa treaca repede si la voi.

Alysh, superba petrecerea. Laurita, idem! Bebeii sunt superbi, de mamici, ce sa mai zic, mie imi vine sa ma ascund. Laurita la mami nu voi mai veni ca sa stau zile intregi, ca anul trecut, ca n-am cum. Mama e ocupata cu boala ei si cu medicamentele, si ieri la gratar numai despre asta a vorbit. Of, of...

Nu in ultimul rand, LA MULTI ANI Rares Sebastian!!!

Pupici, fug ca urla fata!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare!

Am zis, ca o sa intre timpul la apa si nu o sa reus'esc sa felicit copii...Acu' am s-o fca pentru toti cei de un anisor incepand cu 11 ami si terminand cu 20 mai...sper sa mai am timp miercuri joi de un mesaj pentru restul pana duminica

[b]La Multi Ani! sanatosi si voiosi cu bucurii, fericire, veselie si noroc: STEFANIA , DIANA MARIA , MIRUNA ELENA , ERIKA , DARIUS COSTIN , STEFAN , TUDOR , TEODORA MARIA , MIRCEA IOAN , ALEXIA NICOLE , RARES SEBASTIAN , MARIA ELIANA , ANA MARIA , ANDRA , ROXANA , DELIA ELIANA , BEATRICE , DANIEL CHRISTIAN . Sa aveti o copilarie ca in povesti si o viata frumoasa si plina de impliniri!!!

Am citit una alta dar nu stiu de cand nu am mai citit asa ca scris si eu ce imi amintesc p-acilea.
Apropo de poze, ale mele cu fata pe webshot au fost totdeauna private. Si desi pana de curand era asa ca daca le cautai pe google...si stiai ce sa cauti le gaseai. Acum privatul asta e cu termen. Respectiv linkul e deschis pentru persoanele care l-au primit un timp limitat dupa care nu mai este acces decat din cont. Asta e bine pe de-o parte pe de alta nu fiindca noi folosim webshotul in special pentru a face update catre bunici..;si in general nu imi place sa dau user si parola altora...asa ca tot tre sa le reinnoiesc invitatia.

Deci mot, turta, nici eu n-am auzit pe la noi de asa ceva...clar nu fac. Las ca e suficient restul...pe mine ma rupe curiozitatea daca o fie sau nu vreme buna...asa ca va rog puneti vorba buna si pentru noi sa avem sambata frumoasa...ca altfeeeeel :)

Noi sambata am bagat gradinarit...sa vedeti ce idioata e esme, adica eu. Am cumparat o carte despre flori comestibile si mi-am facut o micuta gradinita cu flori...foar comestibile! in zona in care am si ierburile de condiment. Acu evident abia astept sa apara recolta. Pana acu' ma gandeam ca o sa fac fetei trandafiri din pasta de zahar, acu' cred ca o sa folosesc din florile pe care le am in gradina...fiindca, desi nu stiam...aproape tot ce am deja e comestibil...panselute, liliac, lalele, lmevantica, trandafiri (o da evident stiam ca astia si levantica sunt comestibili, aveam doar impresia ca doar trandafirii care miros sunt ok). Apoi prietenul nostru din olanda a fost sa mai lucreze in gradina de zarzavaturi unde se pare ca si anul asta o sa am morcovi si de dat...ma duc la piata :) ridichi si salata, poate o sa fie la ziua fetei din productie proprie (si florile de ridiche si de ciboullet sunt comestibile...numai bune pentru salate) si am vazut ca si capsunii sunt in floare. Copaceii pe care i-am plantat dupa ce ne-am luat casa, care deci primavara asta au facut doi ani de cand sunt la noi in gradina sunt in general plini de rod. Vreti sa stiti ce copacei si-au plantat maramuresenii in gradina...va dau un minut de gandire....bravo, ati ghicit....un MAR, un PAR si-un PRUN si fiindca ne merge asa bine la anu' mai punem un cires, un visin si poate si un cais.

Apropo de interactiune. Citeam undeva ca in perioada asta copii nu se joaca cu cineva...se joaca langa cineva. Le e suficient sa fi langa ei, sau sa fie cineva langa ei sa faca ceva si restul incearca ei...de curiosi. Eu i-am introdus de doua saptamani cariocile si creioanele colorate. Ma pun lanag ea pe jos, iau o coala de desen si desenez cate-n luna si in stele si in tot timpul asta povestesc...evident e super atrasa...imi ia ustensilele din manca, incearca sa traga si ea linii ies galme, intoarce invers ustensila is pune o linie pe fata, una pe nas...pe haine sa nu vorbesc, mai ales cand sunt cariocile. Pana acum am fost destul de vulturache si am reusit sa pun capacele inainte sa bage varful cariocii sau al creionului in gura. Am remarcat ca cel mai mult ii place sa ii desenez chestii pe care le are langa ea...locomotiva, telefonul, cangurul...nu stiu de ce...si admira de asemenea cand umplu ceva cu culoare mai mult decat cand desenez forma.

Cand lucram in gradina punem copilul ori pe iarba ori in carucior, in fucntie de cum e vremea si ii povestim ce se intampla acolo...De mancat mancam trei mese impreuna, ea mai are doua mese singura, fara mesele de lapte matern. Acu' e de inteles ca la noi asta se intampla doar in uikend si zilele libere, dar incercam sa o invatam ...prin exemplu, ca de mancat se mananca in bucatarie sau afara "pe terasa" si ca familia mananca impreuna. Dimineata si seara poate manca linistita autonom, la amiaz, inca nu :). In rest ne jucam alternativ cu ea...dar si aici ...e doar uikend si sau zile libere.

Cred ca ma retrag putin sa mai si muncesc :)

O zi buna tuturor,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

hop si noi!
in primul rand, trebuie sa multumesc tuturor celor care ne-au facut urari. sunteti toate niste dragute, va multumesc mult!
in al doilea rand, s-a terminat si motul. l-am taiat, ieri chiar am tuns-o putin ca era pletoasa rau... gata! evenimentul s-a petrecut sambata seara la 6. a fost dragut, se putea si mai bine, dar nu e vina mea ca am "in-laws" tampiti . gogoasa a ales carte, bani si iar carte; apoi o papiota de ata (ca am considerat ca deja cartea a iesit din schema, sa aleaga altceva). deci (speram ca) va fi citita, bogata si priceputa/gospodina. poze pun mai incolo, dar nu am multe si nici reusite... asta e, mai mult nu ne-am priceput...
am vazut, in schimb, poze frumoase de laura si alysh. ma bucur ca ati petrecut bine. iar baietii sunt niste scumpi!!!

partea nasoala e ca fiica-mea a trecut in cel de-al doilea an din viata ei cu o raceala de zile mari. ma plangeam eu de mucisori vineri, dar aia nu erau nimic. intre timp s-au transformat in niste muci maaaari si uraaaati + o tuse uracioasa . mergem azi la medic, ca nu se mai poate, cu tratamentul dat de mine nu s-a rezolvat...

am scris mesajul asta cu viteza melcului, ca gogo doarme langa mine si tastatura face zgomot. mai mult nu mai pot scrie. va pup pe toate (gogo nu, ca are muci si nu vrem sa-i pasam si altora)

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

Salut!

La multi ani sarbatoritilor de azi si din zilele trecute!!!
Iar n-am mai intrat ca n-am apucat.

Va ziceam ca Sara a vut febra saptamana trecuta. I-am dus la analiza un scaun si i-au iesit frecvente levuri. M-a pus sa ii dau nistatin o tableta pisata la 6 h 5 zile. E atat de amara... Mi-e asa mila de ea. Ea o inghite saraca fara nici o strambatura. Cred ca e obisnuita cu glicerina boraxata cu nistatin... Si cu aia trebuie sa o dau pe limba de 6-7 ori pe zi.

Vroiam sa va rog sa imi recomandati si mie unde sa comand un tort bun. Eu stau in militari, ar fi de preferat mai aproape dar e ok si mai departe daca pe-aici nu stiti.

MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008

Mergi la inceput

Acum sa zic si eu ceva de bine de Sara: de vreo 2 luni (cam asa) face la olita cand o pun kk, pipi, ce-i vine. Cred ca i-a cam inteles sensul. Cand era mica o luam mereu cu mine la baie ca mi-era frica sa o las singura si o tineam in carut in timp ce eu.... Si apoi am zis sa o pun pe olita in timp ce stau eu pe toaleta si a mers. Nu merge chiar de fiecare data ca probabil nu are nevoie si nici eu nu sunt constanta (o pun cand imi mai aduc aminte). Acum vreo 2 zile am pus-o de 3 ori si de 3 ori a facut. Am luat din carrefour o olitza care canta cand se uda si stiu imediat cand a facut. A fost si ieftina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Vai fetelor ce emotionata sunt, prinde contur albumul cu poze ptr concursul "ratusca din viata mea" si o vad si pe Evutza scumpa (e ultima poza din cauza nick-ului meu banuiesc.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2

Sa ma mai uit o data cand incepe concursul.

Fiicamea doarme de nu mai poate. O sa o las cat vrea ea.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chinabulina

hop si noi!
in primul rand, trebuie sa multumesc tuturor celor care ne-au facut urari. sunteti toate niste dragute, va multumesc mult!
in al doilea rand, s-a terminat si motul. l-am taiat, ieri chiar am tuns-o putin ca era pletoasa rau... gata! evenimentul s-a petrecut sambata seara la 6. a fost dragut, se putea si mai bine, dar nu e vina mea ca am "in-laws" tampiti . gogoasa a ales carte, bani si iar carte; apoi o papiota de ata (ca am considerat ca deja cartea a iesit din schema, sa aleaga altceva). deci (speram ca) va fi citita, bogata si priceputa/gospodina. poze pun mai incolo, dar nu am multe si nici reusite... asta e, mai mult nu ne-am priceput...
am vazut, in schimb, poze frumoase de laura si alysh. ma bucur ca ati petrecut bine. iar baietii sunt niste scumpi!!!

partea nasoala e ca fiica-mea a trecut in cel de-al doilea an din viata ei cu o raceala de zile mari. ma plangeam eu de mucisori vineri, dar aia nu erau nimic. intre timp s-au transformat in niste muci maaaari si uraaaati + o tuse uracioasa . mergem azi la medic, ca nu se mai poate, cu tratamentul dat de mine nu s-a rezolvat...

am scris mesajul asta cu viteza melcului, ca gogo doarme langa mine si tastatura face zgomot. mai mult nu mai pot scrie. va pup pe toate (gogo nu, ca are muci si nu vrem sa-i pasam si altora)

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Felicitari!!! Sanatate multa gogoasei! Sa treaca repede raceala!
Dar de ce te-au suparat nasii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

va mai amintiti de noi?
inainte de toate vreau sa uram si noi tuturor mladitelor si mugurasilor care au implinit venerabila varsta de 1 anisor,sa creasca mari,cumintei si sanatosi,sa fie inconjurati numai de fericire si orice fel de necaz sa ii ocoleasca .Ne apropiem si noi cu pasi repezi de 1 anisor,petrecerea 99,9% o vom face la tzarania ca acolo e spatiu kklau,curtea are aproape 4000 mp,si copchiii se pot zbengui pana pica lati.
Am vazut si cateva pozici de la moturi si turte,superbi toti copilasii si mamicutele la fel ,spar ca la anu cand o sa ii rupem turta si domnisoarei care acum e in burtica,sa arat si eu macar ca gemenutele sexy Laurica si Simona
Saratzina noastra,mai mult ca sigur e piticuta clubuletului,avem numai 7500g,ca acum 2 sapt a fost racita putin(socrelul,la tzara a lasat-o fara caciulita ca si-a luat-o jos,si era un vant si frigut )o sapt a avut numai mucisori transparenti rez cu Sterimar,dar apoi a inceput sa faca greva foamei si 2 zile febra,o data vomitat noaptea,am mers numai la dr de fam-rosu in gat-si ne-a dat Keflex.Am inceput sambata dimineata si duminica seara era fata mea plina de bubite pe corp,am crezut ca e varicela-pojar sau alta boala a copilariei,am mers inapoi si ne-a trimis la Matei Bals pt analize ca desi parea a fi alergie a zis sa ne asiguram.Si acolo,neica....am crezut ca voi ajunge la stirile de la ora 17,era sa le strang de gat pe 2 asistente,au chinuit-o o jumate de ora sa ii ia jumate de eprubeta de sange,am sa revin cu povestea asta,sa nu ma intind prea mult acum.Si rez au fost ca a fost o alergie la Keflex.si cum o saptamana,aproape 10 zile a fost grevista cu papica,a mai slabit saracutza,nu era destul de aschimodie .De vineri a inceput sa pape binisor,parca a mai recuperat ceva,incepe sa faca falcute si bulanase,Doamne da sa nu mai avem pb.oricum marti avem programare la Stanciu,pt evaluarea de la 1 anisor,sa ne zica si ce vaccin sa facem,si vreau sa ii cer sa imi dea trimitere sa ii fac absolut toate analizele posibile,sa vedem de ce totusi nu ia cum trebuie in greutate desi e mancacioasa de felul ei.Uofffff,ce m-am descarcat,sper sa nu va fi plictisit
In schimb suntem vorbareteeeeeeeee,toata ziua bombanim,cum vede ca o imbrac,chiar si dupa ce ii schimb pempi,ea deja arata la usa si face paaaaa paaaa e mare vagaboanda,ii place afara,inca nu plange cand intram,dar nici multe nu mai are pana sa o faca.Avem un cuib de randunele pe un hol care face leg intre noi si cumnatelul meu,si ea zice pui pui,cum aude afara pasarele ciripind ridica un degetel ca si cum ar zice.auzi......si face pui pui.Iar cand iesim in curte arata spre Boo Boo,catelul nostru si zice cashel,cu un sh spre tz,e tare haioasa,sper sa vb mai repede decat Alex.Ne iubeste de numa,vine la noi si ne face dee deeeeee,adica draga draga,imi da pupele la burtica mai ales seara cand o culc,imi ridica bluza si se tranteste cu gurita pe burtica si face pu .E atat de scumpica de o smotocesc toata ziua,si mai ales cand ii smotocesc pe amandoi,si pe ALex,sa te tii la chicoteli si rasete de se zguduie geamurile Si ei amandoi se iubesc si se joaca,d-soara nu e interesata de papusele sau alte dracovenii de-ale ei,ii trebuiesc masinutele si mingile lui Alex,afara face scandal ca vrea pe trotineta,am zis ca ii luam si ei una ca ALex nu prea ne lasa.cam atat despre noi acum,incerc sa mai intru cand mai pot,sa mai si postez,ca de citit va cam citesc.muuulti de la noi pt toti si toate

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

29sapt+

Mergi la inceput