Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 20
Ellenuta spune:
alesico mie nasa mi-a adus la spital un body, o salopeta, o caciulita, sosetele si un costum gros cu care s-o scot din spital. acasa mi-a adus iarasi hainute - bodyuri, salopete, caciulite si jucarele de ros.
la botez i-a luat un rand de haine de la piele .. body, dres, botosi, palarie, rochita, pulover .. si mi-a mai adus a doua zi, la baita de mir tot hainute .. bodyuri, trening, o bandana, bluzite si desigur jucarele .. iar la botez a luat ce se ia .. lumanare, uleiul de mir, fasa, prosop, patura groasa, sapun, prosopele ptr preot. poate mai sunt dar nu mi le amintesc. revin.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cristina_ana spune:
Hello!
Eu tot pe fuga, am intrat doar sa va spun ca am vorbit si cu Panda si vrea sa vina si ea maine la intalnire. Noroc ca m-a sunat, ca nu a mai intrat in ultimele zile pe forum si nu stia de intalnire. Deci ramane sa ne vedem maine la 11 la intrarea de la Primarie. De recunoscut, sigur o sa ne recunoastem dupa
.
Monikus, felicitari pentru fetita sanatoasa! Pune si tu o poza-doua in album, ca sa te recunosc maine!![]()
Selene, fetita ta e superba. Foarte reusita poza!
Eu se cunoaste ca sunt la al doilea copil. Nu ma mai agit deloc cu marci de hainute, cosmetice de bebe, leagane, carucioare, cadite, etc. O sa folosesc in principiu ce am de la Andrei. Doar leagan as vrea si eu, dar sper sa mi-l imprumute o prietena. Eu il mai leganam pe Andrei in scaunul de masina scoica, si adormea foarte bine si asa.
Referitor la camasa de alaptat, eu am folosit cu succes niste halatele cumparate din piata cu fermoar in fata de sus pana jos. Mi s-au parut mult mai practice, ca se deschidea mai repede fermoarul si atit cat aveam nevoie, alea cu nasturi mi s-au parut mai dificil de manuit. Si le-am cumparat cu un pret foarte mic, se gasesc la toate tarabele. Camasile speciale de alaptat sunt mai scumpe.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
22+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_ana Monikus, felicitari pentru fetita sanatoasa! Pune si tu o poza-doua in album, ca sa te recunosc maine! Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 22+ cu ( Emma Ioana )POZE |
Multumesc frumos.

Monica
16+
diana_n spune:
Biaz, Techila toti din tara care au auzit ca am al 2-lea baiat au fost dezamagiti, dar le raspund cu "in China ar fi fost cea mai buna veste posibila".
Am stat cu sotul si ne-am gandit de ce TOTI din tara ne-au urat fetita fara sa intrebe ce ne-am dori, iar prietenii de aici ne-au urat un copil sanatos. Sotul a venit cu explicatia : pentru ca in tara toata lumea considera ca dupa 2 copii, gata, se inchide fabrica, pe cand cei de aici sunt deschisi la ideea ca poti sa ai 3-4-5, cati copii vrei, deci ai sanse sa ai si fete si baieti.
La 5 min. dupa ce am sunat parintii mei si socrii sa le spunem ca avem baiat, a sunat mama soacra sa ne spuna sa nu fim suparati. Am ramas fara vorbe, ca nu intelegeam la ce se refera. Cand i-am spus ca eu vroiam baiat a fost mirata. Nu stiu de ce s-a mirat in secunda aceea, ca eu mereu am spus ca mai vreau un baiat. Poate pentru ca asa e uneori in tara, lumea stie mai bine ca tine ce-ti trebuie.
[Si aici vorbesc din experienta proprie: cand locuiam langa Mall, toti au intrebat de ce langa Mall, ca-i aglomerat (raspuns: in '98 nu era Mall-ul construit si era o liniste in Vitan...), cand am luat masina gri metalizat, ca de ce gri metalizat, ca nu-i sta bine cand e prafuita (dar mie imi place gri, oameni buni si poate am bani s-o spal zilnic), cand m-am mutat in USA, pai de ce nu Germania, ca-i mai aproape (da' ce sa fac eu in Germania?!, ca nu cunosc pe nimeni; raspunsul lor: e o tara foarte buna). Apoi m-am mutat aici, nici un prieten n-a intrebat de ce stau pe Aspen Drive, de ce masina mea e bej si ce caut in tara lor]
Diana
23 saptamani si Peter (3 oct 2005)
kemsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monikus Buna burticutze, Iata ca in sfarsit am ajuns acasa de la dr. Azi sunt super incantata pt ca mi-am vazut bebele. Din spusele doctoritei e mai maricel. . I-am putut numara degetelele de la manuta, i-am vazut talpita si mai mult, spunea dna dr ca deja inghite, ca i se vede stomacelul si ca face si pipiAsadar, cel putin pana la urmatoarea ecografie.... e fetita. ![]() Acum ca v-am dat vestea cea mare, pot sa ma pun pe citit din urma si sa vad daca mai ziceati ceva de intalnirea de maine. Va . Acum o asteptam pe Dana sa vina cu vestea buna.Fetele, va multumesc celor care mi-ati tinut galerie. ![]() Monica 16+ |
Monikus,

Sa fiti sanatoase!!!Gianina
20+ cu
Loris Stefanbebe
selen80 spune:
Monikus felicitari! sa ramana fetita daca asta va doriti, si sa se nasca sanatoasa!
Haideti ca am patit-o si eu azi....m-am dus la o colega f mandra cu pozica mea in mana, si am inceput sa discutam una-alta despre sarcina, la care ma intreaba: dar cand ziceai ca nasti? pe la inceputul lui sept, zic eu, nestiind ce ma asteapta.....ea, stramband din nas: AAA, FECIOARA CA SOACRA-MEA! 
cu ce-s eu vinovata ca ea n-a fost dorita de socrii ei si ca ea n-o suporta pe soacra-sa din cauza asta??!!
in momentele alea imi scormoneam mintea sa-i dau o replica inteligenta si mai taioasa (tocmai pt ca aveam in cap discutia noastra de azi...), dar din pacate nu e genul meu, mie imi plce sa fie liniste si armonie, sa nu se supere nimeni pe mine, etc....asa ca i-am zis doar ca nu trebuie generalizat, pt ca stiu atatea persoane care sunt in aceleasi zodii si totusi sunt atat de diferite...si ca oricum eu nu cred in zodii....cred ca si-a dat si ea seama ca a gresit, pt ca a intors-o si ea apoi....
24+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
adimercedes spune:
Fetelor, www.youtube.com/watch?v=s87BoCRrbHI&feature=related" target="_blank">dedicatie speciala pt TOATE burticile! Enjoy!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
anamaria1979 spune:
Selen80 felicitari pentru poza reusita. Mi-au dat putin lacrimile recunosc ptr. ca merg si eu saptamana asta la 4D. Ce poza reusita! Si fetita e un ingeras parca doarme.
monikus spune:
kemsy, selen, multumesc frumos.
Acum ca am aflat, imi doresc fetita. Daca m-ai fi intrebat ieri ti-as fi spus ca nu conteaza. Ce va fi, numai sanatos sa fie. Probabil ca in subconstient imi doream 51% fetita si 49% baiat. Chiar daca pana la urmatoare eco ii creste putzulica, eu nu pot sa ma supar pt ca tot un dar de la Dzeu e.
Stiu insa ca socrumiu vroia baiat si cred ca azi nu i-a picat foarte bine cand i-am spus. In rest.... multi bebei sanatosi si la termen va doresc.
Acum sper sa iasa ok TT pt ca azi l-am facut. Urmatoarea eco chiar peste o luna... vai ce mult mai e pana atunci...
Cat despre cei care comenteza de zodie.... nici nu am cuvinte. Cum te da Dzeu asa esti. Daca acasa ai tai te-au crescut cum trebuie.... atunci esti om indiferent de zodie.
In legatura cu sexul copilului, nu stiu de ce se streseaza unii pentru noi mamicile. Putem oricand sa mai facem unul.![]()
pe toate.
Monica
16+
adimercedes spune:
Aaaa, am pus si eu o poza pe webshots, dar trebuie sa va logati sa ne vedeti
.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009