Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

da asa este aveti dreptate dar este un sentiment pe care nu il pot controla... ma bucur enorm pentru mamiciile din jurul meu si nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu dar totusi e bine k Doamne Doamne m-a intarit si merg mai departe ,, o sa vina si vremea mea knd o sa fiu un grasuloi cu burtica:))EU ACUM MA RETRAG VB MAI PE SEARA VA PUPIC PE VOI SI PE BEBICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Dati-mi si mie parola comuna, pls!

18+ ; tati vrea baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Conform contractului colectiv de munca la nivel national, la nasterea bebelusului doar unul din parinti beneficiaza de un salariu mediu pe unitate (nu conteaza care parinte pt ca nu se specifica). Unitatea este obligata sa ti-l dea, dar nu va asteptati sa va spuna ei ceva. Dupa nastere, mergeti frumusel la serviciu, faceti o cerere cu nr de inregistrare si solicitati acest salariu. La cerere atasati si o copie dupa certificatul de nastere al copilului. Nu amanati prea mult treaba asta dupa nastere. Eu l-am trimis pe sot dupa o saptamana si in ziua in care au intrat salariile, mi-a intrat si mie acel salariu. Am fost prima din istoria firmei care a solicitat asa ceva. Ei sunt niste nesimiti si nu spun. O sa caut zilele astea articolul respectiv din contractul colectiv si o sa-l postez aici.

Alessicoo, daca o sa-l scoti tu din spital trebuie sa-i iei un rand de hainute si o paturica: un body, o salopetica pt deasupra, caciulita si paturica. Eu sunt total PENTRU cumparatul hainelor inainte de nastere.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

multumesc pt cuvintele frumoase... poate k sunt un pic km egoista . dupa pierderea sarcinei in momentul in care vad o graviduta ma gandesc k asa as fi fost si eu ... dar dak nu a vrut Doamne Doamneasta e mergem inainte!... tot aud fel si fel de superstitii legat de cumparatul hainutelor k cica nu ai fii bine inainte de nasterea copilului... voi ati cumparat ceva pentruu finii respectiv finutelor voastre dinainte?

Nu, eu i-am cumparat dupa ce s-a nascut, dar nu din superstitie...Pur si simplu, asa s-a nimerit..Sau poate din cauza ca am asteptat sa cumpar din Romania, eu fiind inca in Italia cand s-a nascut. Am luat tot din Romania (in afara de pampers ) si am venit cu ele aici. Am gasit niste rochitele f f f frumoase, cu una am imbracat-o si la botez . Am mai luat asa zisa crisma, un fel de scutec pe care a pus-o preotul cand a scos-o din apa.
Tre sa imi laud sotzul putin, si sa zic ca eu nu m-am atins de finuta nici la schimbat, nici la baita (spre rusinea mea). Sotzul a facut toate. Mie mi-era frica sa nu-i rup ceva, eram ca blocata. Dar el a intors-o pe toate partile, inclusiv a imbracat-o cu ciorapei, de aia lungi, ceea ce mie mi se parea imposibil .
Gata, l-am laudat destul

Gianina 20+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

ART.51. - In afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor
beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil;
daca mama nu este salariata, sotul acesteia beneficiaza de plata unui salariu mediu pe
unitate;

acesta e articolul din ctr col. de munca

24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Iulia nu te impacienta ca e mai micuta bebelina ta mai ales daca asa a fost mereu la fiecare echo. Poate ai avut ovulatie mai tarzie si aceasta este explicatia, bine ca organele interne sunt la locul lor. Si mai este ceva: poate nici tu nici partenerul tau nu sunteti niste oameni inalti, masivi, iar bebe va seamana in privinta asta.

Eu vorbesc din experinta personala avuta cu Rares care de la inceputul sarcinii la monitorizari era cu 10 zile mai micutz. Cam prin sapt. 30 a inceput sa recupereze foarte bine din diferenta si slava Domnului la pana la final, la 40 sapt. l-am nascut maricel, adik 3750 g si 53 cm. Nu te impacienta, sigur va fi bine. Si inca ceva foarte important: alimenteaza-te bine, mananca sanatos, diversificat ca suntem binecuvantate sa ducem sarcina primavara, vara si toamna cand e sezon de fructe si legume proaspete

Week-end placut va doresc! Pe luni... cand ajung iar la birou (adik la net)

Ramona

Tudor Gruia 19 fix fix

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Asta cu salariul nu o stiam Deci daca suntem salariati amandoi, e musai sa solicit eu, nu? Ar fi fost mai convenabil sa solicite sotul
de aia intreb.

24+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, v-am vazut si eu pozicile pe webshots si am pus si eu 2 cu mine. Eu sunt mai "mica" la burtika si tare bine imi prinde ca sunteti atat de multe inaintea mea si povestiti una-alta despre sarcina si evolutia ei. Totusi mie mi s-a intamplat miercuri o chestie care voi ziceti ca se intampla mai tarziu in sarcina: mi-a inceput productia de lapte . Dar a fost doar intr-o seara si doar 2-3 picaturi din fiecare san, numai bine sa-mi pateze tricoul. Apoi ieri si azi nu a mai curs nimic... sa fi fost doar un test de functionare Sau poate pt. ca in seara aia am fost si mai agitata si am avut mult de umblat prin oras???

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

ah, si am uitat sa va laud ca tare bine mai aratati

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna burticutze,

Iata ca in sfarsit am ajuns acasa de la dr. Azi sunt super incantata pt ca mi-am vazut bebele. Din spusele doctoritei e mai maricel. De fapt, ar trebui sa spun e mai maricica pt ca e . I-am putut numara degetelele de la manuta, i-am vazut talpita si mai mult, spunea dna dr ca deja inghite, ca i se vede stomacelul si ca face si pipi. Ce sa mai, m-am topit cand am vazut puiul meu. Imi venea sa plang.

Asadar, cel putin pana la urmatoarea ecografie.... e fetita. Eu sper sa nu ii creasca putza dar.... Dzeu stie. Pana la urma tot ce conteaza e sa fie sanatos/sanatoasa.

Acum ca v-am dat vestea cea mare, pot sa ma pun pe citit din urma si sa vad daca mai ziceati ceva de intalnirea de maine.

Va . Acum o asteptam pe Dana sa vina cu vestea buna.

Fetele, va multumesc celor care mi-ati tinut galerie.

Monica 16+

Mergi la inceput