Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 18
santorini spune:
Madalina numele meu e Luminita, dar nu cred eu ca isi mai aduc parintii tai aminte de toti colegii lui Irinel!
22+ cu 
nazdravanul meu
kemsy spune:
| Citat: |
Eu fac parte din categoria mamelor sceptice in privinta balansoarelor electrice. Mi se pare ca o sa-l invete pe bebelus leganat, ceea ce am reusit sa evit prima data si vreau sa evit si acum. In plus, vreau sa interactionez cat mai mult cu el. Cred ca am si un fel de idee fixa in sensul ca nu-mi place sa-l legene o masina in timp ce eu imi vad de treaba. Mi se pare artificial. Prefer sa-l pun intr-un scaunel pe langa mine si sa-i vorbesc ca sa-l tinocupat si atent.
Tine de fiecare mama sa aleaga ce considera mai bun pentru copilul ei, in functie de preferinte si personalitate si... desigur, buget. Pentru mine un asemenea balansoar e o cheltuiala destul de mare.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+[/quote]
Pai de asta mi-e si mie frica...Ca se invata leganat. Eu am mai auzit de la mame ca isi mai tineau bebelusul in scoica pentru masina, sau chiar in carut, si il leganau/plimbau daca era necesar.
Gianina
20+ cu
Loris Stefanbebe
selen80 spune:
Kemsy, sa stii ca si noi am inceput deja: are nasul tau, ba al tau, da gura e ta, samd
dar cine a vazut poza pana acum a zis ca seamana cu sotzul....si oricum stiu ca se zice ca fetitele seamana cu tatii.....sa vedem....sanatosi sa fie toti, cu oricine or semana
Kateryna nici eu nu ma asteptam, sincer...si inca ce vedeti voi e scanat, deci se pierd multe detalii, in poza originala sa vad mult mai bine
insanatosire grabnica iti doresc!
24+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
kemsy spune:
ALesicoo, eu la botezul finutei mele, i-am luat toate articolele de imbracaminte, unele in mai multe exemplare
(gen body, salopete, care se schimba zilnic): costumase, rochite, ciorapei, body cu maneca lunga si scurta (depinde de sezon, pe unele le iei mai mari), salopeta groasa de iarna, jucarii, produse cosmetice pentru baita, pampers, prosopel cu gluga, papucei, paturica, etc.
Gianina
20+ cu
Loris Stefan
bebe
katteryna spune:
Iuliapapusa, eu am o diferenta de 10 zile intre Um si varsta masuratorilor.Si asta pt ca am ciclu menstrual neregulat. Te rog stai linistita ca atata vreme cat are toate organele dezvoltate pt varsta asta e foarte bine si asta conteaza!
Eu ma bag in pat ca stranut din 2 in 2 minute si nu vreau sa va transmit virusei!![]()
Pup toate fetele!
24+ cu floricica
RAISA MARIA
katteryna spune:
Sar'mana Selen!
Sper ca soatza sa-si indrepte toata priceperea pe care ar putea-o avea vreodata intr-o frectie mult asteptata in seara asta!
24+ cu floricica
RAISA MARIA
aleesicoo spune:
multumesc pt cuvintele frumoase... poate k sunt un pic km egoista . dupa pierderea sarcinei in momentul in care vad o graviduta ma gandesc k asa as fi fost si eu ... dar dak nu a vrut Doamne Doamne
asta e mergem inainte!... tot aud fel si fel de superstitii legat de cumparatul hainutelor k cica nu ai fii bine inainte de nasterea copilului... voi ati cumparat ceva pentruu finii respectiv finutelor voastre dinainte?
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo multumesc pt cuvintele frumoase... poate k sunt un pic km egoista . dupa pierderea sarcinei in momentul in care vad o graviduta ma gandesc k asa as fi fost si eu ... dar dak nu a vrut Doamne Doamne asta e mergem inainte!... tot aud fel si fel de superstitii legat de cumparatul hainutelor k cica nu ai fii bine inainte de nasterea copilului... voi ati cumparat ceva pentruu finii respectiv finutelor voastre dinainte? |
Nu te mai gandi la asta. Spune-ti mereu, in sinea ta, ca alta este calea ta, alte planuri sunt tesute de Doamne-Doamne pentru voi. Poate ca nu era momentul acum. Va veni cu siguranta acel moment si atunci nu stiu cum vei percepe lumea care iti priveste burtica cu tristete. Nu fi suparata. N-a vrut nimeni sa ti se intample una ca asta, din contra...si tu stii!

Despre cumparaturi...eu personal n-am cumparat nimic inainte de nastere. Am asa un sentiment ca pana nu-i vad fetisoara nu stiu ce sa asociez cu ea
Liliana,
Andra-Maria &
17+Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
monica_dicut spune:
alessicoo, suntem tare multe pe aici care am pierdut sarcini mai mici sau chiar bebei nascuti din pacate. Te intelegem foarte bine prin ce treci. E greu dar uite ca pana la urma cu ajutorul lui Doamne Doamne s-a intamplat din nou la noi si nu trebuie sa disperi. O sa vina atunci cand trebuie, ai sa vezi. 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
santorini spune:
Iulia daca asa a fost de la inceput, mai mic cu 2 saptamani decat varsta dupa UM eu zic ca nu e nici o problema. Si la mine a fost de la inceput mai mic cu o saptamana, dar doctorul mi-a zis ca e OK, mai ales ca eu aveam ciclul mai neregulat, adica erau si luni cand venea la 36 de zile. Asta inseamna ca data conceptiei a fost mai tarziu, pentru ca si perioada fertila a fost mai tarziu.
22+ cu 
nazdravanul meu