Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

SANTORINI multumesc,le-am zis parintilor mei de tine dar din pacate nu am stiut sa le zic adevaratul tau nume ca sa-si aduca aminte de tine
Sa ne traiasca TECHILA,caci si de aia cu 4 picioare ai grija ca de ceilalti si iti organizezi timpul in functie de ei,in limita binenteles

20+ se pare ca va fi AMALIA ANDREEA

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

helloooo ma baga si p mine cineva in seama?... sau din cauza k nu mai sunt mamica nu mai pot vb aici?

De obicei, daca nu iti raspunde nimeni, inseamna ca nu sunt fete pe forum care sa stie raspunsul la intrebare. De exemplu, eu un sunt familiarizata cu traditiile ortodoxe, asa ca nu stiu ce sa-ti spun, desi mi-ar face placere sa te ajut.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna fetelor!
Chiar cand ma simteam mai norocoasa sa nu am capatat nicio raceala pana acum, hop m-am trezit cu gatul umflat si nasul infundat.Asa ca acum bag Panadol (care sper ca nu face rau ca mi l-a dat dr de familie) si ceaiuri fierbinti.Diseara o sa pun sotul la facut frectie desi nu se pricepe deloc..dar..
Invidioasa pe fetele care se intalnesc maine!Sa distrati si sa va ganditi si la noi va rog
Ma bucur pentru toate fetele care s-au intors de la eco cu bebei grasunei si o felicit pe curajoasa Anaconda
Bia, apropo de greutate bebelului din burtica, floricica mea, la eco de 21 sapt si 2 zile avea 359 gr. Deci...nu te mai gandi la SD ca nu ai motive

24+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

selen, unde ai pus poza cu ursulica sa vaza si ochiu meu???

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

http://picasaweb.google.com/SelenAzis80/Ursulica#5335950101530863234

dadusem un link in ultimul mesaj....

multumesc fetelor pt aprecieri sunteti niste dragutze, eu stiu ca inca nu sunt trasaturile atat de bine definite, si n-or sa fie nici imediat dupa nastere macar, dar sper sa aveti dreptate....

dar nici prea frumoasa sa nu fie, ca dup-aia sta tas-su numai cu bunghiu pe ea si-i sperie petitorii

24+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Ce frumoasa Ursulica . S a stea la mami pana zice nenea dr ca e bine .
Eu credeam ca toti bebeii seamanain foto astea 4 d, dar tocmai mi-am dat seama ca baietelul meu iubit nu arata ca fetita ta . Uraaa, ma duc acasa si ma pun pe studiat, cred ca seamana cu sotzu' la nas

Gianina 20+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

No ca ma bag si eu la vazut burtici pe webshots ca ma facurati curioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Mai fetelor, va vad ca vorbiti de scaunelele astea. Oare chiar sa fie necesar?? Ca eu nu l-am trecut pe lista, dar daca ma conving cele care au deja experienta unuia, il cumpar

bebe

Eu fac parte din categoria mamelor sceptice in privinta balansoarelor electrice. Mi se pare ca o sa-l invete pe bebelus leganat, ceea ce am reusit sa evit prima data si vreau sa evit si acum. In plus, vreau sa interactionez cat mai mult cu el. Cred ca am si un fel de idee fixa in sensul ca nu-mi place sa-l legene o masina in timp ce eu imi vad de treaba. Mi se pare artificial. Prefer sa-l pun intr-un scaunel pe langa mine si sa-i vorbesc ca sa-l tinocupat si atent.
Tine de fiecare mama sa aleaga ce considera mai bun pentru copilul ei, in functie de preferinte si personalitate si... desigur, buget. Pentru mine un asemenea balansoar e o cheltuiala destul de mare.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Selen, ti-am vazut ursulica si vreau si eu o asa frumusete de fetita! Oare bebelusii nostri au trasaturi asemenatoare in viata intrauterina sau sunt total diferiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Citat:

patut din ala am vazut si eu la o prietena .. l-a adus din italia. pare destul de rezistent, sa stii.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Pleaseeee, intreb-o pe prietena ta ce patut e, de unde la cumparat, de la ce magazin . Ca eu m-am uitat dupa patut de asta aici, si am vazut numai la 7-800 euro.

bebe

l-a cumparat

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu am scos-o pe fina mea din spital, dar la momentul respectiv habar nu aveam cu ce se mananca. Era luna august si eu i-am cumparat hainute asa de maaaari si cu maneca lunga, o paturica si cam atat. Apoi am dus-o acasa si m-am dus dupa cumparaturi de pe lista ce mi-a dat-o mama ei cu ce mai avea nevoie (biberon, suzeta, ceai, crema, nici nu pre amai stiu)
La botez am imbracat-o din cap pana in picioare plus un rand de hainute pt a doua zi dupa baita. Apoi prosopel, cremute, samponase, nici astea nu prea mi le mai amintesc foarte bine

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

fetele ma sperie si pe mine cava.Ieri la eco mi s-a spus ca bebelina mea dupa masuratori are 18 cu 5 zile si cantareste decat 240 de grame.Este putin tinand cont ca dupa UM ar trebui sa am 21 de sapt.Este cam mare diferenta si mi-e teama sa nu fie ceva in neregula cu ea.A mai patit careva asa ceva.Ati auzit pe altcineva.Sunt terminata nici nu ma pot bucura pe deplin de veste si eco.Macar a spus ca organele si retul sunt perfecte.

+21 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput