Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Citat:

patut din ala am vazut si eu la o prietena .. l-a adus din italia. pare destul de rezistent, sa stii.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Pleaseeee, intreb-o pe prietena ta ce patut e, de unde la cumparat, de la ce magazin . Ca eu m-am uitat dupa patut de asta aici, si am vazut numai la 7-800 euro.

Gianina 20+ cu Loris Stefan

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Haideti mai fetelor, ca m-am inrosit toata si mai mai sa-mi dea lacrimile! eu am zis ca doar mie mi se pare ca a iesit f bine poza...deci dom' dr herghelegiu e si fotograf bun pan la urma avem o singura poza, dar buna

va pe toate, sunteti niste dulci!

24+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Ok Ellenuta, am inteles cu cadita anatomica...cred ca eu o sa optez pentru o "galeata" dintr-aceea, cum va spuneam.
http://www.bebe-strumf.ro/produse/mobilier-lemn-bertoni-trend/ uite aici patul pe care ni-l dorim noi...si cred eu, ca si Monica are unul asemanator.

Dana 19s

Dana, nu cumva galetusa aia o poti folosi dupa ce poate sta bebe in fundulet?? Cadita anatomica e la la...2 saptamani, sau de cand i-a cazut buricul

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua dragelor!

Am una bucata grasan la purtator... Tudorel desi cronologic avea ieri la echo 19 sapt. si 3 zile, la echo a rezultat un bebeloi de 20 sapt. si 4 zile care cantareste aprox. 350 g
Sunt in culmea fericirii ca portiunea pe care a fost desprinderea de membrane din martie acum este total refacuta, dar continui sa iau tratamentul cu utrogestan 2 cps/zi, plus elevit (cred ca de la asta creste flacaul asa intr-un ritm).

Eu am lipsit motivat doua zile pentru ca Rares a avut incepand de luni febra fara alte simptome iar miercuri am fost la investigatii medicale. Concluzia a fost: enteroviroza - miercuri a avut febra 39,7 Am stat acasa ca sa il ingrijesc pessonal ca nu am nici cea mai mica baza in soacra mea atunci cand e vorba de febra exorbitanta.

Nu am citit mai nimic din urma dar am vazut pozici de selen cu ursulica. Este uimitor sa ii vezi trasaturile bebelusului la 24 sapt. Felicitari!

Monica, ellenuta despre kara baby am numai cuvinte de lauda. Folosesc materiale f bune, un bumbac care nu se deterioreaza la spalat/calcat. Finutii mei si Rares sunt dotati de mine cu produse de la ei, aveti incredere. Sunt f ieftine si bune. Pacat ca nu au magazin on line pe site-ul lor ca aveau vanzare cu siguranta.

Inca ceva... l-am simtit pe Tudor sughitand. E asa faina senzatia.... si Rares sughita din burtik si a cotinuat sa sughite inca vreo 5 luni dupa nastere.

Va pup si intru cand mai pot.

Ramona

Tudor Gruia 19 fix fix

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

MONICA sarumana pentru aprecieri si tu esti la fel caci ti-am vazut pozele pe hi5
ALLESICO oricand poti sa scri aici sunt sigura de asta.stiu ca hainute se ia cand te duci la spital si ii cumperi ce te lasa sufletul.Acum eu cand am fost mosica noi l-am imbracat la spital si l-am scos dar probabil la voi face nasa treaba asta
De spalat eu stiu ca a doua zi dupa botez il imbaiezi dar mai asteapta raspunsuri si de la celalalte burtici

20+ se pare ca va fi AMALIA ANDREEA

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Am intrat si eu pe webshots si am vazut o gramada de fete noi si ff dragute! Madalina chiar ma intrebam cum arati, ca erati tare dragute cand erati mici. Si sunteti si mai frumoase!

22+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Danuta draga am vazut si eu respectiva cadita (tip galetusa) si se mentiona ca este doar ptr a se face dus bebelusului. Prea practica nu vad sa fie..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Elle, www.babycomfort.ro/produse/244-cos-bebe-marsupii/277-leagane---minipat---adaptor-bebelusi/625-fisher-price-leagan---balansoar-bebelusi-prietenii-marii.html" target="_blank">IA UITE dar mi se pare scumput totusi avand in vedere preturile din alte tari...

Iar www.babycomfort.ro/produse/244-cos-bebe-marsupii/278-balansoare-si-sezlonguri-bebelusi/635-scaun-balansoar-pentru-copii-fisher-price---deluxe-3-in-1.html" target="_blank">ASTA mi se pare genial, la acelasi pret si il poti folosi pana mult mai tarziu

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mai fetelor, va vad ca vorbiti de scaunelele astea. Oare chiar sa fie necesar?? Ca eu nu l-am trecut pe lista, dar daca ma conving cele care au deja experienta unuia, il cumpar

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

vai fetelor, multumesc pentru complimente....la vremea aceea eram si eu gazela....
madalina, sa ne traiasca 1000 de ani copiii cu 4 picioare si copiii cu 2 picoare!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

helloooo ma baga si p mine cineva in seama?... sau din cauza k nu mai sunt mamica nu mai pot vb aici?

N-are importanta...o sa mai fii mamica la un moment dat!! Uite eu nu-ti pot spune mai nimic ca habar n-am ce si cum. Eu am avut pretentia atunci cand am iesit din spital, sa nu vina nimeni din familie dupa mine, nici mama nici soacra nici nasa. Simteam ca in tot Universul nu exist decat eu cu sotul si cu fata mea si nimeni altcineva. Am avut vreo 2-3 zile de egoism maxim!!! Asa ca...nu stiu ce sa zic despre scos din maternitate.

Cand am botezat i-am cumparat finutului un set complet de imbracaminte, incepand cu body-uri si terminand cu geaca de fas. M-am gandit ce nevoi are orice om si am strecurat si...pampersi
Acum...ce sa-ti mai zic...nici BE nu vine pe la noi pe la "sat" asa ca ne descurcam cu ce avem.
Daca este ceva omis, te rog sa ma ierti

Nu fi suparata, eu am convingerea ca in curand vei veni si ne vei anunta ca din nou creste un samburel in burtuca ta!

Liliana, Andra-Maria & 17+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput