Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 15
iuliapapusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Fetelor dati-mi si mie niste sfaturi. Mi s-au umflat picioarele si putin si fata. M-am gandit ca poate de la caldura sau pentru ca m-am cam ingrasat. Voi cum stati? ![]() |
Anamaria1979 si mie mi s-a umflat fata si picioarele.Se spune ca este normal in sacina.Uite ce fac eu sa-mi fie mai bine, comprese cu apa rece dar nu prea des sa nu racesc, minim 2 l de apa pe zi si mai putin sarat plus cat mai multe salate.Poate te mai ajuta careva cu sfaturi.Imi dati si mie cateva sfaturi despre ce am scris in cap trecut?Va rog frumos

+21 cu
Stefania Gabriela
techila spune:
multumesc pentru ajutor
, sper ca am reusit cu webshots sa ma etalez si eu. nu am poze cu burta la servici, deci voi pune cand o sa ajung acasa si voi intra pe net, ca eu ocolesc calculatorul cat pot de mult in uichend. daca em esuat ca o balena si de fapt nu am reusit sa ma includ in albumele voastra, sa imi ziceti si mie macar sa nu ma mai laud ca-s desteapta ![]()
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut selen, unde ai pus poza cu ursulica sa vaza si ochiu meu??? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 22+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
http://picasaweb.google.com/SelenAzis80/Ursulica#5335950101530863234
dadusem un link in ultimul mesaj....
multumesc fetelor pt aprecieri
sunteti niste dragutze, eu stiu ca inca nu sunt trasaturile atat de bine definite, si n-or sa fie nici imediat dupa nastere macar, dar sper sa aveti dreptate....dar nici prea frumoasa sa nu fie, ca dup-aia sta tas-su numai cu bunghiu pe ea si-i sperie petitorii
24+ cu
ursulica noastranunta
9 luni
madalina84 spune:

am reusit in sfarsit sa pun si eu poze pe webshot,noroc cu fetele care au mai intrebat ca mie deja imi era
sa mai intreb
Si eu am hainute de beblina care cred ca reusesc sa o imbrac odata cu ele la cat sunt de mici,mie mi-a luat surioara din austria si sunt tare ieftine daca prinzi reduceri,a gasit pijamalute cu 1 euro
,dar majoritatea body-urilor se baga pe capusor si am vazut ca ati zis ca nu sunt tare confortabile
,avem hainute pana la 1 anisor dar sunt si de baietel printre ele ca nu stiam ce avem asa ca o sa folosim si ceva mai inchis in casa![]()
Va 
20+ se pare ca va fi
AMALIA ANDREEA
BEBELICA MADALINA
monica_dicut spune:
Vai ce dulce e ursulica 

ce pozaaa frumoasa.... m-am indragostit 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
biaz29 spune:
Si mie mi-a placut fotografia, Selen. Parca se roaga fetita ta. E desigur o dulcica fiindca are si cu cine sa semene. 

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
22+
aleesicoo spune:
helloooo ma baga si p mine cineva in seama?... sau din cauza k nu mai sunt mamica nu mai pot vb aici?

santorini spune:
Mersi Elenapentru precizari. o sa mai fac maine o oncercare sa vad la ce ma hotarasc la Targ.
Mama ce poza frumoasa ti-a facut la bebelina! Eu nu o vazusem pana acum. Sa-ti traiasca Selen!
22+ cu 
nazdravanul meu
madalina84 spune:
TECHILA ai reusit ca le-am vazut
Si noi avem 2 caini,un canish si doi yorkshire terrier si mandra dintre cei doi sta cu mine,caci nu pot sa nu stau cu ea,desi toata lumea mi-a facut capul patrat ca nu e bine
dar am mers pe premiza ca nu are cum sa ma pedepseasca D-zeu ca iubesc cainii si eu am avut sarcina trecuta toxoplasmoza deci nu o mai fac[:Foarte frumoasa miresica ai fost si sunt sigura ca o sa fi o mamica si mai frumoasa
Eu nu am vrut gemeni caci sunt din gemeni dar crede-ma ca e o experienta superba chiar daca putin mai grea
Cand eram mici la camin venea fratele sa ne ia si una facuse pipi se ducea acasa sa ia haine si cand se intorcea era si cealalta facuta
saracutul de el
Inainte sa ne faca pe noi ia scris mamei o felicitare de 8 martie si i-a zis ca mai vrea un fratior sau o surioara,dupa ce ne-a avut mama pe noi,ia zis ca mai face si fratiorul nostru a exclamat tare" sa ti cresti!"
ca isi batea capul cu noi
Gata ca m-am intins,oricum stiu din proprie experienta ca or sa fie foarte uniti
20+ se pare ca va fi
AMALIA ANDREEA
BEBELICA MADALINA
monica_dicut spune:
madalina, esti o frumoasa si o finuta. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca tare mai esti de admirat
Oricum nu am cuvinte de lauda de ajuns pentru tine. M-ai socat cu povestea ta ca nu am mai putut scrie nimic atunci.
techila, m-ai dat pe spate. Esti foarte tare 

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata