Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 14
crissbebe spune:
Selen ce draguta e ursulica ta....sa fie la fel de cumintica ca in poza si sa stea la mami in burtica pana la 40 de sapt. 
In legatura cu intalnirea voastra de maine
eu nu pot sa ma alatur voua din pacate...imi vine sotul acasa din delegatie si ....
Dar sa speram ca data viitoare nu mai lipsesc. Apropo de baby expo...de cand incepe si unde anume se tine ca eu nu stiu
Va
pe toate si o zi buna in continuare... Eu mor de somn...sunt inca la birou...abia astept sa se faca 17:30 sa plec la dr...avem doar control din pacate.
20 + cu"probabil masculin "
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Da Elle, il stiu ![]() da costa 1300 de RON...![]() Referitor la body-uri, din sfaturile primite de la alte mamici. Sa nu va hazardati ca cumparati multe pt nou nascut (si nici haine in general) adica cele de marime 50/54 pentru ca e posibil ca bebe sa se nasca mai mare si sa nu-l cuprinda. Cumparati mai bine 54/60 (sau ceva de genul e marimea) Mai bine suflecati putin maneca decat sa nu il cuprinda. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 22+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
stiu, e scump rau .. dar e super ..
asa e, ai dreptate cu bodyurile, mai bine un pic mai maricele. tot la BE vin unii care au super bodyuri la preturi ff bune. kara baby se numeste firma.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui crissbebe Selen ce draguta e ursulica ta....sa fie la fel de cumintica ca in poza si sa stea la mami in burtica pana la 40 de sapt. ![]() In legatura cu intalnirea voastra de maine eu nu pot sa ma alatur voua din pacate...imi vine sotul acasa din delegatie si ....Dar sa speram ca data viitoare nu mai lipsesc. Apropo de baby expo...de cand incepe si unde anume se tine ca eu nu stiu Va pe toate si o zi buna in continuare... Eu mor de somn...sunt inca la birou...abia astept sa se faca 17:30 sa plec la dr...avem doar control din pacate.![]() 20 + cu"probabil masculin "![]() |
http://www.babyexpo.ro/
21, 22, 23, 24 mai la polivalenta.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+Eva creste mare
papa bun
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui techila sunt foarte desteapta.... ![]() ...am reusit sa va vad in pozeeee![]() , ma surprind si pe mine cateodatava multumesc ![]() Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti |
iti trimit pe PM id si pass de la webshots. intri acolo si iti uploadezi pozele intr-un album cu numele tau.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+Eva creste mare
papa bun
monica_dicut spune:
Elle, eu am gasit Kara baby in Auchan body-uri, pantalonasi, caciulite... au un super bumbac
techila, te loghezi cu userul comun, creezi album nou, apoi dai click sa uploadezi pozici si gata
Bag si eu un oki
sa vad burtici noi ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
santorini spune:
Deci pentru inceput ar trebui sa cumpar cateva body-uri mai maricele. Dar sa fie cu manecuta scurta sau lunga? Si pantalonasii sa fie cu totul cu talpa sau fara si atunci cumperi ciorapei? Cateva caciulite (dar mai subtirele nu?)
22+ cu 
nazdravanul meu
titi143 spune:
Fetelor imi da si mie cineva va rog userul comun la webshots ca sa vad si eu pe voi si sa imi pun ceva poze? Multumesc
17+ cu
Eduard Thomas
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui santorini Deci pentru inceput ar trebui sa cumpar cateva body-uri mai maricele. Dar sa fie cu manecuta scurta sau lunga? Si pantalonasii sa fie cu totul cu talpa sau fara si atunci cumperi ciorapei? Cateva caciulite (dar mai subtirele nu?) 22+ cu ![]() nazdravanul meu |
eu as zice bodyuri cu capse (masura 54-60cm) ca sa-l imbraci usor, cu maneca lunga caci o sa fie toamna, pantaloni cu botos si salopete care se desfac de sus pana jos .. sunt mai comod de imbracat bebelu, caciulite sau fesuri ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+Eva creste mare
papa bun
aleesicoo spune:
buna fetele !
ce faceti , cum va simtiti? ce va fac butricutele?
eu am fost prin oras sa ma uit pentru hainute pentru finul meu... mai spuneti mi va rog ce trebuie sa i cumpar in momentul in care se naste si eu fiind nasa.. cand tre sa ma duc la spital cu hainutele.. si mai ales cu ce?.. si knd il imbrac si il imbai?
monica_dicut spune:
selen, unde ai pus poza cu ursulica sa vaza si ochiu meu???
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata