Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 13
MariaG spune:
parola de la user-ul de yahoo comun, va rog frumos 
Maria
Alex (5 mai 2004) si BB nou
16+
http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/
selen80 spune:
Titi, conform legii, doar mama....doar daca este prevazut in contractul lor colectiv de munca, la nivel de unitate (unde lucreaza tatal), inseamna ca e norocos taticul ![]()
24+ cu
ursulica noastra
nunta
9 luni
uve_got_mail spune:
Selen, ce ursulica frumoasa ai; are trasaturi de domnisorica, o sa franga multe inimi
!
Referitor la banii care se dau la nasterea unui copil de la firma, cred ca depinde de contractul colectiv de munca: mie de ex imi dau 10 mil iar sotului 35mil-daca am fii lucrat in aceeasi firma, lua doar unul banii astia...
Vad ca voi ati cumparat o gramada de lucrusoare pt bebe...eu vreau sa mai astept...si acum mi se pare interesant sa va citesc dar intrebarile la subiect o sa le pun mai tarziu
.
Dati-mi si mie va rog un PM cu parola pt userul comun!
18+ ; tati vrea baietel
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uve_got_mail Selen, ce ursulica frumoasa ai; are trasaturi de domnisorica, o sa franga multe inimi !Referitor la banii care se dau la nasterea unui copil de la firma, cred ca depinde de contractul colectiv de munca: mie de ex imi dau 10 mil iar sotului 35mil-daca am fii lucrat in aceeasi firma, lua doar unul banii astia... Vad ca voi ati cumparat o gramada de lucrusoare pt bebe...eu vreau sa mai astept...si acum mi se pare interesant sa va citesc dar intrebarile la subiect o sa le pun mai tarziu Dati-mi si mie va rog un PM cu parola pt userul comun! 18+ ; tati vrea baietel |
Stai ca nu am inteles...
Este vorba despre salariul mediu pe unitate care se da ulterior nasterii...drept prima de nastere, nu?
Din ceea ce ai scris tu, eu inteleg ca ambii soti au dreptul sa primeasca aceasta prima (ceea ce ar fi prea frumos ca sa fie adevarat). Esti sigura?
Fetelor, voi ce stiti despre asta?
Dana
21+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
monica_dicut spune:
DAnuta, maine al 11 eu ziceam la rondul acela de/cu flori de vis-a-vis de primarie sau prefectura (parca de prefectura, e o intrare pe mijloc asa)
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
santorini spune:
'Neata fetele! abia acum am reusit sa termin de citit ce ati scri!
Felicitari fetelor care au fost la eco si au aflat ca bebei sunt OK! Ce imi plac vestile bune!
Danutaprima de nastere se da in functie de ceea ce scrie in contractul colectiv de munca. Sunt unitati unde sa da si la mama si la tata, dar la fel sunt si unitati unde nu primeste nimeni nimic. Eu lucrez intr-o institutie bugetara si de ex nu primesc nimic!
Madalina ca sa pui poze si sa le vezi pe ale noastre trebuie sa intri pe http://www.webshots.com/ si sa te loghezi cu acelasi user si parola ca si la mailul de yahoo (pe care am vazut ca ti l-au trimis deja fetele).
Mama ce de chestii dragute de cumparat. Monica m-ai dat gata cu leaganul! Cat despre hainute eu sunt intr-o mare dilema! Am fost ieri la Targul de textile din Constanta, si acolo am vazut si haine de bebelusi. Dar m-am cam blocat ca nu stiam ce trebuie luat, macar pt primele saptamani. Adica ce dimensiuni, caracteristici, chestii din astea. Si pana la urma nu m-am hotarat la nimic
22+ cu 
nazdravanul meu
Ellenuta spune:
hai sa va mai arat unul ..
www.mysweetpeace.com/#" target="_blank">aici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
selen foarte finuta ursulica ta! o sa fie o domnisoara tare frumoasa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
monica_dicut spune:
Da Elle, il stiu 
da costa 1300 de RON...
Referitor la body-uri, din sfaturile primite de la alte mamici. Sa nu va hazardati ca cumparati multe pt nou nascut (si nici haine in general) adica cele de marime 50/54 pentru ca e posibil ca bebe sa se nasca mai mare si sa nu-l cuprinda. Cumparati mai bine 54/60 (sau ceva de genul e marimea) Mai bine suflecati putin maneca decat sa nu il cuprinda.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
techila spune:
sunt foarte desteapta....
...am reusit sa va vad in pozeeee
, ma surprind si pe mine cateodata![]()
. brusc ati capatat fete de oameni si vieti, ca pana acum erau doar asa...imaginate de mine....acum ca sa ma arat si eu voua, spunet-mi cum sa ma pun si eu acolo??? pe webshots?? tre' sa trimit mail acolo cu poze si mi se face album?? sau cum? doar ca va rog, daca-mi raspundeti, sa explicati asa...ca pentru prosti.
va multumesc
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (22+) de 2 copii cu putze baietzesti