Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ia uite la ASTIA am gasit cel mai ieftin pana acum.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor care vreti sa mergeti in Cluj la Baby Expo ce spuneti ne intalnim acolo? Eu sincer as vrea.

17+ cu Eduard Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ca de obicei, pe la ora asta reusesc si eu sa va zic buna dimineatza

In primul rand: tinem pumnii stransi pt Dana15 si Monikus! sa va intoarceti cu vesti bune si carucioare colorate!

Iulia, felicitari pt BB sanatos!

M-ati dat total peste cap cu cumparaturile....am si eu o lista acasa, am vazut cat e de luuunga, dar nu-mi inchipuiam ca exista atatea si atatea variante ale aceluiasi produs...eu cum ma hotarasc la fatza locului???!!

noi din fericire ne-am pricopsit cu o parte din lucruri de la nasi....sper ca daca lor li s-au parut utile/bune, sa ni se para si noua...in momentul acesta nu-mi dau seama, doar uitandu-ma la ele
avem si caditza cu suport, deci un lucru sigur e bun...patut care se si leagana, iar bun.....nu stiu sterilizatorul....este din acela mai vechi, cu solutie, de la chicco.....sunt mai bune cele electrice, sau doar mai comode??

apropos de saltea...eu am auzit ce cele de cocos ar fi cele mai bune....acum zicea Monica si de cele din iarba de mare...voi ce parere aveti?

Dana15, eu nu-mi dau seama cum poti spala un nou nascut in galeata aia, sincer....probabil exista o metoda, dar eu nu-mi pot inchipui.....

nici eu nu cred prea mult in zodii....ca daca ar fi sa ne luam dupa astrologi, conteaza si ascendentul, ora nasterii, anul etc etc....deci chiar daca e sa crezi in asa ceva, nu poti generaliza....
sora mea a fost cea mai bucuroasa ca e nepotica fecioara...ca ea a avut multi prieteni buni fecioare, si baieti si fete

va pun si eu o pozica cu ursulica..sper sa se vada bine:

http://picasaweb.google.com/SelenAzis80/Ursulica#5335950101530863234

24+ cu ursulica noastra

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monica este super balansoarul acela..varianta deluxe 3; scumput este drept, dar daca ne interesam poate gasim ceva la un pret mai acceptabil.
Ellenuta s-ar putea sa ai dreptate si " galeata" mea sa fie mai incomoda..oricum tu ai mai multa experienta; mie mi-a spus despre ea o mamica ce o foloseste deja si este multumita (bine, fata este in Franta si am impresia ca acesta este "hitul" vis a vis de cadite).

Dana 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica da, dar daca ii dai cumpara, te duce pe site la bestkids si pretul e 649. eu incerc sa vad daca reusesc sa-l comand in state. adica sa rog o prietena sa mi-l ia din magazin si sa-l expedieze cu o firma. m-ar costa vreo 50 usd transportul plus 120 leganusul .. adica maxim 520 ron.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Fetelor ma omorati. Asa niste minunatii imi aratati ca sincer pe toate le-as lua.

17+ cu Eduard Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Da, Elle, dupa aia am vazut si eu ca defapt e mai mult... mama lor de nesuferiti

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Salutare si pe ziua de azi

Eu muncesc deja de cateva ore...de acasa caci inca ma refac...dar munca e munca ..of...

Am vazut comentariile voastre referitoare la zodia fecioara. Nu stiam ca nu e "bine vazuta" la fetite. N-am auzit niciodata de asta. Care sunt argumentele...sau pe scurt...de ce nu e o zodie "buna"?

Pt. intalnirea de maine, ati hotarat locul de intalnire ? Cismigiul e maricel si cred ca ar trebui sa hotaram unde anume ne intalnim, nu credeti?
Oricum, eu am emotii pt intalnirea de maine...cum ne recunoastem...ce facem ...chestii. Cred ca nu sunt prea buna pt intalniri pe nevazute :) Ma fastacesc....primele 3 minute cred...

Trec inapoi la munca...gata. Trebuie sa finalizez un studiu azi si mai am vreo 3 capitole...si n-am nici un chef.....of..

Bafta fetelor care merg la ecografie azi! Tinem pumnii!

Dana 21+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Moniiiii, mergem azi? Sa o sun pe Oana.

Mergi la inceput

Fetelor care sunteti mai in tema nu stiti cumva care este legea, la o nastere se da si la tata si la mama un salar de la servici? Ca cumnata acum a nascut si nu stie care este legea.

17+ cu Eduard Thomas

Mergi la inceput