Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Monica si mie mi se pare super ok pretul patutului pentru cat de functional este...si mi se pare frumoasa combinatia voastra de culori!

Dana 19s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

dana mie mi se pare cam incomoda cadita .. greu de folosit. acum, tu decizi .. dar o sa-ti fie greu sa-l speli pe bb in ea mai ales ca la inceput el nu-si tine capul, trebuie sa-l sustii foarte bine cand ii faci baita.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Elenuta multumesc. Am luat lista acum sa reusesc sa vad ce imi trebuie.

17+ cu Eduard Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Raluk..intentia mea nu a fost sa ma mut mai in sud..asta mi-a fost soarta..si acum imi place aici..nu m-as mai muta inapoi in BM nici moarta...si cand merg acolo(destul de rar de acum in colo)dc stau mai mult de 5 zile..o iau sigur razna

Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Elle, www.babycomfort.ro/produse/244-cos-bebe-marsupii/277-leagane---minipat---adaptor-bebelusi/625-fisher-price-leagan---balansoar-bebelusi-prietenii-marii.html" target="_blank">IA UITE dar mi se pare scumput totusi avand in vedere preturile din alte tari...

Iar www.babycomfort.ro/produse/244-cos-bebe-marsupii/278-balansoare-si-sezlonguri-bebelusi/635-scaun-balansoar-pentru-copii-fisher-price---deluxe-3-in-1.html" target="_blank">ASTA mi se pare genial, la acelasi pret si il poti folosi pana mult mai tarziu

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

da, e scump .. eu mai caut si iti dau de veste.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bia abia ce-am fost la eco pentru TT. Pentru morfofetala noi mai avem de asteptat. Ma bucur tare mult ca ceea ce-mi recomandasesi tu mi-a recomandat si dr mea . Daca pana aseara oscilam...azi sunt convinsa ca acolo trebuie sa merg, numai ca trebuie sa ma programez pentru luna iunie, abia. Deh, eu mi-s la coada odiseei asa ca stau cumintica, notez si bag la cap

Liliana, Andra-Maria & 17+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Monica Chiar ma uitam la cadita CAM online si imi place la nebunie. Cred ca o dau si eu comanda. Mi se pare ok cu suportul inclus ptr. bebe.
Ce face patul Bertoni? Sau de ce este atat de special? Se gaseste la baby expo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Fetele ne auzim mai tarziu. Am plecat la eco. Dana, multa bafta si tie si celorlalte fete care mai au azi eco. Sa dea Dzeu sa ne intoarcem cu vesti bune.

Monica 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Tinem pumnii, Monikus!

Dana 19s

Mergi la inceput