Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 10
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Monica eu nu stiu...cum arata o cadita anatomica? Si patutul pe care l-ai descris tu..exact asa vreau si eu (m-as mira insa sa reziste pana pe la 14 ani..dar oricum, cred ca este destul de practic...are si sertare jos, nu?) Referitor la cadita, eu am vazut pe un site una care arata ca o galeata..ceva de genul..si bebe sta in picioare in ea (sprijinit bineinteles)..spuneau ei ca este mai buna pentru copilas; oare asta este cea anatomica? Raluk si eu sunt din Cluj..incerc sa pun poze in album we acesta. Dana 19s |
dana, uite www.buburuza.com/ProdImages/105_NN_108_mic.gif&imgrefurl=http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp%3FidCategory%3D105&usg=t_tTT6FxZy5xbEK0doCPpq_hPuk=&h=150&w=150&sz=24&hl=ro&start=11&um=1&tbnid=AwGNzfjaDe56-M:&tbnh=96&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dcadita%2Banatomica%26hl%3Dro%26sa%3DN%26um%3D1" target="_blank">asta este cadita anatomica. are suport unde poti sa-l pui pe bb, dar trebuie sa pui un prosopel pe el. eu o folosesc inca la eva.
patut din ala am vazut si eu la o prietena .. l-a adus din italia. pare destul de rezistent, sa stii.
la salteluta eu am optat pentru una cu fibra de cocos.e in stare perfecta si acum, dupa 1,4 ani de utilizare, nu s-a deformat. pe eva o s-o mut in patut normal peste vreo 3-4 luni si asta ramane la nazdravanici.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Dana15 spune:
Mada este o analiza care se face intre 16-18s (parca) si consta intr-o proba de sange (se dozeaza 3 parametri biochimici din sangele mamicii) si o ecografie..spun ei ca este bun deoarece detecteaza defectele de tub neural, cum este spina bifida si anumite anomalii cromozomiale (sd edwards, sd. down)..cam asta este in mare; daca dai search pe google gasesti mai multe informatii. si mai stiu ca in functie de rezultatul acestui test, iti recomanda sau nu amniocenteza. pupici!
Dana 19s
biaz29 spune:
liliac, imi pare rau ca nu a fost cumintel bebe la masurat. Sa inteleg ca nu prea ti-a placut la ecografie de doamna doctor? Mi-ar parea rau. Sau n-ai fost la ecografia morfologica de trim II?
Acum gatesc piure si varza calita cu cubulete de soia. Si am facut si o ciorbita de fasole. Cam asta pe azi.
Ei, Monica, la chestia cu prajiturile mai calc si eu pe alaturi. Dar imi plac tare mult si merele.
madalina, TT sau triplu test e o analiza a sangelui care se coreleaza datele ecografice si iti ofera un rezultat statistic cu privire la probabilitatea ca bebelusul sa sufere de malformatii congenitale. Din cate vad eu la semnatura, la tine a trecut perioada in care se face acest test. Nu te ingrijora, sunt cateva mamici dintre noi care au ales sa nu-l faca.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+
monica_dicut spune:
Dana, anatomica este cea care are asa ca un suport turnat (adica iei cada asa de-a gata) unde el isi poate sprijini capsorul, maineile si mai ales funduletul (sper sa ma fi exprimat bine, eu am luat-o de pe b e b e lusul tau .ro este o cadita galbena de la CAm parca)
Ah, eu sunt mare fan comenzi online
Anamaria, a ramas maine la 11. Cred ca ne putem intalni noi pe la 10 jumate. O sa iti dau PM cu numarul meu.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina84 Neatza fetelor Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco si bafta multa celor care se duc Am si eu o intrebare,probabil prosteasca dar ce este TT si ce rezulta din analiza aia? Mie nu mi-a zis doctorul nimik si de 2,3,4 D tot eu l-am intrebat si a zis ca vrea sa ma trimeata la bucuresti. Mai am o mare rugaminte,imi spune si mei cineva cum intru pe contul comun sa vad listuta si pozele voastre,am adresa si parola dar am tot cautat sa intru si nu am reusit 20+ se pare ca va fi AMALIA ANDREEA BEBELICA MADALINA |
mada, probabil ca tu ai facut dublu test si de aceea nu ti-a spus nimic dr. astea sunt teste care pot depista predispozitia ca bb sa aiba sindrom down (trisomia 21), sindron edwards (trisomia 18) sau pattau (trisomia 13). dar, sunt teste statistice .. avem dovezi chiar aici la odisee ca dau si gres aceste teste.
iti trimit acum pe pm idul si parola de yahoo. gasesti acolo tot felul de documente si listute.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 19+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Dana15 spune:
Ok Ellenuta, am inteles cu cadita anatomica...cred ca eu o sa optez pentru o "galeata" dintr-aceea, cum va spuneam.
http://www.bebe-strumf.ro/produse/mobilier-lemn-bertoni-trend/ uite aici patul pe care ni-l dorim noi...si cred eu, ca si Monica are unul asemanator.
Dana 19s
monica_dicut spune:
Exact acela este patul Asa ii chema, BErtoni, ca aveam un pliant (da nu mai tineam minte nici sa ma bati) La targ era 800 de ron si noi l-am luat cu acea reducere. Singura diferenta este ca sertarele si usa de la dulapior sunt galbene (noi avem dormitorul bleu) Nu va mai spun ca si caruciorul este tot galben cu bleu (am o pasiune pentru combinatia asta de culori )
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
madalina84 spune:
Fetele ca sa pun poze cu mine trebuie sa trimit dupa contul meu yahoo mail pe contul comun nu?
20+ se pare ca va fi AMALIA ANDREEA
BEBELICA MADALINA
Dana15 spune:
Fetelor uitati aici "galeata" de care va spuneam..si sunt si niste informatii despre produs.http://www.babycomfort.ro/produse/233-para-medicale/269-baie-bebelusi/1423-cadita-pentru-setul-tummy-tub--green-.html
sper sa mearga!
Dana 19s
anamaria1979 spune:
Madalina84 TT sau triplu test este un screening pentru sindrom Down si defecte de tub neural. Rezultatele se exprima sub forma de risc si este bine sa il faci (ti se ia sange si se dozeaza mai multe din sange AFP, free estriol si hCG).
Sper ca ti-am fost de ajutor.