Burtici fericite de septembrie-octombrie (56)
Raspunsuri - Pagina 21
kemsy spune:
Referitor la zodii, mie pana acum nu mi-a zis nimeni nimic, nu au facut comentarii. Insa eu mi-as fi dorit un sagetator, sau berbec sau leu
. Nu stiu de ce ideea ca e balanta nu m-a incantat, acum am uitat ![]()
. Poate din cauza ca balantele cunoscute de mine...lasa de dorit
.Dar si eu cred ca influentele vin din genetica si mediu, deci...mai am o sansa ![]()
Fecioara mi-ar place, chiar daca sotzul meu fecioara este uneori asa de incapatanat si interiorizat ca-mi vine sa 
Weekend placut si sa ne spuneti impresiile de la intalnire!!! 

Gianina
20+ cu
Loris Stefan
bebe
selen80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Selen80 felicitari pentru poza reusita. Mi-au dat putin lacrimile recunosc ptr. ca merg si eu saptamana asta la 4D. Ce poza reusita! Si fetita e un ingeras parca doarme. |
multam si te ateptam si pe tine cu vesti bune si de ce nu si poze frumoase
24+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!nunta
9 luni
monikus spune:
adimercedes, multumim pt dedicatie.
Fetele am pus si eu cateva poze in contul de poze. Din pacate eu sunt la primul copilas asa ca, nu am poze cu copilasi ca voi
. Dar voi avea peste cateva luni
.
Monica
16+ cu 
selen80 spune:
Monikus, mai suntem atatea aici (si prin poze) la primul copil! peste cateva luni n-o sa stim care mai de care sa ne laudam odrasele prin poze ![]()
24+ cu
ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
monikus spune:
Intr-adevar, frumoasa poza Selen. Mie mi-a oprit pozuta de la eco pt cand vin rezultatele la TT. Nu mi-au dat-o acasa. Le-o fur data viitoare cand ma duc la control. Sper sa fie ok.
Monica
16+ cu 
kemsy spune:
Adimercedes, super melodia, si nu numai aia, ca am mai ascultat si altele, daca tot eram pe acolo ![]()

Gianina
20+ cu
Loris Stefan
bebe
Dana15 spune:
Fetelor, dragelor..m-am intors si eu de la eco!
Monikus felicitari pentru fetita! sa creasca frumos si sa vina la mami in brate atunci cand trebuie!
Asa..cum am spus ieri in primele mesaje, cand incercam sa scap de moderare, instinctul mi-a spus de la inceput ca minunea mea este o fetita...atat de mult am crezut chestia asta, incat in seara cand un medic mi-a spus ca exista posibilitatea sa fie baietel eu am visat ca nascusem o fetita perfecta (ma refer mai ales la starea de sanatate) in data de 6.10.2009..deci, avem o fetita!!! 

cu masuratori care sunt in grafic si cu tot ce ii trebuie! Suntem tare bucurosi! Doamne ajuta sa mearga totul bine pana la capat!
Dana 19s
Dana15 spune:
Maine o sa incerc sa pun si eu poze in album...sa-mi vedeti mandretea de burtica! si poate reusesc sa pun si poze cu puiutul!
Dana 19s
monikus spune:
Dana, felicitari si tie pt fetita. Safie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la 40sapt. Se pare ca azi e ziua fetitelor.
Mie mi-a oprit pozuta pana iau rezultatele la TT dar asta e. Sunt multumita totusi ca are tot ce ii trebuie si desi eu sunt in 16s3z, bebele arata cu o sapt mai mare.![]()
Eu am pus acum cateva poze cu mine in contul de poze. Te astept si pe tine Dana, cu atat mai mult cu cat ai si pozele de la eco
.
Monica
16+ cu 
Dana15 spune:
Referior la galetusa de care am zis de dimineata...sa nu ma intelegeti gresit, ca nu ii fac reclama..numai ca o persoana in care am incredere mi-a spus ca este foarte buna; uite mai pun un site in care afizeaza galetusa cu un bebe in ea http://shop.babyworld.co.uk/DisplaySection.aspx?secid=62...spun ei ca este relaxant pentru bebelusi, deoarece stau in pozitia fetala la baita.
Asa, gata, nu mai povestim despre galetusa...luati-o asa, ca pe o varianta sau ca pe o informatie..nu trebuie neaparat acceptata.
Va
.
Ma duc sa vad si eu noile poze din album.
Dana 19s