Mamici si gravidute de Constanta (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Nu Angie nu e normal,suna pe Fasie si intreaba-l;poate va cheama mai repede...Pup manuta.

Mokika,but life is beautiful that way http://www.youtube.com/watch?v=fAhSf4NKeLA&NR=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Angi, imi pare rau ...nu stiu ce sa zic dar cred ca nu ar trebui sa fie umflat ... Sanatate multa!

Mergi la inceput

Isidora - ai fost la inaltime ... superbe versuri! Mi-ai schimbat starea de spirit!

Totusi, trebuie sa ma intorc la invatat! Is life beautiful that way?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

kris, nu e de bine.ati fost la injectie?
vai, adina, cat te invidiez, asta e visul meu, in curte cu wireless si copilul/copiii prin curte.mor de ciuda.nu mai zi nimic.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani! Bogdanel (ellen79)

7+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Bogdanel, La Multi Ani! Sa fii sanatos si sa iti bucuri familia.
Mami si tati de Bogdanel, sa va traiasca si sa fiti fericiti! Mai e putintel pana la nunta, pregatirile sunt in toi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adabalan spune:

Angi nu e normal sa se intample asa cu manuta lui Pupi. Ar trebui sa mergi totusi mai repede sa vezi ce se intampla. Iti spun din propria mea experienta de mami de bebe mai bolnavicios. Multa sanatate si abia astept sa citesc ce s-a intamplat. Offf ce greu e cand ai copilul bolnav!!! Urasc perioadele astea!

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Angie, cand mergi la injectie neaparat pune sa-i repuna branula. Cand sta mai mult de 2 zile, mai ales acasa, prinde joc, si nu e bine...probabil ca si din acest motiv plange baiatul la injectie, il doare cand intra serul, caci asta se intampla. Vb cu asistenta sa repuna branula, suna dureros, dar e mai bine pentru copil.

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Off, doamne ce ingrijorata sunt, ce zile am avut de joi incoace sunt un ghem de nervi si agitatie... Si nu mai aveam de facut prin branula decat in seara asta si maine dim... Plecam la spital, va multumesc enorm

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Fetelor care ati avut puiutii cu branula, e normal sa se umfle manuta? Are branula intre cot si incheietura si partea de deasupra branulei, asadar intre cot si umar, e vizibil umflata. ABia astept sa merg pt injectia de la ora 10 sa intreb dar pana atunci sunt ingrijorata. El nu da semne de disconfort...

Nu vreau sa te sperii dar NU, nu este normal. Eu am branula in mana de cel putin 2 ori pe an. Daca s-a umflat inseamna ca branula e pe langa vena.... s-a umflat de la ultimul ser bagat. Nu se intampla nimic si se retrage destul de repede dar eu cred ca nu mai e in vena. Cand s-a umflat?

Edit:
Vaaaaai ce poama sunt. Am vrus si eu sa citesc... cred ca pe la 7 asa ca ultima postare imi aparea cea de la Angi cu intrebarea de branula si eu .... repede sa raspund si sa o si sun si abia pe urma dau refresh si vad ca i-ati raspuns toate si la ce ora a intrebat ea.

Revin cu niste poze haioase.....

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput