Mamici si gravidute de Constanta (54)
Raspunsuri - Pagina 9
Mokika spune:
Teo este fun High School Musical. Va pun niste poze sa il vedeti cum se uita la film. E captivat si nu mai conteaza ce se intampla pe langa el.
http://www.flickr.com/photos/12207142@N08/sets/72157618187737863/
Azi, l-am scapat afara. De fapt nici nu am stiut ca el o taie pe usa, am crezut ca s-a dus in casa (eram in bucatarie). Dar el, a zbughit-o pe usa si a calarit toata curtea in sosetutele albe, pana m-am dezmeticit eu. Dar problema e ca nu puteam sa il prind, asa viteza avea. La un moment dat, m-am speriat ca am crezut ca se va opri drept in gura cainelui (care sta legat). Bine ca nu a luat-o si pe aratura, prin noroi ca asa mai are obiceiul ... si ii place sa se mozoleasca pe maini de noroi, mama, mama! Oricum este innebunit sa calce pe florile mamei sau pe patrunjelul/leusteanul si alte verdeturi abea mijite. Iar mama face ca trenul cand ma vede pe mine ca sunt nepasatoare .... Dar ce sa ii fac? Sa alerg dupa el tot timpul? Trebuie sa faca si din astea, nu?
isidora spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie kris, nu e de bine.ati fost la injectie? vai, adina, cat te invidiez, asta e visul meu, in curte cu wireless si copilul/copiii prin curte.mor de ciuda.nu mai zi nimic. adriana&razvan-mihai 01.11.2004 varsta lui razvan |
Mey,sunt convinsa ca visul tau nu e un bloc cu gard in coiciu ,asa ca sa ma invidiezi cand oi scrie din livada si ma bucur ca esti bine acum.
Mokika,Doamne ajuta la examen! Life is beautiful pt. ca tu inca mai ai neuron pt. invatat.
Andata,cum te mai simti? 'Copii sunt din rai' -si mie mi-a placut ,tot in genul e si 'cele 5 limbaje ale dragostei' gary chapman.
Crisis,asteptam pozele.Intre timp ma uit la eurovision...
Mav,am vazut la Carturesti ,chiar langa librarie,o mamica cu 2 fetite ,asezate pe jos pe niste plusuri,citindu-le dintr-o carte...daca asta e ce te intereseaza...Ce mai faceti?
Madaluta,socrosenia cand pleaca? Mi-e dor de tine...
AndreB,ce ati mai luat de la targ?
Mirela,niste pungi pt. vidare pot lua de la tine?
Mamacita,toate bune? Miss you much...
Doc,esti la parada? Ce fain...Iti sta super in rochia aceea
Bogdanel de Ellen!!!
isidora spune:
E un scump Teo ;delicat ,dulce si nazdravan ca orice copil de varsta lui.Eu l-am schimbat pe Ioan de vreo 4 ori azi ,iar de caca s-a manjit acum 2 zile .L-am lasat pe olita si m-am repezit la forum .Era cu Isi langa,dar ea se juca distrata si nu l-a observat. S-a murdarit pe manute,pe brate ,pe picioare ,pe bluza si pantalon.Partea haioasa insa e ,ca eu n-am in baie decat sapunuri de la galador din alea din plante ,naturale ,fara sulfiti,tampenii,dar care desi miros f. frumos nu persista.Asa ca oricat ne-am spalat ,am mirosit vreo jumatate de zi si eu si Ioan a caca pe maini de numa' Daca n-a mancat ,se pune? Adica la noroc? Sanse de vreun yaht ceva,pt. mana Sofiei?
AndreB spune:
Azi am fost la targu de haine... de fapt recidiva... prima data, luata pe sus de o prietena draga, cand mi-am facut de cap si de buzunar pentru sufletelul meu, a doua oara cu Claudiu, stiti voi, excapada aceea masculina bianuala de 5 milioane ... bine, mi-a mai scapat si mie niste maruntis de sosete sport, 3 tricouri simple, niste perechi de dresuri ... dar cand sa iesim am dat peste cuvertura visurilor dormitorului meu si a trebuit sa o luam si pe aceea + o lenjerie de bumbac satinat tip jaquard (brocard) .. o minunatie... cand dam peste Cip si Madaluta, noi dupa 3 ore de alergare cu sarsanalele in spate, ei cred ca abia sosisera.. va dati seama ce impresie am lasat oamenilor
La multi ani Bogdanelu ! Sa-ti fericesti parintii in continuare ca si pana acum si sa te vedem cat mai repede flacau nazdravan!
Doc, care mai e treaba cu bona?
Foarte draguta rochia de botez Crisis! Materiale de calitate, culoare shocking!
Adina draga, ai uitat sa precizezi ca blocul tau cu gard are si o fasiuta de iarba, tot e ceva, mai respiri un gram de ozon in plus fata de noi amarastenii cu beton jur-imprejur!
Cum te mai simti Creem? Unde ai mers pana la urma?
Mokika, adorabil purcel! Lasa, e bine sa-l mai lasi si de capul lui, dar bine supravegheat. Eu am lasat azi copilul acasa la noi cu socrela si daca cucoana a considerat ca trebuie sa-l supravegheze stand in tocul usii in timp ce el incerca sa se catere pe o masa in sufragerie, are acum baiatul o frumusete de julitura in diagonala pe toata fruntea .... Sa-mi fie invatatura de minte pe viitor...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
crisis81 spune:
Sa va povestesc un pic.... azi fiind foarte cald am petrecut ziua in curte cu un pic de baiate cu apa, joaca cu cateii, a facut fii-mea cunostinta cu rotweilerul familiei. Vedeti cate ceva AICI.
Va astept si pe voi la o bataie cu apa. Sebi de Mav stiu sigur ca e amator si Teo de Mokika . Aaaaaa cred ca si Filip, nu?
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
crisis81 spune:
Uaaaaau Monica..... nu stiu din ce motiv nu m-am mai uitat pe poze de la tine de mult. De obicei ma uit ore intregi la poze dar pe Theodor nu l-am mai vazut de mult. E maaaaaaaaaare, a crescut frumos , nu l-as mai fi recunoscut.
AndreB eu nu prea indraznesc la culori tari si de cand am plecat de la targ ma gandesc sa sun sa-i zic sa o faca totusi pe visiniul acela, caramiziu ca parca e mai cuminte. Nu stiu inca ce sa fac..... ma mai gandesc....
Adina avantaje si dezavantaje cu sapunurile . Ia si unu' normal pentru situatii de genu'
Angi v-ati intors? Cum e Pupi?
tuturor!
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
AndreB spune:
Crisis, de ce sa-ti strici buna dispozitie? Oricum Teodora si cu tine veti fi reginele balului, indiferent de rochie.. simte-te bine... parerea mea...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
isidora spune:
Meeeey,ti somez sa pui pozici macar o data pi saptamana!!! S-a inteles?
Ce sa nu-ti placa la pozele alea? Splendori in iarba,un ingeras dulce,catei...Si toati ca toati dar pi mine m-o dat gata si sutienu' cu bulini Fromos dom'le fromos! Chapeau!
dandusa spune:
cu mult timp in urma,Crinuta asista afara la o discutie intre copii mai mari.erau de clasa a 2-a majoritatea.la un moment dat,au inceput sa povesteasca nush ce documentar de pe discovery sau cam asa,despre fantome.ea se uita curioasa la ei si parea ca intelege.nu intreba nimic,doar asculta!nimeni nu i-a explicat nimci in sesnul asta,pt ca nu a cerut si-n plus nu-i unul din subiectele mele preferatela putin timp dupa,i-am cumparat o rochita rosie,care avea desneta o fantoma micuta si draguta.ma intreaba ce-i acolo,ii explic.ea pare incantata,imbraca rochita si incepe sa-mi povesteasca ce vb copii de afara despre fantome.o ascult,ma minunez cate a tinut minte si ce frumos explica, o dragalesc si terminam subiectul.de atunci nimic.azi dimieata ma trezesc in pat cu copii in ordine inversa.eu la margine,Crinuta la mijloc si Raducu la perete,ma uit,ma mai uit...si nu inteleg cum de s-a intamplat asta.de obicei Raducu doarme intre noi.dilema mea era,care dintre ei a sarit peste.imi raspund singura,Crinuta!deci Raducu a fost strivitarata ok,deci nu-mi mai fac grijidupa amiaza,in pat toti patru.imi aduc aminte de faza de dimineata,ii povestesc sotului,Crinuta ma ajuta si incepe:
ea:am vazut fantoma,m-am speriat,am inceput sa plang si m-am mutat langa tine
eu:cum???ce fantoma,mami?
ea:era fantoma langa usa,eu m-am speriat,am plans si am venit langa tine
eu:ce culoare avea fantoma,mami?
ea:rosie
eu:slava domnului ca nu era alba[omulet fricos]
ea:stai linistita,mami...am vb cu ea si a zis ca nu mai vine
eu:ai vb cu ea?cum?
ea:la tel mobil,m-a sunat si mi-a zis ca nu mai vine
s-o cred,sa n-o cred?!de felul meu sant speriata de bombe.asta ma va face sa stau cu ochii pe peretii toata noaptea,cautand fantome si la fiecare partz al babutei vecine,o sa ma ridic in sus sa caut infractorul
.....................................
Isidora,
nu vrei sa facem schimb de 'blocuri'?
super Noa.n-o ascultasem pana acum.imi place starea ta de spirit.tu te enervezi vreodat'?
Cris,
am vazut minunatie de Teo,voi doi si gazonul superbbb.si noi ne batem la fel,doar ca folosim materie prima mai de jucarieda' asa mi-ar placea sa pun furtunul pe Claudiuuuu,cand ma suparameii,mie mi-e frica tare cand vad cat de aproape stau cateii de Teo,zau.ai curaj,pe bune!
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Mirela,
cum faci cu transportul de la ikea,le aduci tu sau ei?
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami