Mamici si gravidute de Constanta (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Meeeey,ti somez sa pui pozici macar o data pi saptamana!!! S-a inteles?
Ce sa nu-ti placa la pozele alea? Splendori in iarba,un ingeras dulce,catei...Si toati ca toati dar pi mine m-o dat gata si sutienu' cu bulini Fromos dom'le fromos! Chapeau!

Multumesc, multumesc! De aia nu sunt pozele astea in albumul Teo.... pentru ca acela e public. Da' cam asa am de gand sa umblu toata vara.... sau mai rau....

Dandusa sa inteleg ca frica lu' Crinuta de catei sa transmite de la mami? Daca ai sti de cata dragoste si afectiune sunt capabili nu ti-ar mai fi frica. Nu ii las sa o linga desi asta si-ar dori .

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Am ajuns acasa mai demult, dar abia acum 10 min a adormit puiul. Ne-a schimbat branula si mooooor de ciuda ca s-a intamplat asta fiindca maine dimin facem ultima injectie. Mai trebuie sa va descriu cum si cat a plans??? Colac peste pupaza, ii mai ies si caninii de jos, in timp ce plangea am reusit sa vad ca unul dintre ei a si spart cu varful. Adevarat ca atunci can e sa fie, vin toate

Va multumesc mult pt grija.

Bogdanel, pt primul anisor, sa cresti mare la fel de frumos si destept si nu o fugari prea tare pe mami impreuna cu Betica

Dandusa, minunata Crinuta!

Andre, sa stapaniti sanatosi recentele achizitii!

Mokika, super Teo, lasa, asa sunt ei cei mai fericiti, spala masina, cumparam alte hainute, dar fericirea din ochisorii lor conteaza cel mai mult.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Mda ,pai asta se intampla de fapt cu alimentarea unei imaginatii bolnave.Fantomele nu exista, da? Atunci de ce trebuie sa vada copiii asa ceva ,fie si in gluma? Si Isidora are o perioada luunga in care spune ca nu se duce singura intr-o camera daca ii intuneric din acelasi motiv:ca vine fantoma!No comment.

Isidora,
nu vrei sa facem schimb de 'blocuri'?
super Noa.n-o ascultasem pana acum.imi place starea ta de spirit.tu te enervezi vreodat'?

Hmmm,ci vorbesti soro? De ce n-ai trecut pe strada ,ieri pe la un 17.30 ,cand intoarsa de la ora de pian nu gasesc loc de parcare la mine pe ulita.Dar nici unul ,nu mai sus ,sau mai jos,ocupat pana aproape de capatul strazii...Intorc , ma screm sa parchez masina la un vecin drept in poarta -lucru pe care-l detest-si cand sa cobor vad o mimoza care urca in masina parcata in fata portii mele.Un chrysler 300 alb,nou nout.O intreb daca pleaca,ea zice ca nu ,venise sa-si schimbe niste pantofi.Ii spun ca acela e locul meu si ca vreau sa-mi parchez masina.Ea imi raspunde intr-un sictir total ca nu e ea soferul si ca o sa-i comunice celui care conduce.Ii spun ca astept.Ea:'da'ce draga ai platit parcarea la primarie pt. loc?' Eu ,deja fierbeam ,eram cu Ioan in brate ,care cum m-a vazut in poarta a venit la mine. Ii spun ca nu ma dragalesc cu ea,ca n-o cunosc, ca acela e locul meu din fata casei ,ca nu-i nevoie sa platesc parcare la primarie,ca nu suntem la bloc,ca aici am garajul,aici imi tin masina,toata lumea face la fel...Ea ,ca nu-si misca masina,ca n-are ea chef.Ii raspund ca sa nu o miste ca poate o gaseste zgariata.
Asta turba;cuuuum ,da' de ce sa-i zgaraii masina?
Pai ce am zis eu ca o zgarai??? Am spus ca poate o gasesti zgariata daca nu o iei de aici...Fuge in susul strazii si se intoarce barbat'su ,iubitul,ce era...
-Ati spus cumva ca o sa-mi zgariati masina?

-Cine eu? Eu ,cu Ioan in brate...Fii domle serios,nu ma cobor eu la asa ceva...Am spus ca e posibil sa o gasiti zgariata,e o diferenta ...
-Suntem veniti la un botez ,mai stam o ora si dupa aia plecam.Se poate?
-Da,zic ,nu-i nici o problema ,oameni suntem.

Au stat inca 3 ore.Concluzia:cu barbatii te poti intelege mai usor,oamenii cu bani ,de bani cred ca li se cuvine orice-inclusiv locul de parcare din fata casei mele-ca doar e domeniul public,nu?-
ma aprind mai repede decat Angi ...traim intr-o lume nebuna,nebuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Cris,
nuuu,frica Crinutei este justificata.vara trecuta ne plimbam in parc pe langa un tarc special amenajat pt catei de talie inalta.ea s-a apropiat ca de obicei sa vorbeasca cu ei sa-si bage degetele prin gard si a venit unul in viteza,a sarit la gard s-o muste.am apucat-o de-o aripa si am zbuat cu ea de acolo.pt o secunda am avut impresia ca nu-i gard si mi-a sfasiat fata.nu pot sa explic ce am simtit...ea s-a speriat crunt,eu la fel...iti dai seama.de atunci este f speriata.daca vedea un caine pe strada fugeaaa,tipaaa si tragea s-o ridic in sus.nici un caine de rasa mica nu-i placea.incet,incet am incercat s-o ajutam sa treaca peste,ne jucam noi cu cateii sub privirea ei,aproape zilnic luam mancare din casa si duceam la catei,etc.acum,s-a mai schimbat putin...s-a mai imprietenit cu ei...,dar nu de tot.are zile cand face f urat...,are zile cand se joaca cu unul mic,dar fara sa puna mana pe el.
si noi iubim animalele.am avut un bichon in apt la Buc,acum este la bunica.cumnatul meu dreseaza caini de tot felul.Claudiu strange bani la saltea sa-si ia unul pe care sa-l dreseze chiar el

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

P.S:n-aveam de gand sa-i zgarai masina;nu sunt in stare de asa ceva.M-am mirat si eu de ce am putut sa-i spun,dar atitudinea ei m-a umplut de nervi... Mi-a parut rau ca m-am luat in clont cu o nesimtita,ca m-au auzit copiii ridicand glasul...
Greu frate , sa fii mama,si un exemplu.

Mergi la inceput

Adina, ce-am mai ras, mi-am imaginat toata scena. Mai, femeile astea sub 1,60 m taaaare puse pe fapte mari mai sunt (vorbesc si in numele meu, ca eu am 1,59 da' intotdeauna zic 1,60 )

Si da, cu barbatii e muuult mai usor, dar cred ca din cauza ca se tem de gura noastra Si ce usor am putea sa ne-o luam... Ma si mir ca am scapat pana acum si se pare ca e valabil si pt tine

Madalina, te vreau inapooooi! Stiu ca te afecteaza nespus lucrurile astea. Iti cer iertare si tie iarta-ma si intoarce-te!

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:

Mda ,pai asta se intampla de fapt cu alimentarea unei imaginatii bolnave.Fantomele nu exista, da? Atunci de ce trebuie sa vada copiii asa ceva ,fie si in gluma? Si Isidora are o perioada luunga in care spune ca nu se duce singura intr-o camera daca ii intuneric din acelasi motiv:ca vine fantoma!No comment.

mei Adina,am zis ca vezi si tu partea amuzanta a povestii,cu fantoma rosie,copii schimbati in pat si mamica fricoasa de numa
imaginatia mea a fost alimentata de-a lungul vremii cu multe.am o mie de temeri.data fiind situatiunea...,voi avea grija ca piticii mei sa nu sufere de asa ceva.si totusi,toata nebunia asta a auzit-o in fata blocului la niste copii mai mari,in toamna...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Adina esti foarte calma!
Dandusa imi pare rau de experienta. E bine ca incercati sa treceti peste...

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:

mei Adina,am zis ca vezi si tu partea amuzanta a povestii,cu fantoma rosie,copii schimbati in pat si mamica fricoasa de numa
imaginatia mea a fost alimentata de-a lungul vremii cu multe.am o mie de temeri.data fiind situatiunea...,voi avea grija ca piticii mei sa nu sufere de asa ceva.si totusi,toata nebunia asta a auzit-o in fata blocului la niste copii mai mari,in toamna...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Am vazut-o mey , dar m-a luat valul la cuvantul fantoma Crinuta e de film,cum gestiona ea toata situatia

Crisis,foarte calma pe langa tine,nu?

Angi,ala era aproape cat noi,mai frica mi-era de mimoza care il depasea bine cu 2 capete...

Mergi la inceput

Adina, da, o fi fost ala aproape cat noi, da' era barbat de aia era pierdut din start :))))))

Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput