Mamici si gravidute de Constanta (54)
Raspunsuri - Pagina 7
larisel spune:
creem Ai putea sa incerci la Euromaterna, parca am vazut ca au program non-stop. Uite aici nr de telefon: 0241605555 / 0241605556.
selen80 Foarte reusita poza, se vede bb chiar foarte bine. Ce fericita trebuie sa fii!! Abia astept sa-mi vad si eu puiutzii asa.
Weekend placut va doresc la toate!
7+
asa incepe odiseea mea
AngeliquedeS spune:
Selen, cat de reusita e poza de la eco! E un moment nespus de emotionant!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
Mokika spune:
Deci cand va spun eu ca am un purcel in casa, nu ma credeti, nu?
Sa va spun ce a facut. Ca in fiecare dimineata am urmat tabietul puiului meu cel mic si l-am lasat dupa ce a facut pishu la olita si a papat un bibe de laptic, in curuletzul gol, cu picioarele goale, sa baleteze un pic prin casa, ca asa ii place lui (asa facem si dimineata si seara inainte de culcare). Iar eu, tzup pe forum. Am vazut eu ca nu se mai auzea nimic din dormitor dar erau si reclame la tv, deci, am crezut ca e cuminte ca se uita la reclame. Si eu pe net, in continuare .... Se termina reclamele, apare si purcelul pe langa mine, se juca, sarea, si .... ooopa, parca miroase ceva .... ma duc la el, era plin de kk pe picioare si pe fund ..... m-au luat caldurile gandindu-ma ce o fi pe covor in dormitor. Bineninteles, 2 kktei, unul mai mare si mai lung si altul mai mic tronau pe covorul din dormitor (scuzati descrierea). Si el pe langa mine de mama focului "Aaaaaaa" "aaaaaa" Crina a zis, mami sa-i facem poze, dar numai de poze nu-mi ardea mie cand nu stiam ce sa fac mai intai ... sa curat copilul pe kur si picioare, sa iau kktzeii de pe covor, sa am grija sa nu se urce Teo in pat, ca asta tendinta avea .... iar la un moment dat, ne-am oprit, am tras o portie de ras toate (era si mama) si pe urma ne-am apucat si de treaba.
Pai nu e el purcel? Bineinteles ca mama comenta "N-are ma-ta asta grija de tine deloc!"
AngeliquedeS spune:
Moni, maaaaare pacat ca nu ati facut pozeeeeee!
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
crisis81 spune:
Neatza'
Am "scapat" de copil si acum pot sa scriu si eu putin. E culmea... pana nu simte ea ca e afara in carut nu doarme. Ii pica ochii in gura si nu doarme.
Firma de care vorbeam se numeste FAVER STYLE si are stand in targ, la hotel Parc langa receptie (in dreapta). Sunt doua cu rochii de seara si a doua e cea cu preturi normale prima fiind din Constanta, cu niste preturi exagerate. Mai nou au deschis si showroom in Constanta dar eu zic sa mergeti la targ sa vedeti ce modele au si sa vorbiti sa le faca repede ca sunt super solicitati.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
Mirela79 spune:
Selen, ce frumoasa e printesica ta. Chiar e o poza tare reusita, avand in vedere ca ea este in burtica.
Creem, cel mai bine vorbesti cu un doctor.
Fetelor, am ajuns acasa la DanaAlex si am ramas impresionata de mobilierul cumparat de la Ikea. Gata, m-am hotarat. Strang bani si o tai la Ikea ca aici nu e de mine. Am fost la Domus si mi-au cerut 18 milioane pe o canapea de 3 persoane nu cine stie ce calitate. Cine stie cat mai trebuia sa dau si pe mobila. Cred ca la ei m-ar fi ajuns 40 de milioane o canapea si un sifonier pentru copil. Acum inteleg de ce Dana este fan Ikea.
isidora spune:
Mey,nici nu stiti ce fac eu...Citesc pierduta blogurile preferate ,ascult Noa ,on and on pana la intoxicare -desi sunt convinsa ca nu exista pericolul-si va scriu din curte ,de sub umbrela .Wireless-ul sa traiasca!
Copiii? Pe langa mine,fac supa din apa +ierburi si pamant,Ioan si-a pus vreo 2 galetici pe el, dar she conteaza,life is beautiful that w ay!.Pupici
AngeliquedeS spune:
Fetelor care ati avut puiutii cu branula, e normal sa se umfle manuta? Are branula intre cot si incheietura si partea de deasupra branulei, asadar intre cot si umar, e vizibil umflata. ABia astept sa merg pt injectia de la ora 10 sa intreb dar pana atunci sunt ingrijorata. El nu da semne de disconfort...
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita