Mamici si gravidute de Constanta (54)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Sa va zic si de noi: de patru zile mi s-a umflat sfarcul de unde suge si ma doare rau rau cand suge E gros si tumefiat si rosu. Am luat azi noapte un nurofen ca nu mai puteam de durere, si atingerea de tricou ma doare. Am incercat sa o pacalesc dar nu vrea nimic....cand ii vine de tzatzi....e jale mare. Nu stiu ce sa ii mai zic si cum s-o pacalesc sa-l mai lase. si e si ea agitata, doarme prost noaptea, se mai si trezeste si nu mai poate sa adoarma cate-o ora, poate si mai mult si ma suge si molfaie acolo de imi vine sa fug. Suntem si singure de joi.

eu zic sa te duci la dr cat mai repede.gros/tumefiat/rosu...eu am avut mastita,ma durea sanul intr-o parte,unde aveam canalul infundat.nici macar rosu nu era.offf,chiar nu stiu ce sa zic,sper s-o rezolvati cu bine

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Dandusa, numai sfarcul e asa...sanul ma mai inteapa putin cand suge. Febra n-am. Nici nu m-am gandit la mastita ufff...ce dr gasesc eu in weekend?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Dandusa, numai sfarcul e asa...sanul ma mai inteapa putin cand suge. Febra n-am. Nici nu m-am gandit la mastita ufff...ce dr gasesc eu in weekend?

Poze Maria Sofia

alte simptome?
eu aveam dureri de ceafa de mureammmm,dureri de tot corpul.ma durea de ziceai ca ma ia gripa,zaceam in pat.aveam si febra mare,frisoane si simteam ca dau coltul la cat de rau imi era din ceafa.sanul era cel mai suportabil.puneam comprese calde inainde de supt si dupa supt comprese reci.am luat paracetoamol si augumentin(parca!)nu-mi aduc aminte sigur...
edit:nu te sfatuiesc sa iei ceva...,cel mai bine ar fi sa te vada un medic...dar chiar nu stiu unde/cum sa te indrum...,poate fetel au o idee

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Asa cum am zis febra nu am, dar ma doare ceafa (insa eu am si spondiloza cervicala si ma doare cam tot timpul). In schimb, imi amorteste corpul, mainile, ma furnica si ma mananca cand suge de-mi vine sa sar, sa ma ridic, Am mai avut o perioada din asta pe la vreun an...dar nici atunci n-am reusit a o intarc si mi-a trecut la un moment dat. Cre ca tot nurofen am luat si atunci. La mine paracetamolul nu prea mai are efect.
O sa imi dea Mav garmastan sa ma dau, sigur o sa mai calmeze, pana ajung la dr. cel putin.

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Adina, multumesc mult.Cred ca o sa o comand.Tati al nostru are boala pe tot ce e mai scump.Provine dintr-o familie modesta dar toti fratii (el are doi frati) au aceeasi placere.Cumpara numai ce e mai scump.Daca mi-as fi permis-o nu ar fi fost problema, dar asa...

Pana la urma care e showroom-ul cu haine ieftine si frumoase?Am trei nunti la sfarsitul verii si tre sa fiu si eu mai... decat de obicei.

Creem, poate gasesti un doctor.Stiu ca d-rul Chazli e maine la Provita, dar de obicei e tare aglomerat.Dar daca spui ca e o urgentza eu zic ca te primeste.

Adryana, noi folosim aceleasi cereale de la nestle ca si Dandusa.Si ii dau si lui Mihai.

Angi, Pupicu e mai bine?Sanatate multa!

Seara buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Of,Doamne Cati,ce chin pe capul tau .Imi pare tare rau...
E as fi zis si de mibazon dar pt.ca Sofia suge des n-ai cum sa apuci sa te speli si apoi e destul de riscant...Incearca sa pui pe san o foaie de varza proaspata ,usor strivita,sau o jumatate de cartof crud.Poate sa amelioreze putin...
Pe Chazli il gasesti maine dim. de la 10 pana pe la 14 la Provita;daca stai pana la urma sau mergi mai la sf. programului te vede sigur.Suna cand pleci de acasa si vezi care-i treaba cu randul,cat e de aglomerat si intreaba cand poti sa vii. nR. tel :0241 653 041. In principiu orice medic ginecolog te-ar putea ajuta...
Sau scrie-i dr .soescu,suna ,fa cumva;poti sa o intrebi si de formula 81;chiar nu stiu ce contine. si sper sa fie bine.

Abibrinza,mai stiu pe cineva ...Numai ca eu nimeresc lucrurile scumpe cu ochii inchisi,de cumparat nu cumpar intotdeauna ,cica
Rochiile frumoase erau la hotel Parc -o firma cu F ii zicea....am inteles ca au si in Constanta reprezentanta...

Si cand il mai vezi pe Chazli mai spune-mi ;numai cand ii aud numele si mi se incalzeste sufletul.

Da,eu cu Andreea eram forumistele de la targ,asa intr-o fuga neprogramata...care s-a lasat cu minus in portofele Si cu plus ,ca am vazut viitoarea rochie pt. botez a Cristinei si pe comoara mica de Teodora Un bulgare de aur pretios .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Selen,am vazut scumpa;parca zambea...sa fie sanatoasa si ea si mamica ei!

Dandusa, te iubesc tare,tare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mokika, iti voi incalca interdictia, sper sa nu te superi prea tare

Pt Mav:
[size 1]Ti-am lasat mesaj offline, dar poate nu mai intri pe mess sau dispare mesajul cum am mai patit si eu de multe ori. Te-am sunat si aseara dar nu am vrut sa insist ca poate dormea Anto. Asa incat reiau aici unde sunt sigura ca il vei vedea sau macar ti-l va transmite cineva. [size /1]

Vreau sa facem pace, mi-a ajuns si sunt epuizata. probabil ca oboseala noastra si-a spus cuvantul. daca nu face una dintre noi primul pas nu ajungem nicaieri.

Nu cred, sunt convinsa ca nu ai vrut sa ma jignesti intentionat si eu am luat-o personal si m-a afectat tare, tare, cum de putine ori pana acum am fost afectata mai tare, insa nu cred ca tu ai putea avea vreodata intentii rele fata de cineva sau dorinta de a rani pe mine sau pe oricine altcineva. poate dc discutia ar fi intervenit in orice alt moment, s-ar fi incheiat de la primul mesaj, dar asa a fost un bulgare de zapada pe care vreau sa il opresc.

Asta am vrut sa iti spun. M-am simtit grozav de ranita si de aceea am exagerat si eu foarte mult, fara sa tin cont de intentiile bune din spatele mesajelor tale. Te rog sa accepti scuzele mele, rugaminte pe care ti-o adresez din toata inima.

EDIT: nu-mi iese chestia cu size-ul

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.
tin sa va anunt ca mi-a venit CM.si culmea pun mana ieri pe telefon il sun pe doctor, imediat m-a recunoscut.m-a intrebat daca am facut test si soun ca am facut cam acum 2 saptamani si e negativ.zice luati unul il faceti si vedeti ce iese.daca e negativ veniti la cabinet.si eu ii spun ca daca iese pozitiv tot vin.inchid telefon si incep durerile de burta.gata, imi venise.nu putea sa vina inainte, macar nu mai sunam doctorul.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ooooof, Cati, ce rau imi pare... exact la fel a patit una din fetele de la noi de la odisee si a trebuit sa intarce ca nu mai putea de durere. A muscat-o baiatul si i s.a umflat sfarcul, a facut infectie...... la fel, un tsitsi addicted.... Asculta sfaturile fetelor, eu nu stiu ce sa iti spun decat sa nu stai asa ca se poate suprainfecta...

Va multumesc pt grija, Pupicu e bine, aseara la 10 si azi la 7 am fost la injectie, daca l-ati vedea cum face, de cum intram pe usa spitalului ridica sprancenutele si i se umplu ochii de lacrimi pentru ca la iesirea din lift la etajul 9 deja sa planga in hohote, degeaba vb eu cu el inca de acasa si ii explic ca facem tratamentul ca sa se faca bine, ca sa fie sanatos etc, etc Nu va mai spun cum face cand intram in cabinet, e jaaaale.... in conditiile in care are branula si nici serul nu ustura. Vai de el dc trebuia sa il intepe de fiecare data, mi se aduna inima numai cand imi imaginez...

M-a amuzat concluzia iubitului meu dupa ce am iesit din cabinet: "E clar, medic nu o sa se faca...."

Ralina, vb cu Diana, nu e normal sa se intample asa, eu l-am spalat de cateva ori si e super ok. L-am spalat la 40 de grade la programul de materiale delicate

Adryana, subscriu la ce ti-a spus dandusa. Si mai sunt niste cereale de la Milupa - primele bucatele se numesc si unele au cereale sub forma de bilute si celelalte bucati mai mari, sunt ok si gustoase, sunt cele 8 luni plus.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput