Mamici si gravidute de Constanta (54)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Dana, stiu ca esti pe pace nici eu nu sunt altfel

Atunci ar trebui sa ma simt fericita ca postarea mea a fost bagata in seama spunandu-mi-se ca baiatul meu are sansa sa sfarseasca injunghiat, nu? Atunci preferam sa fiu ignorata.

Si care o mai posta chestii din astea... eu in niciun caz nu

Si ma jur ca nu mai scriu nimic pe subiectul asta - cu conditia sa nu mai fiu provocata - mai spun inca odata ce m-a deranjat:

NU ca exista pareri diferite de a mea, e normal sa fie asa. Dar normal este sa spui "Eu fac asa; eu asa as face; parerea mea este;" nicidecum "Gresesti; nu procedezi bine; trebuie sa faci ca mine altminteri o soarta crunta il va paste pe copilul tau!"

Dau exemplu postarea ta, care mi se pare ilustrativa cu ce am vrut sa spun eu:

Citat:
Eu as fi evitat instant situatia si orice schimb de vorbe cu adultul de pe banca.s-a vazut clarrrrr cat de dezinteresata este de copil...de faptul ca imbranceste/loveste etc.mi s-a intamplat si mie in parc...,m-am enervat...i-am spus copilului ca nu-i frumos si am plecat de acolo.i-am explicat Crinutei motivul pt care am plecat si gata.noi nu ne jucam cu copii care lovesc.iar cu parintii lor,nu prea avem ce discuta...de tras de maneca nici atat!

Punctele noastre de vedere difera, eu nu am reactionat si nu as reactiona asa, dar ai stiut cum sa pui problema. Respect si a#259;reciez enorm acest fel de reactie.

Tocmai ca ne stim de atata timp, ne cunoastem fata in fata, am impartasit si bune si rele, tocmai de aceea ar trebui sa fim mai ingaduitoare unele cu celelalte si nu sa etichetam tu faci rau, eu fac bine.

Sper din tot sufletul ca s-a inteles ce m-a deranjat. Tonul face muzica. Accept orice dar spus cu delicatete, fara acuze si fara impunere.

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Mi-a intrat slingul la apa,de fapt o fata a slingului.A mai patit cineva asta??
Offf si cat de incantata am fost de el

Thea,minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Moaaaaaaaama cat ati scris. Eu ramasesem pe la pagina 20 din capitolul trecut. Am citit asa mai printre randuri. COncluzia mea ca si a multora: fiecare isi educa copiii cum crede.
Nu-mi aduc aminte sa ma fi educat ai mei sa fiu batausa, dar nu tin minte sa fi incasat prea multe in copilarie (de la alti copii), in schimb eu eram si cafteam baietii la greu (nu degeaba), asa ca.... imi doresc ca fii-mea sa-mi semene si daca cineva o loveste sau o jigneste sa nu "intoarca si celalalt obraz", nu de alta dar eu nu pot fi mereu prin preajma ca sa o apar.
Asta asta ca sa ma bag si eu in seama...

Angi sa va faceti bine repede! Pupici strengarului
Doc ideea cu slingul mi-a venit aseara cand avea fii-mea chef de dormit in brate, iar eu chef de facut o salata. Acum mi-a trecut .
Mav dc nu-ti trebuie sa-mi aduci chestiunea ca poate mai are mandra mea vre-o seara ca cea de care spuneam si sa fiu pe faza.

Intalnirea mult asteptata de saptamana viitoare nu poate fi joi pentru ca este "Constantin si Elena" si ma duc la cimitir la sora mea. Asta e dimineatza, dar nu cred ca voi mai fi cu chef de distractie pe urma. Deci: luni, marti, miercuri, vineri cand doriti?

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Madaluta stiu eu o firma care iti poate face rochie ieftina si calitativa. Au stand la targu' de haine dar au si showroom in oras. Dar mai bine mergi la targ si vorbesti cu creatoarea ca sa ti-o fara repede, repede. Si ii face si Brianei din acelasi material daca vrei. Eu am fost azi sa-mi ia masurile si acolo m-am intalnit cu niste "forumiste" si ele au zis sa te trimitem acolo.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ah, m-am abtinut la maxim sa comentez si eu tema disputei dintre ange si mav....sper sa nu mai fie cazul, vad ca ziceti sa se incheie discutia pe tema asta, deci nu ma mai bag si eu...
Sa schimbam deci subiectul:
Fetelor, am si eu o intrebare: voi laptic cu cereale banuiesc ca dati (inca) la bebici....Ce fel de cereale folositi? Eu parca m-am saturat de cele praf, as vrea sa incep sa ii dau cereale sub alta forma...de exemplu granule, dar EXISTA???Aici nu ma refer la cele mari, care sunt pentru copii mari deja... N-am idee, iar prin magazine , la ce m-am uitat, sunt mai toate cu ciocolata, si nu am de gand sa-mi bat cuie-n talpa, sa nu-mi mai doarma noaptea din cauza asta...deci? Stiti cumva altfel de cereale care merg date la pitici, in afara de clasicele prafuri?

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

In calitatea mea de gazda a capitolului cu nr. 54, declar inchisa discutia care a creat controverse si va rog ca toate cele care urmeaza sa cititi/intrati sa va abtineti de la orice alte comentarii.
Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Adryana, poti incerca cerealele de ovaz, musli, porumb obisnuite, dar fie le dai prin rasnita sa iasa mai mici, fie le lasi sa se inmoaie bine bine. Pe la plafare gasesti fel de fel. Sofiei nu-i plac cerealele de nici un fel, am tot incercat variante si variante, in schimb papa biscuitii de ovaz, care-s foarte buni, imi plac si mie.

Angi
ce mai face Pupicu? I-a trecut viroza...febra? Citisem undeva...da nu mai stiu unde ca daca un copil are alergie la ou de mic poate dezvolta mai usor astm ca adult. Ma gandeam la voi....sper sa nu te mosteneasca cu alergiile tale. Multumesc de informatia cu tastatura. Am intrebat si au din silicon...dar sunt cam scumpute, asa ca mai caut

Mada ai gasit rochita? sa-mi spui si mie magazine in care ai gasit ceva frumos, sora mea are banchet si cauta...da nu gaseste ca si tine!

Sa va zic si de noi: de patru zile mi s-a umflat sfarcul de unde suge si ma doare rau rau cand suge E gros si tumefiat si rosu. Am luat azi noapte un nurofen ca nu mai puteam de durere, si atingerea de tricou ma doare. Am incercat sa o pacalesc dar nu vrea nimic....cand ii vine de tzatzi....e jale mare. Nu stiu ce sa ii mai zic si cum s-o pacalesc sa-l mai lase. si e si ea agitata, doarme prost noaptea, se mai si trezeste si nu mai poate sa adoarma cate-o ora, poate si mai mult si ma suge si molfaie acolo de imi vine sa fug. Suntem si singure de joi.

Pupici si sanatate tuturor puiutilor!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Madaluta stiu eu o firma care iti poate face rochie ieftina si calitativa. Au stand la targu' de haine dar au si showroom in oras. Dar mai bine mergi la targ si vorbesti cu creatoarea ca sa ti-o fara repede, repede. Si ii face si Brianei din acelasi material daca vrei. Eu am fost azi sa-mi ia masurile si acolo m-am intalnit cu niste "forumiste" si ele au zis sa te trimitem acolo.

Cris mami de Teodora

Zi-mi si mie firma. si...cu cine te-ai intalnit????/

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb ceva: mi-a recomandat dr. de familie formula 81 pentru pofta de mancare. stie cineva ce contine, ca am cautat pe net si n-am gasit nimic...mi-a place sa stiu ce ii dau copilului totusi.

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Selen,
minunata puiuta ta.abia astept s-o cunosc.trebuie sa fii tareee mandra de prima ei poza
Ralina,
ceva nu se potriveste.eu stiu sigur ca toate materialele sant spalate in prealabil.tocmai pt a evita un incident neplacut.ai vb cu Diana despre asta?l-ai spalat la nush cate grade/rotatii?
Adryana,
de ce nu vrei sa-i dai cereale de la nestle de ex.,din cele cu miere,scortisoara sau fulgi de porumb?Crinuta mananca de pe la un an si un pic.de curand i-am luat si un sortiment cu cacao,dar nu cele negre,semi...merg in lapte sau in iaurt.noi ne batem pe ele.ne plac fff mult.in plus mai mancam si musli cu fructe de la sanovita,dar astea nu le prefera Crinuta.cereale cu cacao mananca numai dimineata(uneori),nu-i afecteaza deloc somnul de seara.daca-i cu masura...,este ok.

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput