Mamici si gravidute de Constanta (54)
Raspunsuri - Pagina 4
Mokika spune:
fetelor, nu vreti sa ne bucuram de soarele si vremea calda de afara? Sa ne umplem sufletele de caldura?
sunteti toate niste mamici minunate si orice decizie si orice modalitate de a educa reprezinta cea mai buna metoda pentru micutii vostri.
Haideti sa nu mai supunem albul pur al paginilor pe care scriem la cuvinte grele.
Daca avem o discutie in contradictoriu, haideti sa fie constructiva si sa nu ne mai cerem socoteala una alteia pentru cele spuse/scrise. Nu ne vrem decat binele una alteia.
Va pup pe toate si va transmit cate un zambet imbatat de mireasma de afara!
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AngeliquedeS Nimeni de aici nu isi apara cu atata inversunare propriile idei ca tine |
mai stiu eu doua persoane...
una pare ca si-a spus of-ul si s-a retras langa puiul bolnavior,dar cealalta...,doamneeeee,opriti-o, va rogggggg iooooooo,opriti-oooo
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
larisel spune:
citat din mesajul lui madaluta of...incep cu of... si ces ajutor celor care au cunostinte juridice sau contabile...de fapt nici nu stiu de competenta cui este... este off topi, da imi cer scuze... am avut o firma acum multi ani.. de fapt o mai am dar am vrut sa o inchid.. Am primit notificare k s-a numit un lichidator judiciar si k trebuie sa prezint actele pentru dizolvare. Aziu cand am sunat la firma respectiva mi-au spus k ma costa in jur de 2500 lei toata procedura... 1500 onorariul lichidatorului si cam 100 cheltuielile... Nu pot sa cred asa ceva.. firma mea a avut activitate doar 3 luni in 2004..e pe 0 de atunci, am platit 7 mil k s-o infiintez si acum sa platesc 25 k s-o inchi??? mi se pare cumplit..ma puteti ajuta in vreun fel? sau puteti sa-mi recomandati pe cineva care s-o faca??? Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu Bazar pentru Mihaita |
Din cate stiu eu onorariul si celelalte cheltuieli le plateste societatea si daca aceasta nu are resurse, se acopera din fondul de lichidare. Poate ar fi bine sa te intalnesti cu respectivul lichidator si sa vezi exact ce iti spune, poate nu-i dracu chiar asa de negru. Eu cunosc un lichidator judiciar, dar nu cred ca te-ar putea ajuta pt ca la fiecare dosar lichidatorul este numit de judecator si nu ales de catre contribuabil.
7+
asa incepe odiseea mea
DanaAlex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
mai stiu eu doua persoane... una pare ca si-a spus of-ul si s-a retras langa puiul bolnavior,dar cealalta...,doamneeeee,opriti-o, va rogggggg iooooooo,opriti-oooo .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Dandusa, desi banuiesc cine sunt persoanele, macar fii inteleapta si nominalizeaza-le, asta ca sa stie si respectivele si eventual sa poata riposta.
AngeliquedeS spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
mai stiu eu doua persoane... una pare ca si-a spus of-ul si s-a retras langa puiul bolnavior... .................................................. diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Nu e corect cum ai spus Eu am ajuns sa ma apar si sa ma rog sa se opreasca. Eu nu spun si nu am spus NICIODATA NIMANUI faceti ca mine ca e bine, daca faceti cum faceti voi copilul va fi caftit, injunghiat sau mai rau... Asa incat nu imi apar ideile, imi apar doar dreptul de a face cum consider eu ca e mai bine fara sa vina cineva sa imi spuna nu e bine, pt ca ... copilul meu va avea un sfarsit asa si pe dincolo. Inca nu imi vine sa cred ca a spus asa ceva, sunt persoane pe forum care au primit avertisment pt mai putin de atat :((((
Si Mokika, eu sunt perfect de acord cu tine ca toate metodele de educatie sunt corecte, fiind facute cu cele mai bune intentii ale mamei vis-a-vis de puiul propriu, ca toate mamicile sunt cele mai bune pt puii lor. Dar uite ca se pare ca nu toata lumea e de acord cu noi :(((
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Adabalan, multumesc din suflet pt incurajari
Sa stii ca si eu am fost fff placut impresionata de felul in care s.a comportat tot personalul de la pediatrie cu noi, FARA SA DAU UN BAN. Erau amabili, empatici, saritori, cu vorba buna, ce mai, iti usurau mult situatia de a teafla cu puiul in spital. Si multa blandete si rabdarecu copilul. si din ce am apucat sa observ, toata lumea beneficia de acelasi tratament, fara nicio discriminare. Jos palaria!
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
AngeliquedeS spune:
Ada, am uitat sa spun ceva :) asa este cu deshidratarea, fff multi copilasi internati erau deshidratati. Eu am avut marele noroc ca de cand l-am intarcat al meu bea enorm de multa apa - 1,5 l pe zi, asa ca mai hidratat decat atat nu avea cum sa fie, proba de urina era perfect incolora, s-a amuzat si asistenta. Probabil si lucrul acesta a contribuit la faptul ca ne-au lasat acasa asa repede. Plus febra care a cedat din fericire repede. La fel ca in cazul vostru, ieri a avut o zi perfect normala, problemele au debutat noaptea, dintr-o data.
Aveti mare grija, mai bine mergeti la urgenta decat sa ajungeti prea tarziu, m-am speriat de cati copilasi cu pneumonie am vazut acolo, ingrozitor cat sufereau si ei si mamicile.
Multa sanatate si voua.
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
dandusa spune:
citat din mesajul lui AngeliquedeS Nu e corect cum ai spus Eu am ajuns sa ma apar si sa ma rog sa se opreasca. |
vb de pers diferite,cred
Asa incat nu imi apar ideile, imi apar doar dreptul de a face cum consider eu ca e mai bine fara sa vina cineva sa imi spuna nu e bine, pt ca ... |
asa e,Angi.cam acelasi lucru cu apararea ideilor.ce nu inteleg eu,este de ce a luat o asa amploare acest subiect date fiind prosnajele principale...va stiti de atat timp,ati impartasit atatea bucurii/tristeti...,v-ati sfatuit una pe alta in tot acest timp...si acum pt ca Alina a fost mai directa,te superi.nu o data,am fost intr-o situatie asemenatoare.situatie, in care mamicile si-au spus pdv pro sau contra si deja m-au ajutat sa privesc altfel situatia!accepta ca odata postata o situatie traita de tine/mine...,se gasesc perosnae care sa explice/sfatuiasca/discute pe acea tema.cum ar fi fost daca nimeni nu ar fi comentat despre patania din parc(pro/contra)?ai fi spus ceva de genul "nu ne baga nimeni in seama?".intelegi sensul cuvintelor mele?
sant pe pace
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
selen80 spune:
Of, citesc de ceva vreme ultimele pagini si ma intristez pt ca nu-mi place ce vad....nu am cum sa ma bag in subiectul respectiv inca, asa ca mai bine sar peste....sper doar sa gasiti o cale sa va "impacati", daca pot spune asa, pt ca sunteti un grup prea frumos (din care aspir si eu sa fac parte ) ca sa fie intinat cu astfel de discutii....
eu intrasem de fapt sa va arat fericita si mandra pozica noastra de la eco: http://picasaweb.google.com/SelenAzis80/Ursulica#5335950101530863234
poate mai relaxam atmosfera, ce ziceti??
24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
isidora spune:
Pentru frumoasele ,admirabilele,scumpele ,mult daruitele si mult iubitoarele Angi si Mav,cu toata dragostea:
http://www.youtube.com/watch?v=-adxsRjvai8&feature=related
Revin pe seara ,alerg in parc cu copiii.
Arabela,sunt din plastic invelite intr-un cauciuc bun.Chiar n-aveti drum sa o vedeti? Cealalta e foarte frumoasa,dar sincer ,nu cred ca face atatia bani.Manerul nu-l folosesti prea mult,mi se pare cam lat si cam incomod de luat curbele,putine optiuni folosesti la concret din ce spuneau acolo,si mai mult de 2 ani ,3 cel mult nu o foloseste ca trece la bicicleta.Cea de la quelle,mi se pare de departe ca si raport calitate -pret avantajoasa.Acuma faceti cum credeti ca e mai bine,poate gresesc,poate sotul tau fiind barbat vede altfel lucrurile.Eu am comandat-o singura,pt. mine si finul meu dupa ce m-am consultat in prealabil si cu prietena mea ,mama finutului.Si ei sunt multumiti. si sa faceti cea mai buna alegere!