~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Of, ca de obieci sunt in urma cu urarile:

La Multi Ani, Daniela! Sa ai parte de ce e mai bun in viata, alaturi de cei dragi tie!

La Multi Ani Maria!
La Multi Ani Elian!
La multi ani Alexandra!
La multi ani Maya!
La multi ani Sophia!

La Multi Ani, Georgia!

Copilasi dragalasi, sa va fie sufletul vesnic tanar si sa va bucurati parintii printr-o viata plina de realizari!

Apropo de boli, iaca s-a imbolnavit si capra a batrana, adica moi. Dat fiind ca nu am mai racit din iarna lui 2000 (da, ati citit bine), e mare tragedie pe capul meu. Ma rog, marea raceala consta intr-un mare nas infundat, fara febra, fara tuse, dar sa dea naiba, rau e sa nu poti sa respiri.

In rest am petrecut frumos in week-end, care a parut lung, am fost la tara sambata, unde Mogo s-a jucat cu copiii din sat pana nu a mai putut, iar eu am stat mai mult degeaba, iar ieri am dat iama la niste magazine ca de mult nu am mai fost la shopping. Pentru copchil am achizitionat neshte pantofi (la ce-or mai fi necesari, nu stiu, ca-s 30 de grade afar') si sandale, pe care le-a si luat azi la gradi. M-am uitat si la niste seriale aseara, ce sa mai, e bine sa stai acasa. Azi, in schimb, cam greu.

Inainte sa ma reapuc de treaba, vreau sa va multumesc pentru complimentele atat la adresa mea, cat si a Mogaldei; m-am simtit foarte mandra zilele trecute, cu toata raceala mea cu tot. Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

GEORGIA!
ELIAN!
MAYA!
ALEXANDRA!
SOPHIA!

Atatia copii frumosi si dulci...ce sa le urezi decat de la f bine in sus ?

Laura, felicitari pt primul epilat...o chestie care nu parasteste memoria unei fete/femei...ramane acolo . Ai domnisoara mare, ce mai...

Cat despre Dragos, treaba cu decedatul a fost morbida numai pt noi, el nu stia ca e vorba despre "moarte", cuvant care multumesc lui DD chiar ii este inca strain, el era extrem de linistit si remarcase doar chestii de detaliu

Gabitza cum stai cu cautatul bonei? Ma alatur si eu cautarii tale, veau sa o schimb pe a mea, sunt tot mai nemultumita in ce o priveste...

ELi superba domnisoara, chiar si cu sapca de rigoare...e candida indiferent de ipostaza...

Mai erau sigur si altele de spus...dar pt moment nu ma mai tine memoria...

Ah,Nelia, si lui Horia i-a curs sange cand anul recut pe vremea asta l-a curatat in spatele timpanului, a fost o experienta cumplita, nu a lasat insa slava domnului urme (de genul auz slab, etc), insa ce o fi in inconstientul lor saracutii...

Andra, mami de Horia si Dragos

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Bine ati venit Helen, si LMA Andreei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fii binevenita Helen! La multi ani domnisoarei Andreea Ati avut party in weekend?

Andra, azi merg la agentie pt un interviu de bone, sa vedem ce mi-au gasit, am emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helen75 spune:

Multumesc,
Da am avut party cu copii, parinti, bunici si chiar si o strabunica (bunica mea).Petrecerea am facut la iarba verde, copii s-au jucat toata ziua si parintii s-au putut distra in voie, in acelasi timp
i-au supravegheat si pe pitici.
pentru mamici si pitici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

La multi ani pentru Alexandra,Maya si Alexandra sa cresteti mari si sa aveti parte numai de lucruri bune.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani Alexandra!
La multi ani Maya!
La multi ani Sophia!
multa sanatate tuturor si multa fericire.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani Alexandra!
La multi ani Maya!
La multi ani Sophia!

Sa cresteti mari domnisoarelor, sa fiti norocoase, sanatoase, iar fericirea, zimbetele, bucuriile, succesele,
sa va incununeze drumurile vietii !

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bun venit, Helen si La multi ani, Andreei "

Olga M multumesc . Cu copiii dusi la morti/inmormintari nu sint de acord. Deja le-am comunicat parintilor in tara, daca cumva si cind va fi ceva, Isabella va ramine cu tati acasa. Ca pe barbat n-are nici un rost sa-l car dupa mine, ca oricum nu pricepe nimic, iar copilul e mai sanatos sa nu vada scene din astea, probabil la noi dupa vreo inmormintare vor mai fi si altfel

Ioana multumesc si sanatate multa.

Laura mi-am facut blog cu papita, ca unele le mai inventez si dupa aia le uit , asa ca le pun la pastrare pentru cind ma mai lasa memoria sau nu-mi vine nici o idee. Ce frumos ca ai companie la cosmetica, ,... oare eu o sa apuc ziua aia, ca la virsta mea ...

Elisor scumpa tare Bianca cu chipiul/sapca, are o fata smechera

Teddy daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca si Isabella m-a scos din pepeni acum vreo doua saptamini, am crezut ca chiar are ceva cu mine, ajunsesem sa pling ca proasta si sa ma intreb cum va fi peste 10 ani. Am intrebat si la gradinita si am aflat ca si acolo incepuse sa fie destul de neascultatoare si zvapaiata, iar intr-o zi cind am luat-o de la gradinita a vrut in parc, cica sa se joace cu prietenele ei. Am dus-o si nu mi-a venit sa cred, dintr-o Isabella linistita care statea lipita de piciorul meu, aveam in fata ochilor o alta Isabella, care s-a dus sa se joace cu fetele, se plimba peste tot prin parc, iar eu stateam ca proasta si ma uitam ca nu-mi recunosteam copilul. Asa ca, e posibil ca Alyssa sa aiba o schimbare de 180-360 de grade, iar dupa aia va deveni si mai neascultatoare dar de data asta se va comporta cam dur cu tati, cel putin asa e la noi. Daca vorbeste urit cu mine si tat'su ii face observatii ii raspunde scurt "nu vorbesc cu tine", sau daca tati ii face observatii sa pape tot din farfurie cica "nu te uita in farfuria mea" . In alta ordine de idei, sanatate multa si ai grija de tine, incearca sa fii cit mai calma, ca greul de-abia acum vine.

Dispar ca m-am lungit ca o zi de post.

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am fost la agentia de bone si m-am dus bou si am venit vaca, cum se spune! Ori eu sunt proasta si nu mai stiu pretul pietii, ori femeile astea sunt nesimtite sau nu stiu pe ce lume traiesc. Cum sa-mi ceara 15 milioane asa, dintr-un foc??? Eu eram pegatita pentru 1000, hai 1200 daca era clona Dorei, dar nici nu ma gandeam la 1500. Am iesit socata de acolo, ce ma faaac ????

Poate sunt eu de vina. Fetele care mai aveti bone, voi cat dati pe luna? Sau cat stiti voi ca se da?

Mergi la inceput