~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 7
lucas spune:
hai ma Gabi 15 milioane????
, nu pot sa cred.
in conditiile pietei de azi? sunt ...dar si astia de la agentie.
eu ce stiam era 10 milioane, vecina mea da 8 milioane, dar ok este copil de 2 ani.
onixone spune:
La multi ani Alexandra!
La multi ani Maya!
La multi ani Sophia!
Sa cresteti mari si sa va bucurati de tot ce este in jurul vostru
Helen bine ai venit si un mare la multi ani pentru Andreea.Poate ne arati si niste poze cu voi.
Gabitzam: cat trebuie sa castigi in romania ca poti poti platii bona si sa mai ai si de un suc/?!?!?!
Laura: felicitari, de acum mergeti impreuna la frezat si coafat.ce misto!!!
Elisor: hai ca vad se poarta sapca cu mandrie...ce draguta e aia mica...Sincer mie imi plac uniformele!!!
Ma duc la treaba...ciao!!!!
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Si mie mi s-a parut corect 10 milioane pentru 10 ore, cu concediu platit. Cred ca agentiile umfla pretul la bone cum umfla si agentiile imobiliare pretul caselor.
elisor spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA! 
LA MULTI ANI MAYA MARIA! 
LA MULTI ANI ALEXANDRA SOPHIA! 
Sa cresteti mari frumoase domnisoare, sa fiti mandria parintilor, sa va aduca viata numai bucurii si fericire, sa aveti sanatate si noroc!
Vad ca s-a scris ceva azi, merg sa lecturez si sper sa revin
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Andreea pai normal ca nu-ti mai era somn la cat de stresata ai fost, nu vreau sa stiu cum vei fi la nunta lor
, nu stiam ca Mihai al tau s-a dus o tura cu madmoazelele pe sampelize
. Sarumana de compliment!
Olguta sper ca va fi totul bine dupa vizita de maine la doctor, sper sa n-ai motive de ingrijorare si sper (iarasi sper
) sa se intalneasca picii vostri sa am eu ce privi...si comenta ![]()
Nelia numai din recenzia si mi-a placut concertul, ce bine ca ne-a lasat DD muzica pe pamant sa ne mai infrumusetam sufletele in acordurile ei, oamenii cu talente din astea sunt binecuvantati de D-zeu, ii admir, un pic ii si invidiez, guilty ![]()
Laura daca-ti spun ca exact asa-i si Bianca de pisicoasa, toata ziua ma iubeste pan-o supar cu ceva, atunci schimba repertoriul si trece pe "te uresc si nu mai esti prietena mea". Iar am interpretat-o de-a-ndoaselea
. Vorba Gabitzei, iti deschizi firma de cumetrit
. N-am vazut nici o poza de la aniversarea Deliei, pe unde le ascunzi?
Companie la cosmetica, hm, ce inseamna sa ai mama tanara, poate apuc si eu cu Bianca.
Ce sa-ti zic, privit din afara e foarte misto sa fii in uniforma, eu intotdeauna am fost innebunita dupa ele, s-or mai schimba vremurile si la noi...in rau 
Costum de vulpita cred c-as gasi aici dar sigur nu te avantajeaza distanta, e un centru de inchirieri nu departe de mine (mi-am inchiriat rochie pentru nunta de acolo), Asta-i rolul la serbare?
Cristina mami de Andreea bun venit si LA MULTI ANI printesei tale! O sa-ti placa la noi ![]()
Ioana sanatate multa, nu te mai lauda atata
ca unii racesc des si putin altii rar dar si cand o fac, doamne fereste!
Andra sarumana de compliment
!
Daniela asa e si la noi, ne da tot felul de replici crezand ca ea e sefa, au un tupeu in ei copiii zilelor noastre incat de multe ori am senzatia ca vin de pe alta planeta. Azi si a mea s-a trezit cu fata la cearsaf si ma scoate din sarite cand imi face dimineata varza cu toanele si pretentiile ei de atotstiitoare in materie de moda, cica la ea "habar n-am ca fustita nu se potriveste cu sosetute, ea vrea strampi subtiri" bineinteles pe un ton cu decibelii la maxim, mai aveam un pis si-o lipeam de perete, nu ma intreba cum ne-am despartit de dimineata
Vorba ta, peste 10 ani cum o sa tinem in frau daca de-acum promit?!
Multumesc de comentarii
! Mai pune poze cu gradina ta superba si cu mandretea florilor
Gabitza citisem anul trecut intr-un ziar local ca 1500 lei oferea o familie unei bone pentru 6 zile pe saptamana si m-am socat, deci de la oferta si pana la cerere ce mai e? Eu n-as putea sa-i ofer atata nici daca ar sta cu ei 24 din 24, 7 din 7, e cam prea gros obrazul sa ceri atata
Cu apartamentul in ce stadiu mai sunteti? Bafta sa gasesti clona Dorei la un pret pertinent!
Cornelia sper ca burtica e inca la locul pe care-l stim
, inca e prea devreme pentru rezultatele analizelor blondinului, nu?
Oana distractie placuta la petrecrea din seara asta!
Oana englezoiaca sarumana
si mie imi plac 
Anca iar v-ati plimbat
, apoi stiu ca multe lucruri frumoase am vazut prin ochii vostri
Cu Sim te-ai inatlnit? Mersi de comentarii, m-am rostogolit
la ala cu saritul gardului
Andreas (17.08.1998)
elisor spune:
Anca, Olguta si Teddy vreau sa va urez de pe acuma bafta la intalnirile medicale ca maine e zi cu emotii pentru voi, sa primiti sfaturi de ajutor, vesti bune si solutii miraculoase la problemele voastre!
Andreas (17.08.1998)
gabitzam spune:
Elisor, am renuntat deocamdata la casa, nici nu m-am mai gandit la asta, ca ma roade cu bona acum.
Tdi spune:
La multi ani fete frumoase, Alexandra
, Maya
si Sophia
!
Bine ai venit Helen, la multi ani pt Andreea!
Maine e ziua Z
, am niste emotii...
Elisor, o sa va povestesc ce si cum. Succes si voua, Olga si Anca!
Alyssa s-a comportat bine azi, nu mi-am crezut ochilor ca a acceptat s-o imbrac cu hainele alese de mine (in ultima vreme ajunsesem sa-i propun tot dulapul, nimic nu-i placea si isi smulgea hainele de pe ea si facea crize de nervi), apoi s-a lasat dusa la gradi fara prea multe insistente, acolo a renuntat la bicicleta fara amenintari si cearta (de cand a invatat pe bici o caram cu noi peste tot si merge de cate ori are ocazia, am facut febra musculara cat o bag si scot din portbagaj)...acasa am scos bici si a dat o tura de cartier iar cand i-am spus ca mi-e rau (deh, cros la 30 de grade
) si trebuie sa intram in casa s-a conformat...am copil cuminte![]()

Mai o chestie si fug la treburi...am facut in seara asta o ciorba de salata bestiala!
Daca vreti reteta si poze....sper sa reusesc mai tarziu.
omustata spune:
La multi ani, Alexandra, Maya si Sophia! Sa fiti sanatoase si cuminti si sa ii bucurati pe parintii vostri!
Cristina-bine ai venit la noi si sa-ti traiasca Andreea.
Eli si Teddy-multumesc mult ca v-ati gandit la mine. Sper sa fiu OK pana la proba contrarie.
Tdi-succes mult la doctor si sa ne spui ce ati facut. Sa-ti traiasca sora!
Ioana-sanatate multa 
Gabitza-mi se pare o suma aberanta. Parca anul trecut era ceva de genul 7 milioane. Sau am ramas eu in urma rau de tot?
Azi ne-am intalnit cu Anca si Patrick si am avut parte de o zi superba. Am fost intr-un parc mare, care mie mi se pare ca seamana mult cu Herastraul si copiii s-au jucat mai bine de 2 ore. A facut Anca poze caci eu stau prost la capitolul poze, adica nu prea fac. Nu stiu de ce, dar lenea este mare cand vine vorba de poze. Noi plecam vineri in lunga noastra calatorie, peste mari si tari. Cam o luna de zi nu vom avea Internet asa ca nu o sa mai stiu nimic de voi. Dar cand ajungem in Romania,la sfarsitul lui iunie sper sa reluam iar legatura.
Va pup si va urez noapte buna!
Mercedes spune:
La multi ani ALEXANDRA ELENA
MAYA MARIA
ALEXANDRA SOPHIA
sa fiti fericite si sanatoase!
cristina-bine ai venit la noi!
gabitzam- aia de la agentie sunt cu capul in nori? pai de unde naiba atatia bani..
tdi-bafta azi!
Aseara pe la ora 23 am fost cu bia la urgente din cauza ca in jur de ora 22 mi a facut febra f mare dupa ce i am dat nurofen si supozitor de novocalmin nu i scadea febra sub 38.8 de m am speriat.Am stat si ma luatr d na dr. peste picior. Texte ca sigur am fost la plaja si acum ma trezesc sa vin la urgente ... eu -da, se vede ca am fost la plaja pe pielea alba a biei, ca tb sa si sule nasul ca altfel ramane asa infundata si va fi mai rau... am crezut ca mor ma lua de proasta. Cred ca i am repetat de 3 ri pentru ce am venit si ii spuneam ca pt o simpla raceala nu deranjez urgentele dar ea o dadea pe ale ei. Imi spunea ce sa fac de acum incolo iar eu ii explicam cred a patra oara ca exact asta am facut. In fine este f rosie in gat dar fara puroi drept pt. care nu a primit antibiotic dar eu am mers acolo bou si am iesit vaca.
Sotul imi tot repeta sa mergem naibi de acolo si ca in veci nu mai calca in spitalul de urgenta care drept fiind la 5 minute de apartamentul nostru si mai bine faceam daca mergeam in ungaria si pentru acest lucru.In fine a inceput sa i scada probabil febra ( cand am ajuns acolo ii luasera temp si inca avea 38.5) ca imi declara dr. ca de ce e asa transpirat copilu?? am crezut ca mor -dar chiar de ce poate fi transpirat copilu avand in vedere ca avea febra mare si i am dat supozitor si nurofen? acum sincer ori a facut pe proasta cu mine ori chiar nu stiu, sunt f dezamagita de tot sistemul...