~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
La multi ani, Alexandra Elena!
La multi ani, Maya Maria!
La multi ani, Alexandra Sophia!
Bine ai venit, Helen! La multi ani pentru fetita ta, Andreea!
Omustata, vacanta frumoasa!
Ce frumos! Ce as vrea sa fiu in locul tau! Sper sa va simtiti bine, sa faci poze de data asta, ca sa ne bucuram si noi de locuri frumoase!
Laura, Agata a inceput sa aiba complexe, cica care par mult pe picioare si ma intreaba ea cind il da jos!?!
Numai ca la noi, ca sa am companie la coafor, ar trebuie sa ma duc eu pe acolo!![]()
Tdi, bafta multa pentru miine! Ma gindesc la voi si abia astept sa vad ce-ti spune, sper ca numai de bine!
Gabitzam, bafta multa in gasirea unei bone bune si la un pret omenesc!
Nu mai stiu ce am citit, scuze, crec ca o las balta pina cind intru in vacanta, ca nu-mi place ca nu apuc sa citesc tot si, prin urmare, nici sa raspund cum sint obisnuita.
Eu invat, dar mi s-a facut somn si am zis ca ma mai trezesc daca dau o fuga si pe la voi.![]()
Mercedes, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva, cunosc foarte bine gustul amar. Observ ca incet-incet se intimpla si acolo ceea ce se intimpla aici. Uite de asta urim noi sa mergem la Urgente, se poarta de ca si cum nu am avea nimic mai bun de facut in creierii noptii decit sa sculam copilul bolnav, sa-l urcam in masina si pe ceilalti doi pe linga el si sa ne ducem acolo pe capul lor, numai asa, ca sa-i necajim, nu ca am avea vreo urgenta.
Sanatate multa Biei, sper sa-i treaca repede!
Mercedes spune:
omustata-concediu placut!
laura-ai gasit costumas?
monu-cum esti, sper ca ti ai revenit de atunci.
nelia-multumesc. Sunt f suparata de ceea ce se intampla.Ok ce am patit noi probabil e o banalitate fata de cazurile grave chiar f grave care nu sunt larg mediatizate si culmea si din cauza unor dr. in care candva am avut incredere. Deoarece nu vreau sa am surprize va trimit pe contul comun doua linkuri, sper sa le mai gasesc pentru sustinerea a ce va spun.
nelia, androix-bafta la invatat!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
andutzy spune:
Buna dimineata!
?
Helen bine ai venit in grupul nostru vesel!
Gabitza, eu bonei mele ii dau 1000 roni/10 ore...dar daca mai da din maini prin casa si ma mai ajuta cu una alta(ce se intampla f rar insa) o mai "motivez cand vine ziua de salariu... Treaba e insa ca nu face nimic nimic in afara de avut grija de copil, nici macar in cele 3 ore in care Horia doarme, nu este in stare nici macar sa-i stranga luncrurile cu care a fost imbracat de prin casa...e cea mai slaba bona pe care am avut-o, asta e...daca voi gasi ceva mai altfel, o voi schimba negresit.Insa pana la ea m-au refuzat 3 bone la banii astia, pentru 10 ore vroiau minim 1200 roni, fara sa vina prin agentie si fara sa se ofere sa faca si altceva prin casa...
La noi acasa se duc conflicte mari intre mine si sot pemotivul zilei lui Dragos, ca de obicei el e Gica Contra cu NU in fata la orice propunere, daca s-ar putea i-ar lua doar o prajitura in care sa infigem lumacarea, eu pe de altap arte constienta de cheltuielile din anii trecuti si de seriile de musafiri care ne-au calcat pragul imi venea sa-i invit pe toti la un loc de tzopaiala si sa scap de griji...in fine, e ca un facut, in jurul zilei lui D la noi sunt conflicte pe tot felul de teme...anul trecut a doua zi dupa aniversare vroiam sa bag actele de divort...e o perioada minunata, ce mai...
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
Cloreta spune:
Am ramas in urma cu urarile![]()
La multi ani !
Elian
Alexandra
Maya
Sophia
Sa cresteti mari si frumosi!
Helen, bine ai venit!
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
ChrisDun spune:
'Neata !
Mercedes, pacat ca ai avut parte de asa o doctorita imbecila ! Eu am inteles (parca Nelia a povestit) ca de-abia dupa 3 zile consecutive de febra mare te baga in seama... ca ar putea fi o boala a copilariei, care debuteaza cu febra mare, si ei nu se pot pronunta inainte de 3 zile ... Carina a avut acum 2 saptamani vreo 4 zile de febra pana in 38.5, si pana la urma doctorita de familie i-a prescris antibiotic.
Din punctul asta de vedere - al urgentelor la copii - slava Domnului !, nu am avut probleme mari. Spitalul cel mai aproape de noi este la 1/2 de ora de mers in trafic lejer, prin Buc
... Grigore Alexandrescu ii zice. Si de cate ori am mers acolo cu Carina pot spune ca am fost tratati cu profesionalism. Mai putin de catre o asistenta care s-a grabit sa urmeze instructiunea (incompleta !) a doctoritei de la urgenta: prescriptia era : algocalmin injectabil. Carina avea 1 an. Asistenta a tras in seringa o fiola intreaga de Algocalmin - noroc ca eram cu maica-mea si a intrebat-o daca e corect dozajul, ca i se pare prea mult pentru cele cateva kilograme pe care le avea Carina atunci. Asistenta n-a fost prea convinsa de rationament, dar la insistentele noastre a lasat in seringa doar cat ne reiesise noua din calcul ca ar fi trebuit sa incaseze fata. Ne-a ajutat DD atunci !
Gabitzam, ce tupeu pe bonele alea ! Dar macar era vreuna care sa fi semanat cu Dora ?
@Edit: Andutzy, nu-i puteti scoate undeva la picnic, pe toti
, si sa se ocupe barbatii de gratare ? Tu sa faci doar dulciuri - eventual sa cumperi un tort ?
Eu asa as face daca as avea optiunea cu gratarul. Dar noi am ales sa ii serbam ziua Carinei in parcul Palatului Mogosoaia - ca si anul trecut - si nu se admit gratare, ci doar picnic in toata regula (adica mancare la pachet). Era mult mai comod cu gratarul, barbatii s-ar fi ocupat de prajitul carnurilor - dar si aici unii muncesc, altii stau cu degetul ... undeva (cumnatul meu, bineinteles
)... Avem mingi, zmee, palete de badminton, baloane (sotzul meu stie sa faca figurine din baloane
), ...
loreen spune:
neatza...
azi m-am trezit intr-o dispozitie demna de tot rahatul ca atare am inceput sa-i iau la misto pe toti in casa , Delia fiind prima ... poate nu mi-o iau ca de 3 zile este alt copil, chiar am bauieli ca au rapit-o extraterestrii si au scos dracii din ea ...
Elisor ti-am raspuns la toate intrebarile aseara asa ca suntem la zi ... una peste alta abia va astept si sper sa fie vremea buna pentru voi sa va bronzati dar si pentru mine sa pot sta afara cu voi.
Gabitza mi se pare absurd numai ca agentiile impun femeilor sa ceara pretul mare sa-si poata trage si ele comisionul pe masura, chiar daca femeia aia poate s-ar multumi cu mai putin. Mai rau este ca nici nu potivorbi tu cu femeia separat sa o asiguri de seriozitatea ta.Eu la a mea i-am dat 5oo la inceput plus o suta pentru contractul cu CJP...apoi am ajuns la 750 ca sa-i acopr o rata facuta la insistentele mele ca nu ma puteam sa-i vad jegul ala de mobila in casa,iar cu ce-i scap saptamanal ajung la 1000 lei pe luna.Dar sunt extrem de multumita de ajutorul care mi-l ofera.
Nelia apai si io merg la cosmetica abia dupa ce-am nascut-o pe Delia deci greu m-am obisnuit cu mersul regulat...
Daniela ai sa apuci n-avea grija ... prima programare va fi grea ca restul il va face singura ...nu mai au nevoie de noi
Gabi as vrea sa simt indignare dar nu pot, m-am imunizat ... ma lasa rece atitudinea groteasca a personalului medical si nici nu ma obosesc sa ma duc la medic cu copii ca sa nu ma enervez si sa fiu nevoita sa am o atitudine total in dezacord cu principiile mele... am o dr care -mi raspunde la telefon si mi-e de-ajuns... le-am indopat de homeopate si sper din tot sufletul sa nu fie nevoie sa vad spitalul nici macar din masina ... cu groaza ma gandesc cat de crunt ar fi sa am nevoie de spital ... psihic sigur nu rezist
Da e bine sa ai companie la cosmetica desi pe interior plang ca mi-a crescut fara nesperat de repede ( sau am imbatranit eu inainte de vreme)... in gandurile mele cele mai crunte fac repetitii sa vad ce-o sa simt daca as vedea-o cu vreun baiat eventual sa o si sarute ... primul instinct e sa-i trag lu' ala una peste bot cu cashcheta...
PS Helen bine ai venit in gasca mamicilor cu copii la purtator
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Chris, ajungem aici la probleme mai vechi...noi avem ditai curtea de 200 mp chiar in spatele casei in care stam, dar in care eu cu copiii nu avem acces la joaca pe motiv de trandafiri si alte balarii ce mai creste el pe acolo. Deci, daca ar fi amenajat putin curtea tinand cont si de cei 2 copii, situatia era alta, puteam face acolo o petrecere cu tobogane si alte acareturi de toata frumusetea.
Cand e vorba de gratare, iar ne lovim de o problema, acelasi exemplar sot nu stie sa faca (inca ma intreb ce oare stie sa faca in afara de gura atunci cand nu trebuie...), pe motiv ca la ei in casa facea ma-sa(vesnica scuza invocata si la calcat, curatenie sau orice altceva) si iar nu stiu cum sa duc nasi, fini, prieteni pe toti la padure, mai ales ca nici nu prea se stiu intre ei...si uite de aici probleme si dileme...
Saru mana oricum de idei, sunt binevenite si incerc sa scot ceva folositor din ele...Ma gandeam si la Pustnicu terasa, avand in vedere pajistea cu tobogane si leagane unde ar tzopai copiii si noi sa stam la o vorba la masa...nu stiu...si din pacate nici nu am un om rational langa mine cu care sa iau o hotarare...
TRICOTAJELE MELE
ChrisDun spune:
Andutzy, si prietenii nostri cei mai buni au teren de 500 mp in jurul casei, dar serveste ca gradina de legume si flori - exact cum spui tu. Iar baietii lor se joaca intr-o curticica betonata care a fost initial parcare pentru masina, si care acum e acoperita pe 1/2 cu un morman de nisip, si este po****ta de 2 caini
. Si cand e vorba sa iasa la restaurant, el insista mereu ca ar fi mai bine sa cheme lumea acasa - desi in afara de gratar (pe care stie omul sa-l faca) greul cade pe nevasta-sa.
Pustinicu e o idee foarte buna, de ce n-ar vrea sotul tau acolo ? 
andutzy spune:
Chris, inca nu i-am propus Pustnicu. Nu vorbim pt ca suntem certati de cand mi-a zis ca sunt rupta de realitate ca visez la petrecere la loc de joaca pt copii ![]()
TRICOTAJELE MELE
onixone spune:
Anduzy:pai faza cu gradina mi-a facut-o si tata si tare m-am suparat pe el si i-am zis(bine nu atunci cand aveam musafiri).Asta vara era Alex in gradina cu un prieten, in gradina numai iarba si un bradutz pe ici pe colo si trandafiri.Ei bine tatal meu a pus niste lumini din alea solare, iar fii-miu i-a rupt una( e drept nu trebuia), si in loc sa scoata dreacului becurile alea (vreo 3 parca la numar) a scos copii din gradina.Asa m-am enervat si i-am zis ca il loc sa certe copilul si sa scoata becurile a preferat sa scoata copii si sa ii lase sa se joace pe ciment.I-am explicat frumos la un moment dat sa se bucure de spatiul ala verde ca deja e batran si nu mai are timp.Dupa injuratura de rigoare ca l-am facut batran, acum foloseste gradina cu varf si indesat.Si i-am mai zis : adica lasi cainii sa faca caca acolo si nu il lasi pe fii-miu sa scobeasca pamantul!!!!A ras bine dupa care ne-am vazut de viata in continuare.Eu tot il sicanez ca am sa mostenesc casa mai repede decat crede el.(astea sunt glume interne de familie,si asta pentru ca imi spune mereu ca eu nu mi-am cuparat casa...si eu ii spun ca o sa am casa mai repede decat crede el)
Loreen: super faza cu cashcheta.Parca te si vad.
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex