~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Cristian, Maria Monica si Elian!

La multi ani, Filip! Sa fii sanatos si sa aduci multe bucurii parintilor. Arati mortal cu palaria de cowboy.

La multi ani, Daniela! Sa ramai mereu aceeasi mama si sotie iubitoare, esti de admirat!

Olga-sa-ti traiasca Fane, sa fie sanatos si sa-ti fie un sprijin cat mai bun. Nu-mi vine sa cred ca Sophia este la fel ca Tony. Sper ca pe masura ce mai creste putin sa fie mai bine. Maya m-a uimit azi ca si-a adus aminte de voi si m-a intrebat cand mai mergem la Olga si la Tony.

Lili-jobul meu este doar 9 luni pe an. Sunt obligata sa-mi iau concediua fara plata 3 luni pe vara, dar mie imi convine. De asta mi-am si ales postul asta. Si vin in Romania, sper.

Anca-vreau sa ne intalnim, cum sa nu. Ti-am scris pe yahoo de ce imi este teama. Daca imi dai un semn si totul este ok cu mine, atunci nu o mai las pe Maya la after school si mergem undeva in parc, mai ales ca am inteles ca va fi frumos maine afara.

Andutzy-eu eram cam de varsta lui Dragos cand am vazut primulmor (m-a dus babystitterul la un mort in bloc) si vreau sa zic ca imaginea aia m-a marcat toata viata. Si acum imi amintesc perfect cum arata. Dar am cam facut un soc. Sper ca Dragos a luat-o ca pe o curiozitate si nimic mai mult.

Beatrice-frumoase poze si frumos colierul.

Gabitza-exact asa se manifesta roseola. Si Maya a avut.

monu-ai mare grija de tine.

Cam atat imi mai aduc aminte din ce ati raspuns. Sper sa mai revin.

Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, Georgia!

Sanatate multa bolnaviorilor! Sunt cam multi, din pacate.

Tdi-sper din tot sufletul sa vina vremuri mai bune si pe la tine. Multa sanatate si rabdare multa cu Ali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Elian!
La multi ani, Georgia!
La multi ani, Violeta, sora de Tdi!
Multumesc fetelor care m-au mai linistita cu urechea, Lisandru e mult mai bine de cind ia antibiotic, sper sa nu fie cu urmari ce s-a intimplat vineri.

Doamne, bine e cind se mai ocupa si altii de copiii tai! Aseara am fost la concert amindoi si au stat cu vecina, astazi am bucatarit dimineata, ca sa nu-o las sa manince prostioare, apoi am fost cu totii un pic la aer... si de la 4 pina acum, la 12 noaptea, am fost la universitate sa invat.

Androix, bafta la examene! Si eu sint stresata, ma asteapta multeee examene si teme, mi-e rau cind ma gindesc. Sper numai sa nu apara ceva neprevazut, ca nu-mi permit nici o abatere de la program timp de patru de acum incolo. Si cind am venit, i-am gasit pe toti dormind, bebe s-a trezit si a supt un pic... acum doarme si el. Si eu ma apuc din nou de invatat... sper sa stau cit mai mult din noapte, ca miine sint singura cu toti trei, e sarbatoare si sint inchise scolile si gradinitele...

Aseara am fost la concertul de jazz lui Oliver Jones! Atit de frumos a fost! Cinta dumnezeieste omul asta la pian si mai erau pe scena inca unul la contrabas si unul, foarte tinar, la tobe... superb! In prima parte au cintat cintecele lor (am CD, cu autografe), iar in a doua au cintat ce a vrut publicul. Au pus un cos pe scena si in pauza fiecare au pus biletele cu ce vor sa auda... si sala, arhiplina de altfel, l-au umplut. Noi am cerut melodia din Casablanca, melodia noastra preferata, si ne-au cintat-o! Oricum, au cintat in a doua parte toate melodiile cunoscute, in stilul lor propriu, de jazz... woau, a fost superb! Omul implinea 70 de ani de la primul lui concert, iar peste putin timp implinea 75... deci cinta de la 5 ani! Si tocmai ce se intorsese din Europa! Are si un umor din ala fin, cica vor avea o pauza de 6 saptamini ca sa se odihneasca, ca e greu pentru... colegii lui (unul nu are mai mult de 45-50, iar al doilea e tinar, vreo 25 maxim).

Uitati-l aici cu Nikki Yanofsky cind era mai micuta...

Va mai pun un video cu fetita asta minune, sa ai o voce incredibila, o prezenta de scena fantastica si... sa alegi sa cinti jazz la 12 ani!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Astazi avem biiiig celebration!

La multi ani ALEXANDRA !!!

La multi ani MAYA !!!

La multi ani SOPHIA !!!

Sa cresteti mari si frumoase, printese adevarate, inconjurate de stralucire si dragoste si bucurii, lipsite de griji intr-o copilarie minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua ,

In viata n-am crezut ca voi ajunge in halul asta ...sunt la coafor ca am un botez azi foarte simandicos si scriu ca acasa nu mai apuc ...

Olgutza din Canada sa-ti traiasca sotul si sa fie sanatos alaturi de tine toata , sa evolutia frumos si sa va cresti puii asa cum va doriti sa va reprezinte...

Nelia imi pare tare rau sa aud de baiet ... nu stiu cat poate fi de rau necunoscand boala asta la copii mei, dar iti pot intelege suferinta de mama ... cu ajutorul medicilor si a celui de sus o sa treci si peste asta ... sanatate multa ...

Cuscra sa-ti traiasca frumusete de fetita sa fie sanatoasa ... nu fi suparata ca mai au zile de nastere asa ca vei recupera ... eu de cand cu atatia fini nu am reusit sa respect zilele copiilor, insa de anul asta am pus piciorul in prag si am zis gata ... ai mei pe primul loc si apoi poate sa vina potopul...

Elisor e absent din cauza serviciului ca asa sigur este foarte prezent ... din cauza asta il si doresc foarte mult si il agaseaza cu pisalogeala cand vine acasa ...ce sa-i fac daca sunt fete ...
Cat priveste Delia ma exaspereaza si pe mine si pe tac-su cu pupatu cu declaratiile belicoase de dragoste ... "Mami te iubesc mult mult mult...esti cea mai dagutza din lume" ... "Si mami?!"

Monu cum mai esti cu hemoragia?! Ai grija ca daca-ti vin si copii acasa sa nu te dai peste cap...

Daniela imi place blogul ala cu mancare ... salivez ca tuta-n fata lui cand mai apuc sa-mi fac de cap pe net ...

Apuc sa trimit asta ca ma lasa bateria

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Buna dimineata...

Mesajul anterior s-a trimis singur cand am activat netul ca sambata mi-a murit bateria fix in mijlocul problemei ...
Asa ca Elisor nu am dezertat eram pe felie insa tehnica nu ma mai ajuta ...

LA MULTI ANI ALEXANDRA
LA MULTI ANI MAYA
LA MULTI ANI SOPHIA

sa fiti frumoase fetelor , sa aveti parte de iubire , de sanatate , de tot ce este mai frumos pentru ca meritati

Tdi ce bine te inteleg cu timpul si cu tot restul ... a inceput sa ma streseze lipsa de timp, de coordonare , insa cel mai mai tare ma omoara ca nu mai stiu cum sa relationez cu Delia ... problemele de sanatate nici nu le mai bag in seama ca nu are rost ... cineva imi spunea ieri ca pana va incepe scoala Delia se va potoli simtitor ... aiurea am zis eu ...nu mai cred asa ceva ...

Elisor poza vorbeste singura , comentariile mele nu-si mai au rostul, dar te rog sa nu o lasi sa indrageasca uniforma prea tare ...e pacat ca o domnisoara asa frumoasa sa se piarda intr-un sistem atata de otravitor .
Mi-a placut toata viata uniform si tot ceea ce reprezinta ea, insa in ultima vreme mi-este sila de lipsa sigurantei care nu ti-o mai ofera... suntem tratati mai rau decat cei mai mari infractori ...

Vroiam sa va mai zic sambata ca mi-am epilat fata prima oara... la axila si scurt pe picioare ... ma uitam ca o tampa la cosmeticiana si parca era juca in film ... Bianca a suportat cu stoicism si chiar i-a placut cat de bine se simte dupa ...era mandra de piciorusele ei "care respira" incat vroia si inghinal ...am zis pas ...mai incolo dupa 14-15 ani ca este prea devreme si nu este inca cazul ... oare cand au trecut anii de-am ajuns sa am companie la cosmetica ... la anul facem buletin

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Daca in cautarile voastre gasiti pe undeva costumas de vulpita va rog sa-mi spuneti si mie ...

Laura cu BIANCA si DELIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Alexandra Elena
Maya Maria
Alexandra Sophia
Multa sanatate sarbatoritelor, si reusite pe toate planurile !

Tdi, sa iti traiasca sora viata lunga, si sa va intelegeti bine si armonios pana la adanci batraneti ! Multa sanatate tie ! Ati facut poze la castel ?

Loreen, ce frumos sa ai companie la cosmetica !

Andutzy, sper ca Dragos n-o sa fie marcat de cele vazute... mai ales ca la varsta asta copiii au inca o naivitate nativa - daca ma pot exprima asa - si isi dau singuri o explicatie "cuminte"... Tin minte cand ne-a povestit Clara, ca Teodora a vazut un bb scos din burta cu cezariana, si a exclamat ceva de genul ca e murdar cu dulceata ... OlgaM, ce idee creata pe persoana cu care stateai atunci cand erai mica... nu putea sa se duca dupa ce veneau parintii tai ?!

Olga T, imi pare rau ca si Sophia e la fel ca Tony - cred ca sunteti o exceptie... Iti doresc multa putere sa le faci fata ! Prietena mea care are un baiat de varsta Carinei, si unul care a implinit acum un an l-a neglijat pe bebelac pentru ca sa ii dea atentie celui mare, sa nu il apuce gelozia. Avantajul ei a fost ca lucreaza de acasa, iar parintii ei locuiesc in aceeasi curte, si s-au putut ocupa de baiatul cel mic. In plus, cel mic e calm si cuminte, aproape lenes as zice, exact opusul fratelui lui.

O saptamana usoara si multa sanatate bolnaviorilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

cu intirziere; LA MULTI ANI GEORGIA!!!

La multi ani ALEXANDRA
La multi ani MAYA
La multi ani Sophia

sa fiti sanatoase, fericite, noroc, sa fiti iubite, admirate si tot binele din lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helen75 spune:

Buna fetelor,
Primiti un nou membru?
Fetita mea Andreea Denisa- nascuta pe 16 mai 2005; am aniversat 4 ani deja, suntem mari!
La multi ani tuturor copiilor nascuti in mai si sanatate multa !
Cristina, mami de Stefan (14.09.2000) si Andreea (16.05.2005)

Mergi la inceput