~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 13
Mercedes spune:
La multi ani Matei de lucas !
La multi ani pifos de beatrice!
sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
La multi ani florentina! sa fi fericitata alaturi de cei dragi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Povestea unui licurici"
gabitzam spune:
La multi ani fericiti Pifosului simpatic !!! Foarte faina sarbatoarea, tu Beatrice arati beton-beton.
elisor spune:
LA MULTI ANI MATEI! 
LA MULTI ANI ALEX zis PIFOSUL! 
Sa cresteti mari, sa fiti destepti, sa aveti noroc in viata, fericire si multa sanatate!
LA MULTI ANI FLORENTINA!
Sa fii tot ce-ti doresti in viata, sanatoasa si fericita, sa ai noroc, sa te bucuri mereu de dragostea sotului, de iubirea copiilor, sa fii ever forever aceeasi persoana draga, calda pe care o cunosc!
LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA!
LA MULTI ANI EMMA ELENA
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
NewMami spune:
"La Multi Ani!", Alex - zis Pifosul pui de mami Beatrice, sa cresti mare sanatos, sa fi fericit, norocos si toate dorintele tale sa devina realitate.
Beatrice, vezi ce faci acolo mult prea slaba ptr. una bucata sot din dotare ... ori il pui pe el la diete ori te mai ingrasi tu ![]()
Lucas, poze please .... cum a fost seara? I-a placut cadoul?
In weekend si luni nu voi avea nici o sansa sa gasesc timp sa intru, asa ca chiar daca in avans, vreau sa urez din toata inima "La Multi Ani" si numai fericire in viata lor, zile senine si bucurii:
Dragos(Simona_filipas); Alexia (monu); Andrei (Gabitzam) si Ema (Babygirl).
Iar voua mamici dragi sa va bucurati de comorile voastre pana la adanci batraneti.
Sa aveti cat mai mult fun la party, Gabitzam voua drum bun si mini-vacanta cat mai placuta si relaxanta.
Tuturor un weekend cat mai placut.
ChrisDun spune:
Salutare ! Se vede ca eram ieri pe fuga
...
Florentina, sa fii fericita si sa ai tot ce iti doresti !
Pifosului, Bea, sa iti traiasca baietul si sa va bucurati de el 
Noi cautam acum stomatolog pediatric
Voi aveti vreunul de incredere, aici in Bucuresti ? Ori am luat-o razna, ori i s-au ingalbenit Carinei dintii dintr-o data
Am scormonit pe net, si, de obicei, asta se intampla dupa antibiotic, dar nu oricare : amoxiciclina. Or, Carina a luat Augmentin 7 zile, si atat.... nici nu stiu ce sa mai cred. Am periat-o intr-o seara asa de tare, ca am impresia ca i-am zgariat gingiile, si acum o dor si cand o ating
Mama nebuna ce sunt :(
Week-end placut !
patriciaRO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NewMami [font=Comic Sans MS]"La Multi Ani!", Alex - zis Pifosul pui de mami Beatrice, sa cresti mare sanatos, sa fi fericit, norocos si toate dorintele tale sa devina realitate. Beatrice, vezi ce faci acolo mult prea slaba ptr. una bucata sot din dotare ... ori il pui pe el la diete ori te mai ingrasi tu |
Aolica, el se ingrasa cica numai uitandu-se la mine, ca-l apuca foamea... Asa ceva n-am mai pomenit.

sarutmana la fete de urari. Sa creasca toti copii mari si sa fie sanatosi.
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
Danelutza spune:
La multi ani, Pifos de Beatrice !
Sa cresti mare, frumos, voios, norocos si sanatos !
Chris lasa mami fata, ca oricum or sa i se schimbe dintii ![]()
Si eu am programat-o pe Isabella la doctor pentru luni, ii fac controlul de 4 ani si sa vedem ce are, ca nu-mi place deloc cum merge
, sper sa nu fie nimic, ma simt o mama batuta-n cap, ca nu m-am uitat pina acum mai atent la piciorusele ei.
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

omustata spune:
La multi ani, Matei si Alex Pifos! Sa va bucurati parintii si sa fiti sanatosi si fericiti!
Noi plecam in seara asta, mai am o gramada de lucruri de facut si nu stiu cand apuc sa le fac mai ales ca Maya a dormit azi numai 40 de minute la pranz. Nu stiu daca voi avea access la Internet o buna bucata de vreme de acum incolo asa ca urez tuturor copilasilor care-si serbeaza ziua de acum incolo si pana mai intru eu La multi ani, mult noroc si fericire.
Va pup pe toate si sper sa mai apuc sa intru pana pe 30 iunie, ziua cand ajungem in Romania.
gusta spune:
La multi ani Pifos.Bea pozele sunt super si vorba Gabitzei arati beton.
Marilena si Mara Augusta
Danelutza spune:
La multi ani, Dragos-Octavian ! 
Sa cresti mare, sa fii sanatos, norocos, sa ai parte doar de bucurii, iar fericirea si succesele sa-ti insoteasca pasii in drumul vietii !
Cuscra sa va traiasca feciorasul si sa va aduca doar bucurii !
La multi ani, sot de Monu !
Sa fii fericit alaturi de fetitele tale si de sotioara !
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna