~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 12
gusta spune:
La multi ani Matei sa cresti mare si sa ai parte de tot ce iti doresti.
La multi ani Florentina.
La multi ani pentru cei de isi sarbotoresc azi ziua de nume.
Marilena si Mara Augusta
lucas spune:
multumim frumos pentru urari si le intoarcem de mii de ori cu drag catre voi.
La multi ani tuturor cu nume de sfint, sa va de-a Dumnezeu sanatate si multe lucruri minunate, intimplari fericite si planuri realizate.
Androix multumesc frumos ca mi-ai spus ca gradinitele, trebuie sa fiu atenta deci.
Newmami o gradinita este cu germana, iar cealalata este foarte aproape de casa. ideea era daca nu reusesc cu prima macar sa am o sansa cu a doua, dar din ce imi zice Androix e cam nashpa.
Gabitzam plecati in concediu?
Loreen impartasim acelasi sentiment profesional.
pentru diseara am luat un tort pentru Matei,suntem cu bunicile, duminica am invitat nasii la Breaza la gratar, caci copii prin apropiere mai putin, anul trecut a fost mai ok pentru ca era la gradi si a serbat cu copii, acum e mai greu.
saryta spune:
La multi ani Florentina!
La multi ani pentru cei de isi sarbotoresc azi ziua de nume!
multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
ChrisDun spune:
Matei de lucas, multa sanatate, fericire si noroc in toate !
La multi ani celor care isi serbeaza azi onomastica - LA MULTI ANI micutelor noastre ELENA (Ema de babygirl, Alexandra de Mygirl, Ana Ileana de Tora97... )
Eu sunt pe fuga, de data asta v-am citit din scoarta-n scoarta, dar nu am timp sa raspund... doar lui Tdi vroiam sa ii spun ca ii tin pumnii, sa fie totul bine !
NewMami spune:
Draga Florentina, “La Multi Ani!” sa fi sanatoasa, sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fi fericita alturi de familia ta minunata
. Aha, pai inteleg acum de ce nu mai dai pe la noi … aniversari peste aniversari … ok I will call motivated absence
.
“La Multi Ani!” tutror cu nume de Sfant Elena si Constantin. Sanatate, fericire si numai bucurii.
Welcome to the club, noului membrii mamicuta helen75 si micuta Andrea.
Welcome back Ralwka ! asa scurt… ce mai face Iulia? Noroc cu Clara ca ne-a mai tinut la current.
Clara, tinem pumnii micutei Ilinca, sa treaca cu bine peste experienta de azi, draguta de ea. O imbratisam cu drag
.
OanaEnglezoaica, Danelutza sarut’mana de comentarii si complimente
.
OanaEnglezoica, masuta / birou vine cu totul, si poti scrie la ea, sau daca ridici placuta poti bate la tobe sau pian. Uite aici: http://melbourne.gumtree.com.au/c-ViewAdLargeImage?AdId=114570448&img=http%3A%2F%2Fimg1.classistatic.com%2Fcps%2Fl%2Fkj%2F09%2F3%2F18%2F250%2Fr5%2F9719mb6_18.jpeg&back=-2
Partea cu cantatul nu prea are trecere la Patrick, dar cea de scris, desenat a inceput sa aiba trecere. A primit-o acum vre-o doi ani si a stat degeaba, pana acum cateva luni, bine ca nu i-am facut vant intre timp.
Camera mare din poze e jos in basement , o folosim ca si camera de joaca. Camera lui Patrick (dormitorul) nu e folosit de camera de joaca. Acolo se doarme, nu se joaca si am evitat pe cat posibil joaca, uneori isi mai ia carti si citeste acolo. Are destule camera in care se joace, cea din basement , livingroom –ul la prium nivel, pline de jucarii. Asa ca am ocolit sa invadam si dormitorul.
Inca nu sunt decisa cand incepe scoala daca ii punem biroul in camera la el, sau in camera alaturata, sau in computer room. Mai avem inca timp sa ne decidem, dar inclin ca nici biroul sa nu fie in dormitorul lui, daca tot avem spatiu sufficient.
Excursii cat mai resusite si placate celor mici si drumeti, Isa, Bianca, poate si Delia … daca se indupleca mami
. Cred ca e o experienta frumoasa ptr. ei, daca sunteti comfortable cu "echipajul" care-l insoteste.
Elisor, poate pana la urma il ierti si il lasi pe Andreas sa plece cu clasa, gandeste-te ca pana la toamna e tot acasa, e ultimul summer fun cu colegii. Please mami, please, se face baietel cuminte si ascultator
.
Asa-s baietii mai zglobii si imprastiati.
Lucas, distractie placuta deseara si multa, multa bafta cu gradinita si nu numai. Va tin pumnii.
Laura, pai trebuia sa o trimiti pe tanti doctor la alt psiholog sa invete cum sa citeasca copii, daca asta e solutia, poate reuseste ia. Na, vrea sa-ti spuna copilul ceva … de parca tu n-ai vrea sa auzi…
Cand am inceput sedintele cu Patrick in March, nu eram foarte increzatoare in chestia cu psihologii … dar pot spune ca a fost tare benefica, nu numai ca si rezultat final. A fost o experienta pozitiva, poate am avut noroc de o doctorita buna. Iar faptul ca am scapat de problema kk, ptr. unii e istorie, dar la noi e un mare success, fiindca aproape 8 luni, am lucrat cu el numai noi parintii fara nici un effect … Poate daca am fi mers mai repede, nu dura atata, dar again nu eram adepta psihologului … nu credeam ca e nevoie, pana am epuizat toate metodele in puterea noastra.
OlgaM, asteptam impresii ... poate mai apuci asa printre pregatit bagaje.
Uhu, inca o zi si vine weekend-ul din nou. Luni e sarbatoare in State , sotul si piciul au liber … asa ca mi-am luat si eu, mai ales ca vine in vizita un fost coleg de liceu care locuieste in Chicago si pe care nu l-am mai vazut de vre-o 8 ani. Deci ma asteapta weekend lung again… apoi mai sunt 9 zile si plecam in vacanta - uhuu
Gata, back to work ... ajunge cu pauzele pe ziua de azi.
nelia spune:
Of, imi plinge asta mic in brate, imi tot arata urechea si plinge... nu stiu ce sa fac. E clar ca il doare, desi e mult mai bine dupa antibiotic.
Am citit rapidut ce ati scris, ca vazut poze cu doi amorezi nevoie mare
, dar nu ma apuc sa raspund la fiecare, las' ca recuperez eu in vacanta! Vreau doar sa urez la multi ani pentru cei care isi sarbatoresc numele astazi, printre care si mama mea, Iliana!
La multi ani, Florentina!
La multi ani, Matei!
loreen spune:
Azi e joi nu ?!
Parca mai conteaza ... azi e prima zi cand mi-am dorit sa nu fi avut copii , cand mi-am dorit sa fiu singura fara obligatii si asa incolo ...
Am plecat sa ma plimb cu masina si am ajuns la Mega Image cand dau peste o carte care mi-a facut cu ochiul "Tot ce stiu barbatii despre femei" de Knott Mutch , finlandez de-al nostru, dedicata exclusiv barbatilor ... ei si barbatul din mine curioasa fiind am rasfoit-o ... si o mai frunzaresc inca o data... si o intorc si pe cant si pe verso si cand ce sa vezi ... goala toata exact ca mintea barbatilor ... Nu scria nimic in ea ... erau o suta si ceva de pagini goale...la dracu daca io am priceput ceva din asta...ori nu e nimic de stiut despre noi desi suntem istorie ,ori chiar nu au ei ce spune despre noi nu ca ne-ar intelege vreodata cu adevarat ...
Concluzia?!
Anca eu nu am refuzat niciodata ideea psihologului ,dar stereotipurilor lor verbale deja ma scot din sarite ... pe vremea Biancai auzeam "exces de personalitate" ... in curand cred ca ma apuc eu de psihoterapie ca de cele mai multe ori ma pricep mai bine desi metodic nu s-ar zice ...
Elisor daca crezi tu ca Andreas intelege ceva din interdictia de a merge cu colegii atunci merita sa i-o faci, altfel va suferi inutil si efortul tau va fi in zadar
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Saliu la fete si La multi ani celor care si-au sabatorit ieri ziua de nume.
Ieri am serbat una bucata Pifos ca azi de ziua lui e urat afara. Asa ca ieri a fost exceptionaala vremea. A tinut cu noi... asa ca am facut un gratar afara si am papat in curte la iarba verde... hihi Apoi am papat tortul in casa ca se facuse racoare afara...
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/83
Florentina
Tot binele din lume. te pup 
Matei
sa cresti mare si sa fii sanatos.
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
lucas spune:
La multi ani Alex pifos sa cresti mare sanatos,voios si la punga gros.
Tortul in forma de locomotiva Thomas a fost foooarte reusit! aveam asa emotii.
onixone spune:
LA MULTI ANI PIFOSULUI!!!!
Una bucata sarbatorit tuns am vazut si un gratar excelent.Ce bine ca aveti unde sa faceti gratar langa casa chiar daca e spatiu comun.Foarte frumos!!!
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex