~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Olga trage-ma de maneca cand ni-l mai trimiti pe Tony recitand vreo poezioara sau vorbind romaneste, sa intru pe cont ca altfel nu prea dau pe-acolo, ti-am spus si in mesajul anterior ca m-am topit auzindu-l, si e de bine ce spun

Nelia ia uite la tine ce ganduri ai, adica peste vreo 15-20 de ani vrei sa-i furi Agatei postul de vice dintr-o multinationala ? Relaxeaza-te, e mai important sa-ti clatesti ochii prin lumea asta decat sa stai cu sloavele-n mana, corect, nu?

Hai s-aveti bafta la examene, la gradinite, la servici, de ce nu, ca si eu simt ca-mi sar ochii din gaoace daca nu-mi gasesc niste cifre maine sa pot incheia si eu luna si nu in ultimul rand sanatate celor bolnaviori, in special Biei a lui Mercedes, Olgutei, lui Stefan de Cornelia, lui Sergiu de Lili...Oana cum a fost petrecrea?

Promit ca nu mai revin pe-aici in seara asta

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Ehe, tare greu sa mai ti pasul cu toate … casa, munca, copil si nu in ultimul rand, de care nu ma plang timpul frumos de afara. Cred ca va fi tare slaba activitatea mea in urmatoarea perioada … mult de lucru, vacanta, vara ...
Am citit cat am putut in ultimele zile, dar greu … nici macar atat n-am reusit.

Danelutza, “La Multi Ani!” mamica priceputa la toate, sa-ti dea Domnul sanatate, fericire si tot binele din lume alaturi de comoara ta minunata – Isa mica si dulce , sot si toti cei dragi tie.

Imi cer mii de scuze ptr. intarziere, din tot sufletul as vrea sa urez un cald “La Multi Ani!” celor trei fetite minunate:
Maya, Alexandra si Sarah. Sa cresteti mari, ca de frumoase n-aveti de ce sa va faceti probelme - sunteti ca niste papusi, sa fiti fericite, iubite toata viata, veselia si bucuria sa va insoteasca pasii.
Asteptam poze, impresii de la party, de la gradinita. Pe unde au disparut mamicutele voastre?

Noi luni am fost la doctor – ultima intalnire - nu mai e nevoie de altele - problema e rezolvata – uhuuuuu. Patrick e Ok, a primit felicitarile de rigoare de la doctorita, si o mica atentie ptr. progresul facut (cumparata de parinti of course). A fost super incantat , mai ales ca a montat tractorasul impreuna cu doctorii acolo. Erau tare haiosi aplecati si concentrati sa puna un playmobil together .
Am primit felicitari si noi ca parinti pentru evolutia lui, ptr. cum il crestem, etc.

Ei, in schimb dupa ce am iesit de la doctor Patrick a fost tare neascultator. Ne-am intalnit cu Maya si mami Olga in park, o zi superb, un loc tare frumos, doar ca piciul mic a fost nazdravan rau … chiar daca pozele sunt haioase http://www.dropshots.com/newmami2005 … bine ca nu vorbesc .
Mi-a placut vorba Olgutei si o citez: “nu-ti face griji, Patrick a fost just a normal 4 year old. Exact asa este si Maya cateodata asa ca intr-un fel m-am simtit linistita ca nu am eu un copil defect :)”.
Adevarul ca atat de neascultator nu l-am mai vazut de mult, iar drept pedeapsa pe drum inapoi, peste 1 ½ hr n-a primit nici un filmulet la DVD. A stat cuminte in spate si jucat, dar fara DVD.
Cu toate astea dupamasa cu ele a fost deosebita, am enjoy-nuit-o mult de tot, am reusit sa mai povestim vrute si nevrute.
Olga, sper sa mai apuci sa intri pana plecati sa ne povestesti cum a fost ziua de azi, o zi speciala ptr. Maya. Sper sa fi fost la inaltimea asteptarilor ei, draguta de ea. Lasa ca in August cand va intoarceti , sper sa ne vedem si sa o sarbatorim inca o data, cu o baie la piscina .

Laura, tare drag mi-a fost de mesajele tale suparata, vesela oricum ai fi, esti haioasa foc. Iar pe Delia orice ai spune eu tot sugubeata o vad, cum sa te superi pe mutrita ei , mami ??? Vad ca fetele au inceput sa se inteleaga tot mai bine… sa vezi cand vor complota impotriva ta … atunci sa te ti.

Nelia, sanatate multa mezinului si bafta la scoala.

Sanatate multa puisorilor bolnaviori Bianca (mercedez), stefan de Cornelia - sa ne ti la curent cu rezultatele.
Draga Cornelia te inteleg perfect, eu si ne-gravida as fi tot cu curul in sus, daca as avea renovation / constraction. Sotul trebuia sa te trimita la statiune si sa vi acasa pe cand e totul gata
Lili, cum mai e flebetea mea? Sper ca i-a trecut gatul si e iar voios si vobaret.

Tdi, e bine ca ati fost la doctor, ca nu te-ai lasat, si ca vor incepe investigatiile cu Aly. Oricat de inspaimantator iti suna, nu te impacienta right the way. Blocajul poate fi de natura psihologica, nu fiziologica. Dar pentru un tratament adecvat doctorul trebuie sa fie sigur, si atunci se face prima data cercetarea fiziologica (encefalograma, etc.) asta nu inseamna ca Aly are probleme de aceasta natura.
E bine ca sunt facute, ca sa se elimine ipoteza unor altfel de probleme, dar faptul ca se fac nu inseamna ca si sunt.
O imbratisare din inima si pentru o mamica curajaoasa .

Elisor, maica dar suparata esti in seara asta. Chiar asa de grav a facut-o Andreas? Cum a incasat-o? Ca e mare si inalt … mai sta sa il ajungi?
Doamne frumoasa e Bianca , cu ochisorii aia ca cerul ma innebuneste efectiv. Vad ca si ea e fun playmobil, ca si Patrick. Acum ca a venit vara si e mai mult pe afara, a lasat-o mai usor, dar cand ploua sau in weekend cand se trezeste mai devreme si noi mai motaim, cu playmobil si lego ne scoatem parleala, se joaca si o ora fara sa-I auzim gurita.
Cand plecati in vacanta? Parca veti bilete la mare anul asta, nu? Ce misto ca te intalnesti cu trupa din Constanta.

Sarut’mana de comentariile dragute lasate de Elisor si Clara . Mi-a facut –placere ca intotdeauna sa le citesc.

In una din poze Patrick e cu halatelul de la bunicii din Ro primit cadou, ieri a ajuns pachetul. Cand ajungem acasa Patrick de obicei aduce posta de la cutia postal, s-a dus nu era nimic. Eu am intrat in casa, el a mai ramas pe driveway sa se joace pana-I masa gata. Am vazut pachetul in casa, ca a fost femeia la curatenie si l-a luat ea. Ma duc si ii spun ca a primit un surprise de la mama Neli si Emil, Doamne pacat ca n-am cum sa va arat mutrita lui … plina de uimire si speranta in acelasi timp … cand m-a intrebat … a fost mama Neli si Emil la noi ???? Dragul de el, cum n-a gasit nimic in cutia postala, cum altfel putea ajunge pachetul in casa ???? Mi s-a rupt sufletul cand l-am dezamagit si explicat ca Sonya a fost la curatenie si l-a adus in casa …

As mai vrea sa spun una alta fete dragi,dar din pacate va las ca m-a apucat vorbaria inainte de a pleca acasa. E asa de frumos afara incat vreau sa o tai la timp.

Dar nu inainte, de a ura, putin in avans (nu cred ca e chiar miezul noptii in RO), “La Multi Ani!”, Matei, puisor de Lucas, sa cresti mare, sanatos, fericire, noroc, bucurii. Sa le luminezi viata parintilor tai care te iubesc nespus de mult.
Raluca, bafta cu gradinitele … ambele sunt in germana? Ai gasit pana la urma tutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani MATEI !!!

La multi ani FLORENTINA !!!

La multi ani ALEXANDRA ELENA !!!

La multi ani EMMA ELENA !!!

O zi minunata va doresc tuturor, cu soare mult si veselie, sanatate multa si toti cei dragi aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, da-mi detalii cu diorama aceea de care ziceai. Unde in centru este? Uitasem ca tu lucrezi in centru, asa-i. Te sun atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

MATEI....A MULTIIIIII ANIIIII!!!!!!

FLORENTINA G, beau in cinstea ta .La multi ani, sa fi santoasa si fericita!!!( e drept am inceput sa beau de aseara)

NewMami.Am vazut pozele cu voi.Se vede ca ati chat-uit o groaza pe bancuta aia.Copii sunt deliciosi in poze.Ma intrebam uitandu-ma la poze, locul in care se joaca Patrick e camera lui?Ca parca m-as muta si eu unde sunteti voi daca e asa.Pai daca aia e camera lui( si chiar daca nu ar fi) e mare cat apartamentul meu de aici LOL.Super tare si masuta de desenat.Ma gandesc sa iau si eu una de genul asta.Banuiesc ca masa e luata separat , doar chestia care te pune sa desenezi e de fapt shmenul(parca era si un ceas)

Laura...ce sa iti spun ca si atunci cand esti suparata eu tot rad cand iti citesc mesajele.

Si fii-miu pleaca in excursie de o zi la o ferma.Dar nu mai stiu exact cand, 6 iunie sau 6 iulie.Mi-e capul in pod zilele astea.Merge fara mine,se duc 20 de parinti dar nu eu.Vreau sa vad cu cel il trimit si cu ce vine inapoi.

Nelia, bafta cu scoala si sanatate lui Lisandru.

elisor: pe mine m-ai intrebat de petrecere?Sau alta Oana?Ca ieri am fost la o petrecere, dar parca nu retin sa va fi zis.Hmmmm...fata tu imi citesti gandurile!!!!

CAm atatam retinut.

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata

LA MUTLTI ANI MATEI...
sa ai parte numai de partea frumoasa a vietii ... si multa bucurie

LA MULTI ANI FLORENTINA ...
sa fi mama sanatoasa, femeie frumoasa, sotie implinita ...

LA MULTI ANI ELENA ( ALEXANDRA)...

LA MULTI ANI ELENA (EMMA)...

sa traiti fetelor cu numele si sa fiti minunate

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor stii tu ca Dumnezeu e corect si da la fiecare cu pastrarea proportiilor ... tu ai un Andreas similar cu Delia mea iar Biancile sunt bune de pus la rana ... eu am venit azi la servici repetenta la capitalolul educatie prescolara dupa concluziile educatoarei si ma simt ca un rahat ... sa mor daca stiu cum sa procedez ... sa o omor pe Delia , sa o dau la reciclat sau sa fug de-acasa ... in orice caz mi s-a sugerat ca ar fi mai bine sa nu o las in excursie daca imi este frica sa nu se intample ceva ...
Dezvoltam subiectul cand ne-om intalnii...

Anca frumos sistem aveti acolo cu evaluarea copiilor ... eu aici am apelat odata la un psiholog ca sa ma indrume intr-o chestie cu Delia si -mi zice ca sigur copilul vrea sa-mi spuna ceva ... ei da bine oare ce?! Oi fi vreun cititor in stele ca sa-mi dau seama cam despre ce-ar fi vorba ... si am plecat la fel de bou precum am venit...
oricum si felicitarile mele pentru realizarile cu Patrick ...

Cuscra le-ai luminat ziua babilor ...

Olgutza din Canada esti in recesiune intelectuala ... insa cand va creste activitatea ai sa vezi ce evolutie vei avea ... oricum te invidiez in tacere pentru situatia actuala ...

Gabitza cunosc sentimentul cu bonele ... ce m-am mai tavalit si eu pe jos cand cautam bona ... la noi e si nasol fiind numai o agentie ... dar mamaia de-acuma ma ajuta daca-i spun ca am nevoie de o alta femeie pentru curatenie sau altceva le stie pe toate ... poate cu Dora sa poti rezolva ceva ...petrecere frumoasa la munte si va astept apoi la mare...

E 10 si sunt in somaj tehnic ... mi se rupe-n paispe de munca ...

P.S. Monule drag ce mai faci ?!Cum mai esti?!

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI MATEI!
Sa cresti mare, sanatos si cuminte!
Succes cu gradinta Lucas!

La multi ani Flore!
mamica scumpa cu doua comori, sa ai parte de o viata frumoasa.

La multi ani Alexandra Elena si Ema Elena!

Maine sa tineti pumnii pentru nepotica mea Ilinca, o opereaza de polipi si ii scoate si amigdalele, o sa merg cu ea si cu mamica la spital. Sper sa scape repede si sa se refaca rapid. Doamne ajuta!

Va pupam

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna ziua si de la mine

La multi ani, Matei !
Sa cresti mare, sa ai parte de multe bucurii, noroc, fericire si sa aduci doar zimbete pe chipul parintilor !

La multi ani, Florentina !
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, bucurii, sa fii mereu o mamica fericita si o sotie iubita !

La multi ani, Elena-Alexandra !
La multi ani, Elena-Ema !
NewMami multumesc

Sanatate multa bolnaviorilor, sper ca si-au mai revenit

Teddy fruntea sus ca o sa fie bine.

Cloreta sanatate multa si doamne ajuta nepotelei tale

Bafta multa celor care cauta gradinite, bone si au de dat examene

Aaa... si Isabella pleaca intr-un fel de excursie, luni pe 25 mai, cred ca o sa fie bine, dar eu nu mi-o imaginez cu rucsacelul cu papita in spate si catarindu-se pe vreun bolovan in munti , oricum luni voi fi foarte emotionata si de stres, probabil voi termina si vopsitul

Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR PENTRU CEI 4 ANISORI!
Va pupam cu drag si mare dor, Raluca si Iulia.

Mergi la inceput