~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Dragos sa cresti mare si sa le aduci la parinti cat mai multe fete la usa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Elene si Constantini!

stiu ca a trecut evenimentul...

La multi ani Florrentina!

La multi ani MATEI!
La ulti ani ALEX!
La multi ani DRAGOS!

Eu am cam intrat in linie dreapta. Bb-ul e marisor, are deja 2,4 kg, sper sa stea pana in iulie in burtica.

Va scriu de la birou. De acasa nu pot intra o vreme pe net, din motive de renovari, iar la serviciu sunt extrem de aglomerata. Sper sa termin treaba sapt. asta, ca de pe 1 as vrea sa stau acasa. Daca nu scriu o perioada, nu va panicati .

Numai sa termin odata renovarile, ca nu am pregatit nimic, nimic pt. bebe. Adica am cumparat o tona de hainute, dar atat. In rest incerc sa recuperez din lucrurile date pe la unul si altul . Ma gandesc sa imi fac bagajul de spital etc. Numai s aam casa aranjata odata .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutari la fete!
Sunt in urma cu urarile:
La multi ani Alex Pifos, Florentina, Costi si Elene si Dragos!

Va multumesc tuturor pentru incurajari, incerc sa-mi reanimez moralul si sa fiu optimista.

Loreen, daca te incalzeste cu ceva, nu esti singura...am (destule) momente cand imi vine sa plec in lume sau sa mor cu plodul de gat, ma intreb cine m-a pus pe mine sa fac copii...noroc ca-mi rece repede.
Elisor, imi amintesc cat erai de ingrijrata pentru Bianca mai demult desi toti iti ziceam sa stai linistita, adevarul e ca din afara se vad altfel lucrurile si ingrijorarea monstruoasa ce ne roade pare nejustificata.
Cuscra Olga, imi pare rau sa aflu ca nici Sophia nu doarme, cred ca ti-e foarte greu si esti obosita, oare ce as putea sa-ti spun ca sa te consolez?!...ai 2 copiasi superbi!
OlgutzaM, drum bun si vacantza placuta!

Eu m-am linistit oarecum, ma gandesc ca daca a fi ceva grav atunci am regresa, in schimb Aly face constant progrese, oricum, este clar pentru toata lumea ca nu e la nivelul varstei ei...mai e mult pana departe...astept sa vad ce ne zice marti psiholoaga.
Va si week-end placut la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

LA MULTI ANI DRAGOS

Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Cu rugaminti de iertaciune pentru absenta lunga vin si eu sa va multumesc din suflet pentru gandurile frumoase pe care ni le-ati trimis de ziua noastra, va pup si va imbratisez cu drag pe toate, ne-ati facut aniversarea mai frumoasa!

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, vreau sa urez tuturor celor care zilele acestea au implinit 4 anisori sa fie sanatosi, sa se bucure de o viata lipsita de griji, cu multe bucurii si vise implinite!
La multi ani Sergiu!La multi ani Timeea!La multi ani Adina!La multi ani Cristian!La multi ani Filip!La Multi Ani Maria Monica!La multi ani Elian! La multi ani Alexandra! La multi ani Alexandra Sophia! La multi ani Matei! La multi ani Alex![b]La multi ani Dragos!

Imi propusesem ca macar acum, in peroada cand sunt aniversati copilutii nostri dragi sa nu mai absentez...dar nu am reusit.... am avut o perioada mai grea, plina cu de toate... drumuri pe la doctori cu copiii, alergatura multa, agitatie..

De ziua noastra ne propusesem sa facem o petrecere cu cativa prieteni si copiii insa cu o zi in urma am anulat totul din cauza ca majoritatea din diferite motive nu mai puteau veni...asa ca totul s-a rezumat la un tort de ziua Mayei cand au venit cativa copilasi la noi acasa si o iesire la o terasa de ziua mea cu toata familia si un cuplu de prieteni apropiati.

Va pup mult pe toate...reusesc sa citesc cate 2-3 pagini insa nu pot scrie.... ieri am vrut sa trimit un mail cuiva care imi poate aduce niste tylenol pentru copii din State si nu am reusit... trebuia sa fac asta acum, insa nu m-a lasat inima sa nu scriu doua randuri aici daca tot m-am asezat un pic...

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ufff.... mi-a scapat ceva important...

La Multi Ani Danelutza, mamica draga, sa fi fericita sa te bucuri multi ani fericiti de familia ta minunata, sa ai parte numai de zile insorite, sa te bucuri de dragostea nemasurata a sotului tau si fetitei tale dulci!

PS. De ziua ta imi pusesem reminder pe telefon, tineam neaparat sa nu ratez momentul de a te felicita insa nu a iesit nimic din ce imi propusesem...mii de scuze si pupici multi!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani DRAGOS-OCTAVIAN !!!
Ani multi cu bucurii sa ai in fata ta, dragoste multa in jur, sanatate si noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani, Dragos Sa fii cuminte, sanatos, voios si sa fii mereu plin de noroc.

Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani
Alex pifos
Dragos Octavian!

Sa cresteti mari si frumosi, cuminti sii iubiti!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Alexia sa ai parte de o zi frumoasa azi si numai de lucruri bune in viata si multe cadouri.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput