~~ Copiluti de mai-iunie 2005 (105) - LMA !!!
Raspunsuri - Pagina 15
gabitzam spune:
La multi ani ALEXIA !!!
Sa fii sanatoasa, printesa mica si frumoasa, sa ai noroc mult in viata si multi ani inainte de bucurii!
Noi ii facem ziua de 4 ani a lui Andrei de azi, in familie, mergem la mama la Buftea si reunim acolo familionul! Vineri i-am facut-o la gradinita, cu copiii, a venit incarcat de daruri si foarte fericit.
Maine de fapt este ziua lui, dar plecam la munte o saptamana, la Bran, hotel Wolf 2.
Tdi spune:
La multi ani Alexia!
Clara, sper ca nepotica ta a trecut cu bine de operatie, m-am gandit la voi!
Sanatate multa la toata lumea!
Noi avem azi serbarea de sfarsit de an gradinitzesc
, se tine intr-un parc frumos dar mi-e groaza de caldura asta, sper sa fie ok.
Danelutza spune:
La multi ani, Alexia !
Sa cresti mare ingeras, sa fii sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu noroc, fericire si bucurii, alaturi de surioara si de parinti !
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Cloreta spune:
LA MULTI ANI ALEXIA!
Sa fii sanatoasa, voioasa si cuminte!
La multi ani Ema (papadia)!
Fetita scumpa sa ramai la fel de delicata, sa cresti frumos si sa ii bucuri pe parintii tai toata viata! (si sa mai faca mami un fratior pentru tine)
La multi ani Andrei!
Sa ai parte numai de bucurii! Sa iti iubesti fratiorul si sa aveti grija unul de celalalt.
Danelutza,Tdi multumesc
pentru ganduri, Ilinca e bine tinand cont de faptul ca a avut 2 operatii odata. S-a comportat bine si acum se reface.
Ce am vazut acolo doamne, pe banda intra la operatii,nu imi vine sa cred cati copilasi sufera.
Va pup pe toate, va citesc si sunt alaturi de fetele cu copilasi bolnavi, de fetele scolarite
, ma gandesc la fiecare dintre voi.
Din pacate nu am prea mult timp pentru scris.
De acasa nu am pot intra deloc la job apuc doar sa citesc.
Gabitza, ma duc sa ma uit la poze
Si noi i-am facut petrecere Teodorei sambata pentru ca wnd viitor nu era liber unde am vrut noi sa mergem.
gusta spune:
La multi ani Ema sa cresti mare si sa ai o viata plina de bucurii.
La multi ani Andrei sa ai parte numai de lucruri bune si ma bucur ca ai primit cadourile dorite.
Elisor multumesc mult de felicitare.
Marilena si Mara Augusta
onixone spune:
ANDREI , EMA LA MULTI ANI S CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII
Oana lu'Alex
www.dropshots.com/onixoneuk#date/2009-05-03/13:03:43/" target="_blank">Poze Alex
Tdi spune:
La multi ani Andrei!
La multi ani Ema Papadia!
Tare pustiu pe aici...se vede ca a venit vremea buna si stati toti pe afara! La noi e fff cald, ieri 35°
(din cauza asta am dezertat de la serbare dupa numai juma' de ora
). Am realizat ca n-am cu ce sa ma imbrac, a venit caldura neasteptat de repede si n-am apucat sa scot garderoba estiva de la naftalina.
Va
, fug la treaba.
patriciaRO spune:
La multi ani inca odata ALEXIA
... La multi ani Ema
Sa fiti fetite ascultatoare, sa aveti o copilarie frumoasa si tot binele din lume.
LA MULTI ANI, ANDREI
Sa fii sanatos, sa fii norocos, si voios. O pupam pe mami...

ieri noi am fost plecati din Copenhaga, am fost sa ne plimbam cu un trenulet prin padure. Fff tareee. Atata ca vremea a fost ciudata... Ploaie si 10 grade. Dar a fost cool pentru copii. S-au bucurat.
poze, aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/84/Brandhojbanen_24_mai
Beatrice, mamic de Alex pifos
www.flickr.com/photos/piticii2003/sets/72157617213793188/" target="_blank">Hobby-ul meu
lucas spune:
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI:
DRAGOS
ALEXIA
EMMA
ANDREI
petrecere frumoasa Gabitzam, vremea este tare frumoasa.
noi am facut un gratar ieri la Breaza, am sarbatorit aniversatul cu nasii si vecini de acolo. vremea a fost ok, un pic a batut vintul.
o sa pun si poze cind o sa le primesc pentru ca noi am luat aparatul dar am lasat bateria acasa!

Cloreta cum a fost operatia de polipi, si noi ne pregatim poate a doua saptamina din iunie, sa gatam si chestia asta ca imi sta pe creieri.
Cloreta spune:
Lucas, operatia de polipi e fe usoara se pare dar depinde si de fiecare organism cred. Si de doctori poate.....
Operatia dureaza 10-15 minute maxim, pe nepotica mea a tinut-o mai mult pt ca i-a scos si amigdalele.
Am vazut copil de vreo 6 ani care a plecat dupa maxim doua ore bine merci acasa, dupa ce a si facut un nanita scurt. Ilinca a iesit in jur de ora noua cred si a plecat pe la ora 13.00. Ea a fost la Budimex, voi unde mergeti?
Di dna dcotor mi s-a parut foarte faina si ca medci si ca om.
Sanatate multa lui Matei, sa scapati repede.