Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Si acum sa va zic.Am fost la dr de dimineata dar am venit asa tarziu pt ca a trebuit sa-mi "mituiesc" copilul asa ca am fost pe la Mc.
Vestea buna este ca BB e bine,gras 2800gr,iar nu a lasat-o pe dna dr sa vada ceva la buric pt ca dadea cu piciorusul si muta cordonul de colo,colo,colul este inchis.Vestea mai putin buna este ca BB este cu caputul foarte jos(cauta aleea cu trandafiri sa iasa) si trebuie sa stau in pat cuminte pt ca dna dr are 2 sapt concediu si daca nu stau cuminte se poate deschide colul si eu nu vreau sa nasc cu altcineva.Asa ca am fost sa-l mituiesc putin....si cred ca am reusit
Vestea cea mai proasta este ca ...m-a mancat undeva adanc si i-am povestit sotului care mi-a promis ca ma incuie in camera si inghite cheia daca ma vede ca nu sunt cuminte
Aaaaaaaa si mi-a facut si analize : urina,urocultura,sange si cultura de col...merg miercuri sa iau rezultatele Doamne Ajuta sa iasa bine

DANA 35+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

dani3lla, felicitari pentru vestile de la medic...stai linistita si cat de mult poti intinsa si o sa vezi ca o sa fie bine

36+

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

LauraOana..poate,poate iti face pe plac Sebastian si apare azi..mai e destul timp pana la 12 noaptea!!
Ioana..multumesc pt raspuns!Si noi tot nr 1 am cumparat,dar eram curioasa cam cat timp il voi folosi,pt ca nu am gasit pachet mare,si am luat doar un pachetel de 28 de bucati!se gasesc mai greu cei nr 1!Foarte dragalasa pozitia Sarei de somn..
Deea..multumesc pt link,l-am pus la favorite pana vom avea si noi poze cu bebe ca sa ne jucam!
Clodyac..idem..i-am zis sotului ca pana pe 21 mai,cand trebuie sa merg la ginecolog,eu nu mai ies afara din casa..in afara de faptul ca merg ca un melc de ma ia si somnul pe strada,abia ma misc de durere de picior...asa ca mai bine stau linistita in casa!
Dani3lla..felicitari pt vestile bune despre bebe..iar tu trebuie sa stai cumintica,data fiind situatia..nu are rost sa grabesti baiatul,doar pt ca nu ai tu stare..Tinem pumnii sa iasa bine rezultatul la analize si felicitari si pt noua semnatura!
Gabrilici..felicitari pt fetita,sa fie sanatoasa!Tinem pumnii sa fie ok rezultatul la analize!
Laurraa..felicitari ca totul decurge bine..Doamne ce putin mai ai...si eu m-as deranja la burtica de emotii,daca as sti cand il astept pe bebe Darius!Noi vom fi alaturi de tine duminica si vom astepta cu sufletul la gura vestea cea mare!Poate reusesti sa o vezi si pe Alynta si bebe,esti o norocoasa sa il vezi pe bebe Matei "live"Pofta buna!
Anda_Magda..imi pare rau de noaptea agitata,plimbare placuta si o zi mai linistita va doresc!
Yioanna..multumesc!Spor la calcat!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

laurraa, ma bucur ca ai vesti bune de la medic Ai grija cu berea si cu micii

36+

AMR 4

Mergi la inceput

Am venit si noi de la medicul de familie..am luat retetele si i-am povestit de durerea mea..mi-a zis ca e normala in sarcina(mai ales acum la sfarsit)sa stau cat mai mult in pat,efort zero si daca e insuportabila durerea pot lua un paracetamol..cam atat!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Va anunt ca a nascut nemora, la filantropia, fara epidurala, fara epozio, travaliu de 3 ore!
Fetita, Maia este bine are 3200 g, mamica este si ea bine!

Toate bune si nasteri usoare si voua!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic!
Maia,bine ai venit,sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce este mai frumos si pur in lume!

Ce nastere super a avut..Multumim pt vesti!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

maria:ma bucur ca ne-ai adus si u vesti bune azi si ca sunteti bine.
de azi intr-o luna am si eu DPN,se pare ca data de 15 este una norocoasa,dar nu sh dak ajung eu 15.06,dar sper!

mai am putine hainite,asa de interesant mi se pare sa calc hainite mici(pt prima oara calc haine de bb)asa simt o mandrie in mine de paraca as fi si nascut deja.hau ca merg sa si pap ceva ca i s-a facut fomita Stefaniei si mai revind dupa
va

Yioanna 35+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 5 saptamani pana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Am venit si noi de la medicul de familie..am luat retetele si i-am povestit de durerea mea..mi-a zis ca e normala in sarcina(mai ales acum la sfarsit)sa stau cat mai mult in pat,efort zero si daca e insuportabila durerea pot lua un paracetamol..cam atat!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra

...asa zic si eu, ca e normala durerea...dar o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma...oricum mai ai un pic si vine bebe Darius si atunci uiti de toata durerea indurata... ca sa treaca

36+

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

laurraa ma bucur ca totul e bine si iti doresc distractie placuta la mici si bere(fara alcool)

Anda ufff, imi pare rau ca nu ai dormit azi noapte, stiu cum e... pai Clara avea chef de "vorba" sau o durea burtica? sper sa va fie bine la noapte la amandoua!

yioanna ma gandesc ca glumeau. spor la calcat hainite, tre' sa fie si ele frumoase pentru o bebelina frumoasa foc.

Maria noi am folosit deja 3 pachete de 42 buc si tot din astea cumpar deocamdata, NR 1.

Gabrilici felicitari pentru fetita!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

dani3ella.........m-am linistit...ooooooooo felicitari pentru cele 36 de saptamani

gabrilici.........multumim la fel..doar e visul fiecarei femei=fara taieturi si durere cat mai mica

laurraa..........ms frumos..inca nu-mi vine sa cred ca de fata cu rezidenti..acum ce mai vroiam eu sa stiu..te lasa cu unghiile facute?ca si eu vreau

anda magda.........ms frumos.... acum am trecut la puii de gaina de o zi.Imi pare rau ca esti "demolata" fi-ta ca poate te mai lasa si pe tine sa te odihnesti un pic

yioanna...........ms frumossi spor la calcat!!!!

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

cris sa iti traiasca puii si eu sunt innebunita dupa toate animalutele de curte eu fiecare vara am petrecut-o la tara si eram innebunita sa hranesc gainile si puii clostele curcile ratele ce mai un adevarat paradis mi se parea vara intreaga acum cand ma duc la parinti am asa niste sentimente imi place la nebunie la curte ce mai

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput