Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)
Raspunsuri - Pagina 17
Gabrilici spune:
Am uitat ceva foarte important:

si 

tuturor!
Si eu am fost la analize azi.sper sa fie totul ok.sunt pe antibiotice din cauza unui enterococ depistat la analiza de col dar am inteles ca medicamentul nu afecteaza rezultatul analizelor.oricum, daca ar fi trebuit sa asptept sa elimin complet ampicilina din organism, ar mai fi durat 2 sapatamani si inca o sapt pana luam rezultatul deci..cam tarziu.(as fi fost deja in sapt 37).sper sa fie totul in regula.
vreau si eu si va doresc si voua nastere usoara, fara epizio, fara epidurala si cu travaliu scurt!Doamne ajuta!
Gabrilici
in 34 saptamani
dani3lla spune:
De emotie am uitat sa schimb si semnatura si deja a inceput cu lovituri sub centura
DANA
36+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
clodyac spune:
gabrilici
gata am trecut si numele bebelinei si inca o data bine ai venit la noi in stup
lauraa cum a fost aseara la infrumusetare ? cumte simti?
carla ce mai faci ai venit acasa? sper ca sunteti bine
36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
laurraa spune:
cris, LA MULTI ANI dragutza mea si sa iti dea Dzeu nastere usoara si un bebe sanatos

asa... acum despre noi;
Alynta mi-a trimis mesaj la 8.30 dar din pacate eram in maternitate; ea era inca la etajul de nasteri si nu m-au lasat ciufutele alea sa intru; mi-a dat sms ca a mutat-o la 5 dar eram deja in trafic in masina; muream de ciuda ca nu am reusit sa vad bebe mumos
daca nu intra dr meu in operatie
il puneam sa ma ia de mana sa ma duca s-o vad.....dar cu siguranta ne vedem duminica
placenta mea prezinta calcifieri (normale cred la aceasta varsta de sarcina si la gradul de maturitate), ne-a facut foita cu care venim duminica dimineata la ora 7.30 sa ma preia fetele; le prezenta dr rezidentilor lui DE FATA CU MINE uterul meu puternic vascularizat si ca e fff curios ce o sa gaseasca la mine incat i-am zis"va rog din suflet explicati-le cand nu sunt eu ca ma stric la burta de emotii"
si el cu clamul specific de care sunt indragostita![]()
imi zice:"lasa Laura, o sa fie bine, tu dimineata vii fara emotii, frumos, scoatem bebe sanatos si tu te vei reface cum trebuie ca iei bataitza"![]()
La ecograf mai erau rezidenti si cand m-au vazut au zis:"oooo, nasteti un sfarsit; bravo" auzi la ei; Dr meu mai traieste o viata dupa ce scapa de mine![]()
m-am intins iar
aaa; in Iasi e festivalul berii si ne scoate tati la bere si mici, asa ca sa mearga nasterea mai bine
si va poftesc cu drag

38 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 zile!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
laurraa spune:
clody, multumesc bine; am fost mascota salonului si le-am explicat destul de calm ca nu puteam naste fara unghiile facute
; si la banca ma intreaba astazi o tipa:"si.....cat mai aveti?" la care eu mandra:"o zi!!!!!"; a facut saraca o fata.....
abia astept
oare unde gasesc si ei wrap de ala; BebeBeca, si pe caldura mare putem sa ii purtam asa? Vad ca zici ca sSara se simte super; 
38 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 zile!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
anda_magda spune:
Felicitari proaspetelor mamici! La anu pe vremea asta o sa fie chef de chef daca ii adunati pe toti bebelasii ![]()
Bun venit pe lume noilor albinute!
Cris La multi ani! Tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca (mai putin daca inca mai vrei sa-ti vezi pestii pe frigare)!
Eu sunt varza de oboseala si de nesomn. Azi-noapte n-am dormit deloc de la 12 la 4 si apoi de la 4 pana la 8 a fost cu intreruperi si cu fiimea pe pieptul meu. Ma doare ingrozitor de tare un san. Si e golit, e moale fleasca de tot, da cred ca m-a impins fata aseara cumva sau am tinut-o mai mult pe partea aia. In fine... Si abia am reusit sa o culc azi pe la 11 si ceva. Am mancat si eu ca om sunt, deh... si m-am culcat si eu astea 2 ore.
Cand se trezeste am de gand s-o scot pe-afara ca sa se mai linisteasca.
Pupici!
A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare 
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
anda_magda spune:
ah! si am vazut ca s-a discutat subiectul sex si nu vreau sa raman in urma. pai de cand n-am mai vazut..... multa vreme a trecut. chiar m-ati facut sa si visez de-adevaratelea. of, apuc si eu doua ore de somn si visez chestii d-astea...
yioanna_s spune:
buna ziua,albinute!
cris:ff dragute lucrusoarele,sa le poarte cu sanatate.
nicuratze:ms de sfat,f util.pls mi-l poti trimite PM sa-l pot pastra ca sigur voi avea nevoie pe parcurs.
laurao:frumos
oanaalex,felicitari ,refacere rapida si m laptic.Mara Ioana bun venit si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata,m sanatate si sa fii mumoasa foc
deea:dar glumeau cu siguranta,e un cuplu f nostim...
philip:f frumos nicholas,asa il cheama si pe finutul meu,doar ca e scris pe greceste: Nikholas
felicitari ,refacere rapida!Daniel bun venit si sa fii sanatos si papacios
la multi ani,cris!!!toate cele bune si sa fii fericita,o nastre usoara si bb santos
gabrilici:bune ai revenit in stup,sarcina usoara in continuare
ramona:hai ca totul va fi bn,nu-ti fie frica ca oricum moasa e baza..
annavg la multi ani si nastere usoara
alynta felicitari..refacere rapida si bb sanatos si papacios,Matei bun venit sa ai parte doar de bn sa-ti bucuri parinti toata viata
ioana la multi ani mamei tale mm sanatate
nemora:felicitari mamico,m sanatate la aman2,refacere rapida si bb papacios necolicos
ce zi plina de evenimente,mi-ati facut o surpriza placuta cu asa noutati..

dani3lla:felicitari pt bb gasunel,iti tin pumii sa iasa bune rezultatele.inca una la patuc,imi pare rau.sa stea bb cuminte la caldurica
felicitari pt noua semnatura
lauraa:felicitari pt vestile de la eco,bn faci,profita din plin zilele astea dak poti si nu te supara nimik,si distractie placuta pofta mare,ms de invitatie..
maria:felicitari pt noua semnatura

acum merg sa-mi termin si eu treaba,mai am de calcat hainitele bbinei
Yioanna
35+
Stefania Alexandra
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna
AMR 5 saptamani pana 
anda_magda spune:
ioana la multi ani si pt mama ta!