Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)
Raspunsuri - Pagina 16
cris_82 spune:
deea.............ms frumos
..si uite asa o s-o tin din chindie in chindie

LauraOana........las ca poate diseara va bagati la activitati sportive
cu sotul si se rezolva problema in 2 zile![]()

ela..............ms frumos

Bebe Beca......ms frumos
imi place cum sta bebelul lipit de mami![]()
la fete
monicabo....multumim pentru vesti
Nemora,felicitari mamico si sa-ti traiasca Maia frumoasa si sanatoasa

37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
clodyac spune:
fetele ati vorbit de inghetata de mi s-au aprins becurile asa ca acum l-am trimis pe cris de mi-a luat o cutie mareeeeeeee
de abia astept sa ma infing in ea![]()
![]()
![]()
e asa de frumos afara dar eu ca o balena ce sunt nu ma incumet sa ies ca razvan are radar cum ies din casa cum ma articuleaza de ma opresc si nu mai pot merge 
dar si cand o veni razvan sa vezi ce plimbari de 5 ore facem pe afara![]()
![]()
![]()
36+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
dani3lla spune:
ramona 
cris sa-ti traiasca puisorii mici si galbeni.(vezi ca stiu eu ca puisorii astia mici sunt innebuniti sa manance pestisori cotaiciosi)![]()
nemora foarte tare sa-ti traiasca bebelina sa va bucurati de ea...ce misto,fara durere,fara epidurala,fara taieturi si cubebe frumos...asa mai zic si eu.te asteptam cu poze
DANA
35+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo Va anunt ca a nascut nemora, la filantropia, fara epidurala, fara epozio, travaliu de 3 ore! Fetita, Maia este bine are 3200 g, mamica este si ea bine! ![]() Toate bune si nasteri usoare si voua! Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
monicabo, multumim de veste

nemora, FELICITARI!!!! sa fii sanatoasa si sa ai mult laptic pentru printesa Maia!!! Bine ai venit Maia!
36+ 
AMR 4
dani3lla spune:
Si acum sa va zic.Am fost la dr de dimineata dar am venit asa tarziu pt ca a trebuit sa-mi "mituiesc" copilul asa ca am fost pe la Mc.
Vestea buna este ca BB e bine,gras 2800gr,iar nu a lasat-o pe dna dr sa vada ceva la buric pt ca dadea cu piciorusul si muta cordonul de colo,colo,colul este inchis.Vestea mai putin buna este ca BB este cu caputul foarte jos(cauta aleea cu trandafiri sa iasa) si trebuie sa stau in pat cuminte pt ca dna dr are 2 sapt concediu si daca nu stau cuminte se poate deschide colul si eu nu vreau sa nasc cu altcineva.Asa ca am fost sa-l mituiesc putin....si cred ca am reusit
Vestea cea mai proasta este ca ...m-a mancat undeva adanc si i-am povestit sotului care mi-a promis ca ma incuie in camera si inghite cheia daca ma vede ca nu sunt cuminte
Aaaaaaaa si mi-a facut si analize : urina,urocultura,sange si cultura de col...merg miercuri sa iau rezultatele Doamne Ajuta sa iasa bine
DANA
35+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
AMR
NASICA MEA PREFERATA
cris_82 spune:
clody.........sa ai pofta la inghetata
..Si pe mine m-a cam sutat fi-mea,dar i-am promis ca daca ma lasa sa ies si eu un pic afara ii fac lipeala cu Denis de cum o sa iasa
..hihihi sper ca am pacalit-o pentru cateva ore![]()
37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
Gabrilici spune:
Dragele mele frumoase si optimiste,
Sunt pe listuta!!!1
si sunt tare mandra din acest motiv.
Bine v-am gasit!Imi face tare bine sa citesc mesajele voastre!
Clodyac o sa am o fetita care se va numi Sofia.Multumesc ca m-ai trecut pe listuta!
Bun venit pe lume, Matei!Bun venit, Maia!Felicitari mamicilor curajoase si puternice!
Gabrilici
in 34 saptamani
cris_82 spune:
dani3ella............vestea buna=ma bucur de asa ginere![]()
veste mai putin buna=deja culege trandafiri pentru fi-mea?
..Denis nu o supara pe mami si mai stai un pic la caldurica
vestea prosta=aici chiar nu am cum sa te ajut![]()
Pai nu facusem planul la copii sa fuga in lume cat il tin eu ocupat pe sot?n-o mai vrei pe fi-mea de nora?
37+
MIRUNA-ALEXANDRA
multi 
la burtici si mai multi

la bebici
AMR 1 SAPTAMANA
laurraa spune:
Alynta, oanaalex, alberta, nemora,

FELICITARI MAMICILOR si refacere rapida!!!!!!!!!!

38 + minune de
Maya Teodora 
AMR 2 zile!!!!
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
dani3lla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 dani3ella............vestea buna=ma bucur de asa ginere veste mai putin buna=deja culege trandafiri pentru fi-mea? ..Denis nu o supara pe mami si mai stai un pic la caldurica![]() vestea prosta=aici chiar nu am cum sa te ajut Pai nu facusem planul la copii sa fuga in lume cat il tin eu ocupat pe sot?n-o mai vrei pe fi-mea de nora? ![]() 37+ MIRUNA-ALEXANDRAmulti ![]() la burtici si mai multi![]() ![]() la bebiciAMR 1 SAPTAMANA |
Cum sa n-o mai vreau pe fita?!?!?Vrei sa am scandal cu "scandalagiu" de fimiu?!?!Cine ti-a zis asa ceva?

DANA
35+ cu
mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Ana Maria - 13 noiembrie 2008