Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT
Ramona l-am dat cu crema de galbenele. Am ulei de masline si o sa incerc si cu ala.

Crema e mai grasa si nu intra asa bine in piele, de-aia de recomanda uleiul.
--- vezi ca are miros puternic uleiul de masline. La un moment dat ma intreaba nasa Elizei ce face fata, si-i raspund: "sta in pat, in spatele gratiilor, ca la ce frumos miroase a salata cu ulei de masline, as manca-o!" .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clody..........atunci te asteptam pe la noi

37+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicuratze spune:

NEMORA, felicitari,cred ca a fost o nastere cum ai vrut tu! Bun venit MAIA!

YIOANNA,,ti-am trimis un mesaj pe yahoo cred,si eu am calcat azi tot pt pitica...

MAGDA,imi pare rau,mai bine nu mai faci nimic in casa,pandeste fata cand doarme si dormi si tu

elena, s.36 cu Andra Ioana +Radu (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Serialbastre, merci pt mesajul referitor la CarlaV.

Dimineata, am scris mesajul in graba, si de bucurie ca nemora si fetita ei sunt bine, am uitat sa scriu ca a nascut ieri, la orele 17.30, asta pt listuta voastra. 3200 gr, alte date "tehnice" nu mai am...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

buna!

sunt mamica fericita a unui "ghiocel de martie-aprilie" (e de fapt o ghiocica, iulia-alexandra, nascuta pe 23 martie, la 38s+2z); spre finalul sarcinii am avut ceva probleme si a trebuit sa iau Gynipral, No-spa, etc. Mi-au mai ramas cateva si as vrea sa le donez.
"Stocul" meu se prezinta astfel:

Gynipral - 3 cutii + 2 fiole (17 fiole)
No-spa - 9 fiole
Utrogestan capsule - 1 cutie
Scobutil fiole - 3 cutii
Dexametazona - 2 fiole.

Sper din tot sufletul sa nu fiti in situatia de a avea nevoie de ele, dar daca totusi aveti nevoie, va astept cu PM. Eu stau in Bucuresti - zona Brancoveanu si am putea sa ne vedem la metrou intr-o zi.

Toate cele bune,

Dorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Haideti ca am adormit si eu 2 ore si ati mai umplut 3 pagini...harnicie mare in stup nu asa oicum
lauraa am patit si eu asa data trecuta cand mi-a facut control pe masa.Erau 2 rezidenti si se holbau de zici ca se uitau dupa luminita de la capatul tunelului
anda pt pitica sa se mai linisteasca....Clara las-o pe mami sa doarma si fa nani sa cresti mare si frumoasa
yoanna m-a consemnat la patuc pt ca vrea neaparat sa nasc cu ea.Mi-a zis "trebuie sa stai in pat pt ca vreau neaparat sa nasti cu mine ca sa-i dau lu fitu una la fund pt cat m-a chinuit la ultimile 3 eco"
relusha asa am sa facDeja mi-am anuntat sotul ca in we tre sa faca si el ceva de mancare
maria sar,na.Sa stii ca am intrebat-o pe dr de ce ma doare sub burta si piciorul de la incheietura in jos si mi-a spus ca se intind membranele ...un alt motiv in plus sa stam cuminti ca sa nu se rupa inainte de termen
cris ai vazut ce mari suntem?Si sper ca observi ca e mai micut un pic decat fita deci...ii dau prospatura nu asa oricum
doranna multumim mult si sa-ti traiasca "ghiocica"

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Fetele..inca o veste bunaaaaa:

:"Salut!Pe 14.05.09 la 23.50,s-a nascut Yoan,3500gr,49 cm,nastere naturala!Suntem bine,va pupam"!Blue

Felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic pt puiul mic!
Yoan,bine ai venit,sa fii sanatos si sa ai parte de tot binele din lume!!

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Yioanna..multumesc!Si la mine a fost prima data cand am calcat hainute de bebe!
Relusha..multumesc,ai dreptate..cam greu cu statul in pat,dar incerc sa ma conformez!
Dani3lla,sa iti fie de bine somnul..si eu am dormit vreo 2 ore si jumatate!!
Deea..multumesc pt raspuns..aici nu am gasit decat pachetele de 28 de bucati..data viitoare vom cumpara mai multe pachete odata,ca nici nu am gasit la marketurile de langa casa..
Ramonaianideci si tu cu instincte canibale..

38+ Darius Nicholas
AMR 1 saptamana

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

blue felicitari mamico refacere rapida si sa iti traiasca bebe yoan sa te bucuri de el

36+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
37 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

..dorm si eu 2 ore si gasesc deja albinutze noi!

blue! yoan bine ai venit

cum se pare la noi astazi e zi de dormit sau de calcat..sau ambele (pt ca si eu m-am gindit ca as calca..dar mi o leneeeeeeeeeeeee )

39+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput