Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)
Raspunsuri - Pagina 9
danielle02 spune:
rochite ptr teo:
http://www.next.co.uk/shot.asp?extra=sch&b=X43&p=84&s=3&n=Women&pid=461-524&exclude=00AI00%7c00A00&returnurl=http%3a%2f%2fsearch%2enext%2eco%2euk%2fshop%2fgattgender%2ffemale%2fcat%2fdresses%2f0%3fnxti%3d0%26nxtv%3d0%26isort%3dglobalpop&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bFemale%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bDresses
http://www.next.co.uk/shot.asp?extra=sch&b=X43&p=90&s=1&n=Women&pid=436-702&exclude=00AB00%7c00A00&returnurl=http%3a%2f%2fsearch%2enext%2eco%2euk%2fshop%2fsearch3%3fnxti%3d0%26nxtv%3d0%26isort%3dglobalpop&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bFemale%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bDresses
in rochite de astea te-as vedea pe tine.cred ca iti sta super misto.da back si o sa vezi mult mai multe modele 
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Erina spune:
Teodora, intreaba pe Mihnutu daca nu vrea sa o invete si pe Daria sa pape asa de bine...
Chiar vroiam sa te intreb unde te-ai bronzat. Am vazut ca ai o culoare de piele tare frumoasa inca de la pozele din Sibiu. Eu am doar alternativa autbronzarii pentru ca sunt super alba si cu pielea sensibila.
Meriti bataita pentru ce ai zis de implanturi-ai o silueta super armonioasa. Multe femei si-ar dori asa "dotari".
Papanash, Alehiam, bafta sa gasiti gradinita perfecta pentru puiuti!!!
Emma pupicei bucatarului, biciclistului si veselului Andrei!!! Mi se pare mie sau i-au mai crescut falcutele??? Am vazut si poza cu rochia rosie. Esti in super forma!!! In rest ne auzim la telefon.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Am iesit si noi afara pe la 11.30. Daria a facut un super show
la locul de joaca pentru ca nu a vrut deloc sa imparta jucariile cu un baietel mai mic
. In schimb daca vedea la alt copil o minge care ii placea o vroia neaprat pe aia...
Pur si simplu am luat-o si am urcat in casa. Era si somnoroasa deobicei se joaca foarte frumos.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
singura75 spune:
Buna ziua si de la noi!Cam rar pe aici, ce-i drept,dar mi-e ff greu sa scriu ca Mihnea cum ma vede la calculator,cum tipa ca vrea brate,' sesene',poze etc si nu mai pot sa fac nimic.
Am reusit sa vad pe Mihnea de Teo ,tare fain topoganu(al meu e innebunit dupa asa ceva,ma bate gandul sa-i iau si eu in casa unul),frumoooosaaaa si mama,foarte cocheta
.Super tare cat mananca Mihnutzu tau!Bravo!
Vazut si Robert cel activ si mami Madalina cea sexy in rochia rosie.Si ce slaba esti,offf, numai eu nu reusesc sa slabesc deloc si ma simt tare nashpa.Astept sa incep munca din toamna, paote doar asa.
Andreea11,multa sanatate lui Cris,sa se faca cat mai repede bine!
Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 fetele,ce mai dati voi de mancare la juniori??!! eu sunt in totala ceata cu fiicamea,azi dimineata a halit o banana si supa de pui ![]() ma intereseaza mai mult asa ca un meniu pe zi,dimineata,pranz si seara plus intre mese,ce rontaie puiutii. are o perioada mai proasta si nu prea papa,ma dispera de nu mai pot,cedez nervos,a si slabit ![]() |
Danielle, si Lisa a slabit 1/2kg de luna trecuta
. Ea nici macar nu sta prea mult la masa. Papa doar cat sa nu se simta flamanda si apoi o ia la pas prin casa dupa jucarii. Mai face 2-3 ture pe la masa si si le aduce pe masa, dar apoi gata, asta e tot.Eu ma mai inspir de la www.annabelkarmel.com/recipes" target="_blank">Annabel Karmel, am mai zis, i-am cumparat si 2 din cartile ei (una din ele e Super Foods for Babies and Toddlers, daca imi aduc aminte bine titlul. Vezi pe site la ea. Tipa e British, eci sigur gasesti cartile ei. Si retele sunt fff simple, rapide si ff gustoase) si are meniuri pe varste, mese pe zile, ff bine structurata.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Roxana_G spune:
Sabina, 
Cumatra, ati socilizat copiii la drum de seara? Niste scumpi amandoi. De unde i-ai luat basca finutului?
Papanash, pai cum asa, imi ridic statuie singura? ![]()
Ana, sanatate lui Vlad si petrecere frumoasa Mirunei! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa!
Ema, sunteti o familie tare frumoasa!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
singura75 spune:
Si Mihnea a fost racit ,acum e spre final, mai are ceva mucisori, dar muult mai bine.De ceva vreme refuza sa mai bea lapte seara,sper sa fie o faza trecatoare,ca el bea destul de mult,aprox 350ml
Noi papam dimineata lapte,cereale in care ii pun iaurt,un mar taiat cubulete sau para.La pranz supa de galuste cu pipt pui/piure cartofi cu ficatel la cuptor/pilaf taranesc cu pulpa la cuptor/brocolli cu smantana...Dupa amiaza iaurt/paste cu lapte/branza cu banana/paine cu unt si seara lapte
Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Roxana_G spune:
Cumatra, dar vad ca ai chef de forum, nu gluma. Nu stiu ce sa iti zic la capitolul toale, pana una alta eu habar nu am cu ce ma imbrac la afurisita aia de petrecere de 11 ani de la terminarea facultatii.
Alehiam, imi pare rau ca ramaneti fara bona daca erai asa multumita. Parca Papanash cauta gradi in zona Cotroceni, poate iti da vreo idee. Cat despre concediu, poate reusiti sa strecurati macar weekend-uri prelungite.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Legat de papa, Andrei a ramas la meniul de bebelus.
Dimineata laptic 250 ml maxim. Apoi o felie de paine cu branza Alemette, sau cereale simple, sau un cremwurst.
La ora 12 fructe - fie o banana simpla, fie felii de mar, fie piure de fructe cu biscuiti. Daca e piure, mananca minim 2 fructe cu 3 biscuiti.
La pranz papa supa, cam jumatate de castronel, cu tot cu legume. Nu ii plac ciorbite cu bors. Felul doi e variabil, poate fi tocanita, ghiveci, orez, paste, aproape orice. Cand nu ii place mancarea (adica spanacul spre exemplu), o dau prin blender si asa mananca. Mai papa piure, cartofi prajiti, mai putin carne, ca nu se omoara cu mestecatul.
La ora 18 mai primeste vreo 2 iaurturi cu fructe, si seara la culcare 200 ml lapte.
Cam asta.
Rox , mamica
papanash spune:
Dragalaselor, serbam si anul asta copiii impreuna, nu ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme