Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Vai Danielle02 ce rochite minunate!!! M-am uitat si la copii, au hainute superbe.

Teo, da ce mancacios mic ai. 7 mese pe zi! Am vazut si pozicile. Iti statea super bine blonda.

Noi mancam cam asa: 270 ml lapte dimineata,
la 10 iaurt cu capsuni sau alte fructe si o lingurita Lysi,
la 13 un castronel de supa de diverse si un bibe cu 270 ml lapte,
la 17-18 pireu cu carnita, sau tocanita sau sos cu paste,
la 21 - 270 ml lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Erina, multumesc ca ai intrebat de noi. Runi nu face mai multe ca inainte doar ca a inceput sa sara, sa se catere mai mult, vorbeste binisor adica repeta toate cuvintele pe care le aude si combina 2 sau 3 cuvinte (a dat jos o spune cel mai des indiferent daca vrea sa stau eu jos sau a cazut vre-un obiect), sta sa asculte povesti.
E frumoasa, vesela, cuminte, curioasa, jucausa cum sunt toti copii la varsta asta. Si, desigur, urlacioasa (de ma capiat) cand o bag in casa (trebuie mereu sa-i promit ca ne jucam la baie cu bucu clabucu si turnam apa in canite).

Editez ca am uitat: foarte important pentru mine am reusit un nr. 1 (ieri)si un nr. 2 la olita (acum vreo doua saptamani in urma). Greu domle' greu cu olita asta.

Editez din nou: tot citesc ca aveti copii care au inceput sa devina posesivi cu jucariile lor, ceea ce este perfect normal. Eu sunt nedumerita ca a mea ofera jucariile uneori chiar daca nu ii sunt cerute si mai e si mandra de asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani fericiti tzuc! Multa
sanatate si numai bucurii,alaturi de cei dragi!

Vazut poze faine cu Robert frumuselul la mare,Mihnutzu dragutul(pare tare cumintzel),ochioasa Me,dulcica Alessia

Duamna Teo aratati foarte bine!!

Kriss iti sta tare bine cu noul look

Mad,Papanash bafta la gasit gradi!

Ana,sa-ti traiasca veveritzi,petrecere faina!

Emma sunteti o familie frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Am pus si noi cateva pozici pe mailul comun,daca vreti sa ne mai vedeti

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Dragalaselor, serbam si anul asta copiii impreuna, nu ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Va doresc un week-end minunat langa cei dragi! Ma duc sa inventez ceva de papa ca tre sa vina tati de la munca si n-am nika(si nici chef sa fac)
va pup cu drag

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

fetele,ce mai dati voi de mancare la juniori??!!
eu sunt in totala ceata cu fiicamea,azi dimineata a halit o banana si supa de pui
ma intereseaza mai mult asa ca un meniu pe zi,dimineata,pranz si seara plus intre mese,ce rontaie puiutii.
are o perioada mai proasta si nu prea papa,ma dispera de nu mai pot,cedez nervos,a si slabit

Danielle, si Lisa a slabit 1/2kg de luna trecuta . Ea nici macar nu sta prea mult la masa. Papa doar cat sa nu se simta flamanda si apoi o ia la pas prin casa dupa jucarii. Mai face 2-3 ture pe la masa si si le aduce pe masa, dar apoi gata, asta e tot.

Eu ma mai inspir de la www.annabelkarmel.com/recipes" target="_blank">Annabel Karmel, am mai zis, i-am cumparat si 2 din cartile ei (una din ele e Super Foods for Babies and Toddlers, daca imi aduc aminte bine titlul. Vezi pe site la ea. Tipa e British, eci sigur gasesti cartile ei. Si retele sunt fff simple, rapide si ff gustoase) si are meniuri pe varste, mese pe zile, ff bine structurata.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

multumesc frumos adi
stiu de retetele astea,i-am mai facut si eu.
insa vreau sa o invat cu un meniu mai romanesc,sa zic asa,ca de mergem acasa,sunt sigura ca nu o sa manance nimic,si daca manaca ceva,imediat face diaree
am patit-o de fiecare data cand am fost acasa,din furazolidon,picaturi "antivomitaturi",smecta eta nu am scos-o
cel mai tare ma enerveaza ca nu ii plac sosurile,ori daca vede alb in farfurie ori pe paine(almette),nu mai mananca

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!
Cris nu a mai facut temperatura. Am fost la dr, este ok la plamani si cica ,,tusea" s-a copt..deci e p[e drumul cel bun. I-a priiit baiatului la munte.

Acum mai am o problemuta. Azi a venit matusa din America. Diseara tb sa o vedem ca duminica pleaca la Brasov. Intrebarea este, voi l-ati duce??? Mi-e tema de gripa porcina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Dragalaselor, serbam si anul asta copiii impreuna, nu ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

in afara de Ebonee

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Asa referitor la meniu, BRAVO MIHNEA, Cris ar manca in 7 zile atat.
El nu se apropie de rosii, salata, castraveti, adik nimik ce ar insemna legume crude. Nu sh cum sa-l invat.

Rox ce cremwusti ii dai lui Andrei??

pt grija voastra

Mergi la inceput