Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)
Raspunsuri - Pagina 11
danielle02 spune:
eu tocmai am terminat treaba,spalat copil,catel purcel si facut o varza scazuta cu,carnati de casa trimisi de socrela 
si am ras cam 2 portii cu paine proaspata ![]()
acu ma duc sa ma intind si eu in cada sa ma relaxez cat doarme fata ca ma dor toate,si cel mai mic oscior.e mult mai greu ca la Ebonee,dehhhh am si imbatranit :((
cred ca vine mamica mea inainte sa nasc sa ma ajute,abia astept![]()
Lia,daaaaaaaa sunt super misto hainele de la next,numai de acolo ii i-au fetii,mai putin papuceii care sunt de la barats.sunt de calitate si o sa le am si la Melissa,Ebonee are multe ramase mici si nici nu zici ca au fost purtate,asa bine arata.
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
myral spune:
La mare e o vreme suuuuuper!
Si Elisa mea e in greva foamei de ceva timp (ea nu a fost mancacioasa niciodata) credeam eu din cauza de tzitzi c asta prefera
ma gandesc serios sa o intarc pleaca de la masa si vrea tzitzi
Dar in acelasi timp ma simt asa vinovata sa o lipsesc de ceva ce ii place asa mult
Cred ca am luat-o razna de tot
cu alaptatul asta, asa as fi vrut sa se intarce singura, offf.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Eu nu ii dau cremwusti, almette, danonino si alte asemenea minunatii
Si ma gandesc serios sa-mi cumpar un sling
vrea tot mai mult in brate, nu mai pooooot, abia astept sa vina ta-su
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
danielle02 spune:
toata admiratia si respectul meu ptr fetele care inca alapteaza sau au alaptat 
tare as vrea si eu sa o pot alapta pe Melissa,daca cu Ebonee nu mi-a mers,ma gandesc ca nici cu Melissa 
ma streseaza mama ca imi tot reproseaza ca nu am alaptat-o pe Ebonee,si imi mai zice ca asta se intampla:nu se ingrasa,nu mananca etc din cauza ca nu a avut san 
dar vad ca si puiutii care au fost alaptati mai fac mofturici la masa si m-am mai linistit ![]()
andreea,eu ii dau fetii cewmwusti de pui,ii bag in pilaf,omleta,fierti simplu etc
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
Marunzika spune:
We linistit si insorit va dorim!
Noi suntem iar dupa bronsita :( au ramas mucii si ceva tuse. Am fost iar pe inhalatii o saptamana, duminica am ajuns la urgente. 3 zile nu a dormit la prnaz din cauza tusei, iar seara la 23.30 inca nu se putea linisti, asa ca la urgente ne-au zis ca e totul ok, plamanii liberi si bronsita s-a dus ?! dar cica e normal sa tuseasca asa, desi nici secretii nu avea. A primit un supozitor cortizon si am continuat pana marti cu inhalatiile.
Ne-am saturat rau de bronsite, uram aparatele de inhalatii.
Va pupam!
Yannisa Milena
24.08.2007
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Asa referitor la meniu, BRAVO MIHNEA , Cris ar manca in 7 zile atat.El nu se apropie de rosii, salata, castraveti, adik nimik ce ar insemna legume crude. Nu sh cum sa-l invat. Rox ce cremwusti ii dai lui Andrei?? ![]() ![]() pt grija voastraandreea Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante... http://community.webshots.com/user/andreeagogo |
Andreea, Lisa mananca 4 rosii micute (cherry tomatoes), taiate in 4 si cu putina sare. I le pun intr-un bol si ii dau in mana furculita. O "provoc" sa le intepe

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui danielle02 ma streseaza mama ca imi tot reproseaza ca nu am alaptat-o pe Ebonee,si imi mai zice ca asta se intampla:nu se ingrasa,nu mananca etc din cauza ca nu a avut san ![]() |
Nu-i de asta! Asa sunt fetele noastre, atente la alimentatie - vor sa devina manechine la adolescenta
. Si pe-a mea o mai pacalesc sa pape legume - cel mai bine merge cand fac eu mancare si tai legumele, ii dau si ei morcovi. E innebunita dupa masline si ardei gras si porumb fiert la conserva.
Alb nu mananca nici ea pe paine - de fapt nu mananca deloc daca e ceva pe paine
. Ia bucatica si mi-o indeasa mie in gura. Eu nu mai gatesc de mutla vreme separat pt ea. E adevarat ca mancarea pt noi o fac destul de dietetica (fara prajeli). La un moment dat i se descuama pielea - si am decis sa pun ulei in mancarica. De-atunci, totul e in regula cu pielea ei.
Mai nou
- cand termina din farfuria ei carnea sau morcovii si raman chestiile care nu-i plac, incepe sa scaneze farfuria mea si incearca sa-si bage mainile sa ia de la mine. Ducem inca tratative cu "mananci intai tot ce-i la tine si daca mai vrei iti mai da mami" ..Fug, ca s-a trezit. We placut tuturor.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+
alehiam spune:
| citat din mesajul lui singura75 Vazut si Robert cel activ si mami Madalina cea sexy in rochia rosie.Si ce slaba esti,offf, numai eu nu reusesc sa slabesc deloc si ma simt tare nashpa.Astept sa incep munca din toamna, paote doar asa. Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007) "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand |
mami cea sexy si frumoasa e Emma. As vrea eu sa fiu asa ca ea. Roxana asa sper si eu sa imi iasa anul asta concediu... we lungi si dese.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
gabitz78 spune:
mada - ce fain...inseamna ca vom fi vecine.
daca vrei, iti recomand o gradi prin zona...garantez pentru ea.mai vb.
wow cat mananca mihnea....vorba andreei, eliza mananca intr-o saptamana meniul asta.![]()

va urez un we placut tuturor.
danielle02 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Nu-i de asta! Asa sunt fetele noastre, atente la alimentatie - vor sa devina manechine la adolescenta . Si pe-a mea o mai pacalesc sa pape legume - cel mai bine merge cand fac eu mancare si tai legumele, ii dau si ei morcovi. E innebunita dupa masline si ardei gras si porumb fiert la conserva. Alb nu mananca nici ea pe paine - de fapt nu mananca deloc daca e ceva pe paine . Ia bucatica si mi-o indeasa mie in gura. Eu nu mai gatesc de mutla vreme separat pt ea. E adevarat ca mancarea pt noi o fac destul de dietetica (fara prajeli). La un moment dat i se descuama pielea - si am decis sa pun ulei in mancarica. De-atunci, totul e in regula cu pielea ei. Mai nou - cand termina din farfuria ei carnea sau morcovii si raman chestiile care nu-i plac, incepe sa scaneze farfuria mea si incearca sa-si bage mainile sa ia de la mine. Ducem inca tratative cu "mananci intai tot ce-i la tine si daca mai vrei iti mai da mami" ..Fug, ca s-a trezit. We placut tuturor. Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb 34+ |
oare or fi surori copilele noastre??!!!

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)