Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)
Raspunsuri - Pagina 12
alehiam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 mada - ce fain...inseamna ca vom fi vecine. ![]() wow cat mananca mihnea....vorba andreei, eliza mananca intr-o saptamana meniul asta. ![]() va urez un we placut tuturor. ![]() gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007) |
cand ai timp, astept sa-mi zici mai multe despre gradi. tx.
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
Sabina spune:
multumesc 
http://www.flickr.com/photos/degetica/tags/sofigh/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Roxana_G spune:
Andreea11, eu ii dau orice fel de cremwurst, dar nu face asa ca nu e sanatos.
Singura75, pupam baiatul scump.
Maruntzika, multa sanatate lui Puppi.
Sabina, nu reusesc sa intru pe link.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Vad ca nu va inghesuiti la scris. Ma duc si eu la somn. Noapte buna si linistita!
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Yaia, sanatate delfinasului. Cum se mai simte Tudor? |
Multumim, se simte foarte bine acum, de parca nu a avut nimic niciodata. Nu a mai vomat de miercuri seara, kk moale nu a mai facut de joi dimineata. Azi a facut un singur kk, mai moale, dar nu diareic. Si s-a revenit si cu mancatul, a cerut azi mancare singur, cam cu vreo jumatate de ora mai devreme decat de obicei, si a cerut singur papa, premiera la noi! Gustari cere, dar nu papa. Azi a cerut papa din scaun, si-a adus chiar si masinile pana i-am pregatit eu.
Bafta la examen, o sa fie bine!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Surprizaaaaaa!!!!!! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Mihnea in actiune Povestea nasterii |
lui Me cea dragalasa!Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Yaia si la Real gasesti scaune auto mai ieftine,vad ca este in Bacau..multa sanatate delfinasului! ![]() |
Multumim...si multumim. Real, am notat. Problema e ca nu stiam nici macar un loc unde sa aiba scaune auto de orice fel. Oare Miniblu e in Bacau? Ia sa-i dau o cautare...
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danielle02
![]() ![]() ![]() nu te supara pls dar nu m-am putu abtine,am ras cu lacrimi la postarea ta,mai ales aia cu:voila putoarea!!! ![]() |
Dani, cum sa ma supar, mai? Orice zambet e un castig!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 noi sunt bine, eliza a inceput sa mearga...timid...putin cate putin. stef de ieri e stirb.am fost la dentist ca-i crestea dintele nou in spatele celui de lapte si trebuia scos....ca nu se dadea cazut. ![]() |
Bravo, Eliza! Acum e momentul sa incepi sa o alegi pe mama ta!
A fost darnica zana? Sper ca da, ca Stef e un super-baiat!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Lia_B Yaia, e adevarat ca treceti prin (pe langa) Focsani (deci pe la noi p-aci)??? Este Carrefure pe soseaua nationala pe care va duceti la Bacau (in dreptul Focsaniului, of course). Asta mica cica vrea sa-l intalneasca pe Tudorica fara frica sa invete cateva cuvinte in islandeza de la el. |
Este adevarat, trecem pe langa Focsani. Mersi de info, retinut si asta.
Cu intalnirea, ne-ar face placere sa o cunoaste pe Runi, dar nu promitem, ca probabil o sa doarma in masina si daca doarme, eu nu il trezesc. Da un numar pe mobil pe PM, daca oprim, sa te sun.
Poze

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)