Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Piciulika Am urcat poza http://www.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n176842-p4.html |
Cand am citit ca 's-a mai copt ceva', am crezut ca ai un cozonacel la burtica si voiam sa te felicit pentru bebe2...m-am prins apoi ca ia vrut sa zici altceva. Arati super, oricum!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Si eu am dormit azi noapte ca un prunc, ca a fost si Vlad ok. A mai ramas cu un pic de diaree, e infometat rau saracutul, dar suntem pe drumul cel bun. |
Ce ma bucur!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui slippers76 Yaia, cum e Tudor? |
Bine, multumim! A disparut chestia aia ca si cum nu ar fi fost.

Poze
valentina_22 spune:
tzuc, LA MULTI ANI, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!
Kriss,imi place mult noua ta tunsoare,te prinde foarte bine.Am admirat-o si pe Alessia, este o scumpete!
Teodora, haios foc Mihnea. Pupam nazdravanul dragalas si pe mamica cea cocheta. Sa stii ca mie imi placi mai mult blonda, iar in tinutele de la nunta chiar ai facut senzatie, in special in rochita cea rosie!
Felicitari pentru noii finuti! A... si visezi foarte frumos, success la cautari!
Mariana, cum te mai simti, acum pe ultima suta de metri!!!
Papanash, cred ca in doua saptamani dau sala, inca astept rezultatul de la analize pentru fisa medicala
Piciulika, multumesc pentru raspuns. Am capatat frica asta de cand am ajuns la urgenta cu Andrei care mi-a facut soc toxic(TSS) de la intepatura de purice. Ambii copii sunt alergici la intepaturile de insecte, dar se pare ca Andrei este mai cu mot. A tras mult pana si-a revenit si l-au chinuit ca pe hotii de cai, cu dexametazona, perfuzii la greu si antibiotice, asa ca acum ma documentez cat pot si incerc pe cat posibil sa-i protejez.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G petrecere de 11 ani de la terminarea facultatii. |
E greseala de tipar sau...11 ani?
Poze
valentina_22 spune:
Erina, felicitari in vans pentru aniversarea de duminica! Sa fiti fericiti amandoi, meritati din plin!
Andreea,sper ca mititelul este bine acum. Legat de povestea aia cu rapirea am auzit-o de la o cunostinta comuna care intamplator era acolo cand s-a intamplat.(in vara anului trecut) Se pare ca parintii erau la terasa, cred ca la vaporas sau asa ceva, iar copilul la o aruncatura de bat de ei,in parculet. Nu stiu daca cercetarile au fost un success, insa nu doresc nici unui om de pe lumea asta sa fie macar o secunda in pielea bietilor parinti!
Roxana, eu nici macar nu ma mai agit. Ei sunt foarte orgoliosi, dar sa ma ierde Dumnezeu ca au un orgoliu de tot k....Ii respect si le respect decizia, dar o sa fac in final ca mine, adica ce-i mai bine pentru Andrei, chiar cu riscul ne a fi scosi de la inima lor.
Sabina, condoleante!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika We linistit si insorit va dorim! Noi suntem iar dupa bronsita :( au ramas mucii si ceva tuse. Am fost iar pe inhalatii o saptamana, duminica am ajuns la urgente. 3 zile nu a dormit la prnaz din cauza tusei, iar seara la 23.30 inca nu se putea linisti, asa ca la urgente ne-au zis ca e totul ok, plamanii liberi si bronsita s-a dus ?! dar cica e normal sa tuseasca asa, desi nici secretii nu avea. A primit un supozitor cortizon si am continuat pana marti cu inhalatiile. Ne-am saturat rau de bronsite, uram aparatele de inhalatii. Va pupam! |
Off, Energio! Ce mai tragi si tu cu bronsitele astea!
si sanatate multa!==================================
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Ii place porumbul fiert din conserva, il mananca bob cu bob |
Si al meu pici e innebunit dupa porumb fiert, dar el il mananca direct de pe stiulete.
Poze
Yaia spune:
Vazut toate, toate pozele. Foarte frumoase!
Si ma bucur sa le revad si citesc din nou pe unele mamici care stau in umbra!
Poze
Yaia spune:
LA MULTI ANI MIRUNA-VEVERITZA! Sa cresti mare, sanatoasa si sa iti pastrezi inocenta din ochii aia frumosi!
Poze