Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)
Raspunsuri - Pagina 14
valentina_22 spune:
Ema,arati de milioane in eleganta rochie roie. Ai o talie....
Andrei este un frumos si jumatate, acum iti dedica un catecel, maine o floare... Of cum mai trece timpul asta.....
Alehiam, la multi ani, socrului si bafta in rezolvarea tuturor problemelor .
Danielle, la voi 13 este cu noroc, sa fiti fericiti si sa imbatraniti impreuna!
Lia, felicitari pentru progrese. Noi am ramas la stadiul de acomodare cu reductorul!
Andreea, daca eu as fi in locul tau matusa si-ar cunoaste nepotul. Din cate stiu pe aeroport sunt niste aparate nu stiu cum le spune,dar prin care se poate vedea temperatura corpului, iar daca este ceva in neregula cu cei care sosesc din tarile cu risc crescut de gripa se iau masuri. Sper sa nu te superi dar medicul care ti-a dat sfatul asta vorbea doar ca sa se afle in treaba.
Legat de meniul copiilor Andrei papa cel mai bine crew de pui de la Meda. In rest mamanca orice!
Dimineata cereale cu lapte, iaurt, fructe, cubulete de branza topita, crew,
La pranz,o portie dubla de ciorbita sau supa si apoi un iaurt sau o cana mare de compot,iar la gustarea de dupa-amiaza, felul II,orice fel de mancare gatita pe care o am in casa. Nu este deloc mofturos. Mananca cu aceasi placere atat fructele,lactatele cat si mancarea gatita si pestele daca se poate in sos cu rosii cu atat mai bine. Nu am incercat inca sa-i dau paste, dar cum zilele astea am in meniu o reteta,ma bate gandul sa-l ispitesc.
Seara, inainte de culcare isi bea lapticul 200 ml.
Acum ii am la mama, am vorbit cu ea si mi-a spus ca dupa baita de seara i-a dat sa manance tocanita
, a ras o farfurie plina. Acum cica doarme cu burta in sus ca un pasa!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
Noapte buna, fetelor! Pe luni! (maine vin musafiri pentru 2 saptamani, asa ca numai de la birou mai 'vorbim')
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
valentina_22 spune:
Danielle,fetita da,mi-ai facut o pofta cu varza ta, ca salivez mai rau ca o gravidutza. Si da-mi voie sa o contrazic pe mama ta. Eu nu am avut voie sa alaptez desi aveam garla. Alexandra a crescut , ca si Andrei de fapt inca din prima zi de nastere cu lapte praf si amandoi au avut si au si acum pofta de mancare. Alexandra cel putin pana la 3 ani o strigam butelie, era toata numai pulpite si falcute, iar cand a implinit varsta de 3 ani s-a inaltat brusc si a slabit.Acum este o slabanoaga numai buna de numarat coastele. Cred ca depinde de ritmul fiecarui copil.Te rog sa nu te mai necajesti, asta este felul ei, fii sigura ca nu moare de foame. Tu menajeaza-te pentru bebelina,vei avea mare nevoie crede-ma!
Marunzika, sanatate multa Yanisei si refacere rapida!
Yaia,
Gabitz, felicitari Elizei,pentru progrese!
Sabina,
, fara cuvinte!
Cu astea mi-am facut norma pe ziua de astazi, cica am invatat
, Ma retag in asternuturi ca prea imi fac cu ochiul. Va doresc o noapte linistita si maine o zi minunata!
Cu siguranta pentru mine va fi,soata ma scoate la un gratar, doar noi doi fara bebei ,impreuna cu inca 2 cupluri. De cand visam eu la asta.....! In sfarsit o cliputa de relaxare si pentru sufletelul meu
!![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ramonaiani spune:
Valentina - distractie placuta maine la gratar. (Cand/daca oi manca mici, sa te gandesti si la mine - ca moor de pofta).
Multam de intrebare - inca suntem bine. Mai am 6 saptamani i ncap (in teorie). Sa vedem practic cand are de gand sa vina flacaul
. Pupicei si aveti grija de voi.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+
danielle02 spune:
valentina 
ai dreptate cu alaptatul,mama mea vrea sa ma amarasca ca sa o alaptez pe Melissa ![]()
zau iti spun ca habar nu am cum o fi cu 2 fete chochete de varste apropiate si mai ales ca Ebonee e rasfatata familiei,face numai ce vrea,cand vrea si cum vrea.nu ii iesim din cuvant.iar daca ceva nu ii convine,nu putem sat in calea ei,asa nervi are ![]()
pe mine ma amuza si o pup toata cand vad ce plina e ea de personalitate
insa oi vedea eu daca o sa ii mai tolerez atatea dupe ce o veni Melissa...
si ea si catelul or sa stea la colt ![]()
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 
ANDREEA11 spune:
Cris avea iar temperatura 38,1 inainte de culcare. Iar la 30 min dupa ce a adormit 37,8. Chiar nu mai inteleg. .....O fi de la dinti, sau o fi de la raceala.
Dr a zis ca pulmonar e ok, iar de dimineata inainte sa mergem nu avea pic de febra...off Doamne, cred ca dc o sun maine zice ca s nebuna.
luy spune:
Buna seara, dragele mele ! Sau mai bine va spun noapte buna, ca e foarte posibil ca la ora aceasta deja sa dormiti...
Si mie imi este foarte somn, dar mi-am propus sa nu ma culc pana nu va dau un semn, sa nu credeti ca am disparut iar in ceata. Nu mai reusesc sa mai postez pentru ca atunci cand Maria este treaza abia ii fac fata ei
, iar in perioada ei de somn de la amiaza fie ii fac papica, fie mai trebaluiesc prin casa, fie invat la germana ( Erina, m-am inscris pana la urma la Eurocor, mi s-a parut in final cel mai potrivit mod de a invata pt mine in conditiile actuale ). Asa ca abia reusesc sa citesc ce scrieti voi. Si imi pare rau ca nu apuc sa va raspund... ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Mariana, nu mi-am dat seama ca mai atat de putin pana la marea intalnire... Si iar ma minunez ce a trecut timpul... Parca mai ieri ne plimbam prin parc cu carucioarele cu Stefan si Mihnea...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Danielle, voiam sa-ti spun ca am vazut zilele trecute pozele tale - esti frumoasa-frumoasa !
Iti prieste maternitatea
Si esti asa de tanara... Cand o sa te duci cu Ebonee la scoala vor crede cei de acolo ca a venit cu sora ei 
Imi place mult numele Melissa... Vei avea de rasfatat 2 printese... Iar tati... va avea viata grea ( dar frumoasa !
) cu cele 3 fete cucuiete.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Marunzika, 
Nu se mai termina odata cu racelile astea ? Biata Yannisa ... 
Multi, multi pupici de la noi pe nasucul printesei roz ! Si pentru mamica ei trimitem 

Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )