Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)
Raspunsuri - Pagina 15
luy spune:
Valentina, ce papacios ai tu acolo, bravo ! Mi-a placut tunsoarea lui, sunt asa dulci la varsta asta 
Distractie placuta la gratar si bafta multa la examenul auto !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Kriss, foarte mult imi place noul tau look !
Bravo ! Tine-o tot asa, ai grija de tine si incet-incet se va produce si schimbarea din interior 
Am vazut-o si pe Alessia, e frumoasa foc, cocheta mamii ! Eheeei, cred ca vei avea zile grele cu ea ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Pentru Maria noastra trimit un
special. Sa nu uiti ca suntem langa tine ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Si ca sa nu ziceti ca nu v-am mai scris nimic de Me, o sa va spun cum ma alinta: "hami mami"
E asa dulce cand zice... Ah, uneori as vrea sa imortalizez toate momentele astea nepretuite, sa le pot pastra pentru totdeauna...
M-a intrebat cineva de poze... Nu am mai avut timp sa ma ocup de asa ceva, insa promit ca in curand o sa va arat cateva fotografii de la o sedinta foto de duminica trecuta, am fost in parc cu prietenul nostru care i-a mai facut pozele acelea superbe asta toamna. Prietenul acesta vrea sa-si faca un site pt servicii foto la diverse evenimente si avea nevoie de un fotomodel mic si cu ochii mari
. Probabil saptamana viitoare va fi gata site-ul lui, asa ca o sa va anunt atunci ( si eu sunt f.curioasa cum au iesit pozele ).
Gata, nu mai pot de oboseala, ma duc la kuki si eu.
Sa visati frumos ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
gabitz78 spune:
neatza.
la multi ani veveritza dulce.

sa cresti mare, sa fi sanatoasa si inteleapta.sa aduci numai bucurii alor tai.
luy - me e o dulce...ca deobicei.
maruntika - multa sanatate energiei.
sper sa nu se mai imbolnaveasca niciodata!
yaia - multumim de aprecieri...
lui stef i-a adus un dinofroz(asta isi dorea).acum e indraostit...nu vreti sa stiti cum e....![]()

va pup dulce.
Erina spune:
Buna dimineata!
Am intrat rapid sa va salut!!! Va doresc un week-end placut cu vreme frumoasa!!!
Multumesc Valentina.
Yaia, la Real cu siguranta gasesti un carucior convenabil. Nu iti face griji. Stabilim sa ne vedem
.
Ce bine ca nu mai are nimic Tudor!!! Cred ca stie ca vin musafirii si va avea parte de mult rasfat asa ca vrea sa fie in forma!!!
Maruntzika, sanatate Energiei!!!
Luy, e foarte buna metoda aleasa de tine. Eu cred ca incep cu o carte si CD,desi la cit de imprevizibil e parcursul nostru viitor s-ar putea foarte bine sa ma apuc de rusa. Abia astept pozele cu Maria!!!
Sabina, foarte sugestive pozele cu puiutii!!! Sunt tare scumpi iar prietena ta zicea bine de monstrul cu ochi verde...
Noi plecam la tara. Va las si imi las o dedicatie:
www.youtube.com/watch?v=4TOkVLIlAr0&feature=related" target="_blank">Mika Nakashima-Endless Story
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
La multi ani printesei Miruna de mami Ana!!! Sa iti fie drumul in viata presarat cu flori de primavara!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
aeperju spune:
Spuneti-mi va rog ce sirop sa-i dau pentru tuse (patlagina de la fares?) Dar pentru mucisori? Ce picaturi va dadusera ca vad ca raceala asta se incapataneaza sa nu plece de la Andrei. Multumesc!
---------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Danielle, voiam sa-ti spun ca am vazut zilele trecute pozele tale - esti frumoasa-frumoasa ! Iti prieste maternitatea Si esti asa de tanara... Cand o sa te duci cu Ebonee la scoala vor crede cei de acolo ca a venit cu sora ei ![]() Imi place mult numele Melissa... Vei avea de rasfatat 2 printese... Iar tati... va avea viata grea ( dar frumoasa ! Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
multumesc frumos draguta

amimbatranit acum,nus` mai asa tanara ca ma dor toate ciolanelele

e mai greu ca la Ebonee...
pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
`neata
noi suntem pe pozitii si va invitam la o

multa sanatate puiutilor bolnaviori,sa le treaca repede 
LA MULTI ANI! printesa Miruna