Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, zilele trecute Lisa a avut febra 39.2* marti-miercuri si s-a plans de dureri in abdomenul inferior dreapta si spate sus dreapta . Mi-au trecut prin cap tot felul de minuni, de la infectii urinare/renale la apendicita, pneumonie etc.

Azi am mers la doctorita de familie si i-a facut un test rapid de urina care a iesit ok, dar ii facem si o urocultura si o eco la rinichi. O sa va tin la curent. De joi Lisa a fost bine, nu s-a mai plans de nimic, insa nu prea mananca si de luna trecuta a slabit 1/2kg. Si am uitat sa ii zic doctoritei ca a slabit - cred ca de acum ma duc cu lista dupa mine! Oricum marti merg din nou si sper sa fie gata rezultatele (daca si apuc sa ii colectez urina maine si sa o duc la lab).

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

toata admiratia si respectul meu ptr fetele care inca alapteaza sau au alaptat
tare as vrea si eu sa o pot alapta pe Melissa,daca cu Ebonee nu mi-a mers,ma gandesc ca nici cu Melissa
ma streseaza mama ca imi tot reproseaza ca nu am alaptat-o pe Ebonee,si imi mai zice ca asta se intampla:nu se ingrasa,nu mananca etc din cauza ca nu a avut san
dar vad ca si puiutii care au fost alaptati mai fac mofturici la masa si m-am mai linistit

andreea,eu ii dau fetii cewmwusti de pui,ii bag in pilaf,omleta,fierti simplu etc

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Ii dau nr de telefon al mamei mele, mamei tale ca sa ii explice ca "Bogdan nu mananca , nu se ingrasa si nu doarme noaptea pentru ca nu l-am intarcat si i-am dat prea mult"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Nu am mai sris de mult ( o saptamana)pentru ca am avut o "problema cu calculatorul si nu reuseam sa ma loghez. Doar citeam ca anonim.Nici nu ma mai lasa "seful " Cum ma indepartez de el cum vine si ma ea de mana si ma trage unde vrea el. Si cand doarme, gatesc, spal fac cate ceva prin casa daca apuc ( adica depinde cat de mult doarme)
Acum doarme dar anm stat sa citesc tot ce s-a scris pe aici.
Duminica am avut din nou un episod de constipatie. Imi venea sa innebunesc. L-am plimbat prin Gradina botanica aproape 3 ore a alergat prin Mall , a mancat iaurt, mar si para, suc de portocala, apa multa si totusi s-a constipat. Vinovate cred ca au fost niste chifle cu seminte de floarea soarelui din care am mancat amandoi si ciocolata. A venit o prietena din Danemarca care are fata la o fabrica de ciocolata " Antony Berg" si ne-a adus o punga cu tot felul de bunatati . Acum ma uita la ciocolatele alea.......
Am vazut meniurile pe aici si cat papa unii copii si din pacate ma alaturi si eu celor care au spus ca atata zmeul meu nu mananca nici intr-o saptamana.
Si noi avem de multe de scapat . pampersi, brate, dependenta de mami, dependenta de brate, etc, etc
Am reusit sa scapam de plimbatul afara in brate. Minunea s-a produs dupa ce a primit de ziua lui de Sf. Gheorghe un elicopter pe care il impinge . E asa de incantat de el incat cand nu vrea afara ii zic ca mergem sa plimbam elicopterul si e gata la usa cu elicopterul Aseara era doar in pamapersi cu jucaria ca sa se plimbe afara.Ca si fetita lui danielle el este seful in casa. O sa am mult de lucrat la el in problema asta. Cand ii vine lui artzagul gata , trebuie sa ma duc cu el. Dimineata cand sa mananc si eu gata, vine 'catul" si ma ia. Azi m-a luat de mana , m-a asezat pe pat ca sa citim cartea. S-a trezit mandru meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

aeperju,tu erai mamica sexy,scuze...nu am fost atenta.Pot sa-ti spun ce am folosit eu la Mihnea pt mucisori:aspirat la greu, pus nasivin alternativ cu nazomer pt copii,nurofen,sirop paltagina de la feres

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Am vazut si pozele Sabinei,nu ma pricep la arta fotografica,insa ca amator, mi-au placut,super.Viata se ascunde unde nici nu banuiesti,timpul sta in loc pt ca detaliile unei clipe sa te puna pe ganduri,trecut si prezent,vechi si nou se amesteca intr-un stil unic,simplu,dar cu multa forta de sugestie.Cam asa le-am simtit eu....

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Yaia si Slippers cred ca se simt mai bine copiloi

inca mai am de recuperat 16 pag...

Rox cred ca branzeturile alea ar fi bune de mancat la ele acasa, adik in tara lor
Concertul pe ce motiv nu-l mai tin?Ai cumparat deja biletele?

Papanash ai rezolvat??

Cristina am vazut dulcetica cocheta...are gusturi...per sa realizezi ce ti-ai propus

Erina lasa ca si putinul face in ajun...nu te lasa.
Tot nu mi-ai spus unde ati vrea sa emigrati

La noi s-a facut f cald...trebuie sa ii i-au piticei cate ceva...chiar daca nu prea imi vine sa o las fara pantalni lungi(se juleste,invineteste)...e mai baietoaica

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Miruna de mami Ana sa fii sanatoasa, norocoasa si sa primesti multe cadouri!

Adimercedes, multa sanatate Lisei! Asteptam vesti. Nu e exclusa o infectie urinara, insa uneori dispar singure.

Ali, luasem biletele, acum astept reprogramarea. Daca nu se reprogrameaza in 2 luni o sa cer banii. Concertul s-a anulat pe motiv de enterocolita.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Mariana, nu mi-am dat seama ca mai atat de putin pana la marea intalnire... Si iar ma minunez ce a trecut timpul... Parca mai ieri ne plimbam prin parc cu carucioarele cu Stefan si Mihnea...

hei, cata dreptate ai! Ce vremuri ...
Danielle are dreptate - e mai greu la a doua sarcina, mai ales ca exista deja unul mic (si rasfatat) acasa .
Vezi ca-ti trimit si-un PM cu niste chestii personale .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neataaaaaaaa
???????????

babylina m-am mai linistit.mama vrea sa ma ambitioneze ca sa o pot alapta pe Melissa

adi, Lisei si multa sanatate.
si eu ii duc mereu mostre de urina si kk la lab. ca sa ma asigur ca e totul ok.
chiar,tu cum faci sa ii recoltezi urina?eu o pun dimineata cum se trezeste pe olita si face acolo,apoi il i-au cu seringa.
mama cat m-am mai chinuit cu pungutele,absorbantele etc lor pana mi-a venit in minte sa cumpar olitza

sa aveti o duminica superba

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Ema,arati de milioane in eleganta rochie roie. Ai o talie.... Andrei este un frumos si jumatate, acum iti dedica un catecel, maine o floare... Of cum mai trece timpul asta.....

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

multam! Pai de ce ma tot chinui eu la sala? ca sa intru in rochie in iulie. In poza am niste cearcane mama mia ca nu dormise Andrei in noaptea aia si eram cam varza dar voi la rochie sa va uitati si nu la mine .

-----------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput