Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)
Raspunsuri - Pagina 17
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui singura75 aeperju,tu erai mamica sexy,scuze...nu am fost atenta.Pot sa-ti spun ce am folosit eu la Mihnea pt mucisori:aspirat la greu, pus nasivin alternativ cu nazomer pt copii,nurofen,sirop paltagina de la feres Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007) "You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand |
multumesc frumos! dar daca ai stii in ce hal urla cand aude aspiratorul....
---------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
myral spune:
Hop si eu cu ale mele!Mai, simt ca ma apuca depresia la gandul ca trebuie sa o intarc pe Elisa
A mai simtit cineva asa ceva? Fetele care au intarcat de curand, nu va lipsesc momentele alea???Deci am reusit sa o adorm la pranz fara tzitzi, am plimbat-o si mangaiat-o cred ca nici nu si-a dat seama
dar eu
parca abia asteptam sa planga ca sa-i dau sa suga, e clar ca am luat-o razna
Oricum ii dau dimineata si seara, dar ea mai cere uneori si in cursul zilei eu o iau cu altele si mai uita, dar eu ma simt asa vinovata ca nu ii indeplinesc dorinta. As vrea dar totusi nu mai puteam in ritmul care vroia ea, ar fi supt din ora in ora si ziua si noaptea, nici mancare nu mai avea nevoie. OOOOFFFFF ar trebui sa ma bucur, ca sper sa reusec intarcatul fara sa fie afectata si fara plansete din partea ei(doar din partea mea
) Oricum daca reusesc sa o fac sa nu mai ceara deloc in cursul zilei probabil ca o sa-i las suptul de seara cat timp vrea ea, pana la trei ani
DANIELLE, sper sa o poti alapta pe Melissa, uite eu am devenit dependenta si eu de alaptat
ADIMERCEDES, sper ca ce a avut Lisa a trecut deja si nu mai aveti nevoie de tratament, o sa recupereze ea greutatea
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Ema, eu pt tuse aveam notat de la fete un sirop Prospan, tot naturist.Noi nu l-am folosit nu am avut nevoie.Deci un alt motiv pro alaptat pt mine, nu s-a imbolnavit deloc Elisa, nici macar muci nu a avut de asta vara
(si atunci a luat o viroza de la sora sa)Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxali spune:
LA MULTI ANI MIRUNICA!
Luy ma bucur ca santeti bine si printre picaturi mai lasi un semn...toate avem multe de facut, normal cine are ajutoare si "timp liber" la birou
pot intra mai des
Tot pasat ii dai papica lui Me??
Marunzika face de fiecare data febra sau doar tuse??...cu juniorul am patit asa cand a inceput gradinita pe la 2,7 luni...tusea incepea pe orele24 continua,gen magareasca...de fapt si doctorita a confundato fara febra, muci au altele...tratata imediat cu cortizon ca altfel nu se oprea...am crezut ca e alergic...in fine i-am facut o cura la terme + la inceputul toamnei cura omeopatica si a fost ok dupa
Danielle toti pitici cand in cand nu au pofta de mancare ...daca i vedea pe a mea cand o pun in scanel parca o pun la taiere...jucarele,carticele si alte chesti noi ca sa deschida gurita...singura papa 2 ling (cam tot timpul i le pasez fin)
Apropo , banana tine un adult 8 ore vioi
...
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
cecilia L spune:
Am revenit ......fara Cristi
, care se pare ca este bine cu mamaie si tataie, nu a plans dupa noi, ieri am fost plecati de acasa cand s-a trezit la pranz, si-a facut atunci numarul, vreo 30min, sa vedem cum o sa adoarma fara mami si ce o sa faca peste noapte....sper ca totul sa fie bine pt el, ca pe mine ma doare sufletul, plang pe la colturi sa nu ma vada tati![]()
Nu am citit nimic si nu cred ca am timp azi, voiam doar sa va salut, sper ca sunteti bine.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Roxali spune:
Cecilia daca ii place sa stea ziua , va fi bine si la noapte.
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, MIrunica dulce!!!! FElicitari mai si tati!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
cecilia L spune:
Am incercat sa citesc putin din urma, dar sunt prea obosita, asa ca o sa incerc sa dorm, mai ales ca am primit vesti bune, tataie zicea ca a si uitat ca am fost si noi pe acolo, nici macar nu ne-a pomenit azi, iar acum seara a papat bine, la 9 a cerut ''apte'' iar la 9.30 dormea...sa speram ca trece cu bine peste noaptea asta, faza cea mai tare este ca nu o lasa pe mamaia sa se miste de langa el, nici la WC nu poate sa mearga( asa imi facea mie
, ma asteptam sa se intample asa)....intrebam fdaca ii cumpar pampersi![]()
nopte buna.
Cecilia si
asa crestem
cecilia L spune:
Am uitat sa va spun, ca baiatul merge de o saptamana zilnic la gradinita si chiar ii place, cica sa ne pregatim de serbare....mamaia este prietena buna cu d-na....o intreaga poveste cu gradinita de acolo.... copii de la tara sunt ffffff dezavantajati de fffffff multe lucruri fata de cei de la oras.....va spun maine mai multe.
Cecilia si
asa crestem
papanash spune:
Buna dimineata, poftiti la cafea !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme