Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

buna dimineata si pentru7 toata lumea, poate va fac sa mai aruncati un ochi pe aici.........

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Noi am fost la mare in weekend, a fost vreme foarte buna. Andrei s-a bronzat, s-a jucat in nisip, l-a incantat marea ( cam murdara, plina de alge negre ), a mancat bine ( n-am scapat de el pana nu i-am dat si ciorba de fasole cu afumatura ), a dormit bine la plimbarea pe faleza. Am stat in Mamaia,am vizitat si noul mall de-acolo ( locul de joaca), satul de vacanta , telegondola ,etc.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Cecilia, ia uite cum dam amandoua concomitent cafeaua !Ai vazut ce baiat mare si cuminte ai ? E deja la gradi.....

Mirunica, fata frumoasa si delicata, la multi ani cu sanatate si multi si de la noi, cu putina intarziere .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna-buna cafeluta de la Papanash si de la Cecilica!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Adimercedes, multa sanatate Lisei. Poarte avea vreo intindere musculara, o durere de la o cazatura, poate nu are nimic la rinichi. Eu am colectat urina intr-o punguta speciala pt bb de la farmacie, dar la baieti e mai simplu, bagi "chestiutza" in punguta si gata !

Marunzika, mult mai sufera saraca Puppi. Poate n-ar strica sa-i faci un tratament de imunizare, naturist. Cred ca sunteti super-obositi si suparati ca nu se mai termina cu problemele. Of, multi de la noi.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Salutare!!
Noi suntem mai ok, au ramas doar tusea si mucii. Raportam o iesire la padure sambata si o dupa amiaza la tara ieri. Cris a fost cumintel, exceptie crizele pe care a inceput sa le faca, iarasi cu acelesi naduf.

CECILIA vaaaai ce baiat mare, auzi tu..... la gradi!!
S a fie sanatos si sa-i aduca mamicii numai bucuri.

Adimercedes sanatate Lisei, eu cred ca nu e nimik grav.

Va pupam si o sa mai punem si noi niscai poze, dar diseara cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata.

Papanash, sa va fie de bine iesirea, nu ma asteptam sa fie marea murdara deja.

Cecilia, o sa fie bine Cristi. Deci merge deja la gradi? Musai sa ne povestesti.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

v-am trimis o poza pe mailu comun:D

Rox, si cand am fost eu la 2 mai erau alge.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Da, am baiat mare, cuminte si destept...cra cra......

In primul rand a trecut cu bine prima noapte fara mami si fara tati, s-a trezit pe la 4.30 si a tipat putin ''ino mami, ino tati''(vino) dupa care a admirat luna si stelele si a adormit pana la 6,45 cand a cerut bibe, dupa care s-a jucat cu mamaia pana la 9 cand au iesit in curte....mult mai bine decat ma asteptam...ce mama rea sunt, nu am avut incredere in baiaetelul meu

Legat de gradi...soacra mea e prietena cu doamna, asa ca in fiecare zi de la 10 la 12 am fost prezenti,el spune ca merge la d-na Mimi si la pipii(copii), in prima zi a fost mai stangaci, in sensul ca mai face dracanele, se urca pe masute, mai arunca cu jucarii( niste cuburi amarate ca altceva nu au), l-a atentionat d-na si a ascultat orbeste de ea, eu si soacra am stat departe, apoi s-a integrat si s-a jucat fff frumos cu copilasi, mai vrea el sa fie seful pe acolo, e adevarat ca si reuseste uneori. Atunci cand sunt activitati e foarte cooperant, sta in cerculet de manuta cu alti copilasi sau la masuta si deseneaza, asculta poezii si repeta ultimele cuvinte din vers...stie deja fff multe, soacra ii spune mereu, iar el a devenit fan poezii, am uitat de carticelele cu povesti preferate, ii da cartea(nu conteaza ce carte apuca din biblioteca) lui mamaie sa-i citeasca poezia cu''a spart o cana'', care este cam asa:
Nicu,
a spart o cana,
plici
neatent ce poti sa zici?
se gandeste, se gandeste
cana nu se mai lipeste
vine tata,ce-i cu tine
.......si nu mai stiu.......
sau alte poezi, gen mai Gigele, tica tica, cu catelusi sau pisici....

Va spuneam de gradinita, este inandmisibil ca in anul 2009 sa mai foloseasca material didactic cu soimii patriei(ii acopera cu hartie colorata), sau sa nu existe jucarii, in afara de cateva masinute stricate sau cuburi de lemn de cand lumea(care nici culoare nu mai au) nu mai aveau nimic, ma rog niste jucarii pt nisip rupte sau crapate..........ma gandeam poate ii ajutam. Copilasii aceea nu au vazut nici la gradinita jucari si nici acasa, ca sa nu spun ca fiind putini,le cumparam fructe zilnic...ma durea sufletul cand se uitau cum papa Cristi banana, mar sau altceva, era un magazin langa gradinita,am mers si le-am cumpurat...ei papa ''laptele si cornul de la stat'' si poate pana seara nu mai mananca mare lucru, cel putin asta imi spunea educatoarea....m-a durut sufletul, chiar vreau sa merg sa le cumpar cateva jucarii cand plec sambata la Cristi, eu nu pot sa duc de la Cristi, desi sunt multe cu care nu se mai joaca pt ca le cunoaste si nu stiu cum o sa reactioneze...daca cineva are jucarii de dat vorbim.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Valentina - distractie placuta maine la gratar. (Cand/daca oi manca mici, sa te gandesti si la mine - ca moor de pofta).

La orice Lidl gasesti pungi congelate (de culoare verde) cu Cevapcic care sunt foarte asemanatori micilor de la noi. Asta ca sa nu mori de pofta pana ajungi in tara!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput