Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Pe mail, Nr.41 de ghicit ;)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

asa cum mie mi-a facut Mad pofta de mare uitandu-ma la pozele lor, va pun si eu cateva www.flickr.com/photos/23756759@N04/3542079820/" target="_blank"> poze de la mare, poate mergeti weekendul viitor cu copiii la plaja

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, la Real cu siguranta gasesti un carucior convenabil. Nu iti face griji. Stabilim sa ne vedem .
Ce bine ca nu mai are nimic Tudor!!! Cred ca stie ca vin musafirii si va avea parte de mult rasfat asa ca vrea sa fie in forma!!!

Eu scaun de masina cautam, dar poate si un carucior sport mi-ar trebui, asa ca am retinut Real in Bacau! Si daca ne oprim mai multisor in PN si aveti timp de un suc (sau prajitura, sau ambele), ne intalnim negresit!
Rasfat a avut din plin, cadouri si plimbari si bunatati primite. E cam timid si ii e cam teama de noii veniti dimineata, ca uita ca s-a jucat cu ei seara precedenta.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Spuneti-mi va rog ce sirop sa-i dau pentru tuse (patlagina de la fares?) Dar pentru mucisori? Ce picaturi va dadusera ca vad ca raceala asta se incapataneaza sa nu plece de la Andrei. Multumesc!

Eu am primit de la sora-mea din tara Plantusin de la Fares (e cu patlagina si altele). Pt. muci, apa de mare spreiata in nas ca sa inmoaie mucii si aspirat. daca sunt deja lichizi, doar aspirati.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Fetelor, zilele trecute Lisa a avut febra 39.2* marti-miercuri si s-a plans de dureri in abdomenul inferior dreapta si spate sus dreapta . Mi-au trecut prin cap tot felul de minuni, de la infectii urinare/renale la apendicita, pneumonie etc.

Azi am mers la doctorita de familie si i-a facut un test rapid de urina care a iesit ok, dar ii facem si o urocultura si o eco la rinichi. O sa va tin la curent. De joi Lisa a fost bine, nu s-a mai plans de nimic, insa nu prea mananca si de luna trecuta a slabit 1/2kg. Si am uitat sa ii zic doctoritei ca a slabit - cred ca de acum ma duc cu lista dupa mine! Oricum marti merg din nou si sper sa fie gata rezultatele (daca si apuc sa ii colectez urina maine si sa o duc la lab).

Adi, alte simptome nu a avut? Diaree, varsaturi?
Hmmm...sanatate multa! Pai tot ea a avut si durerea aceea de coapsa care a disparut misterios si pentru care nu aveti nici acum explicatie, nu? Hmmm...sanatate multa Lisei!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Yaia si Slippers cred ca se simt mai bine copiloi

chiar daca nu prea imi vine sa o las fara pantalni lungi(se juleste,invineteste)...e mai baietoaica

Da, al meu e mai bine. Dar ieri si azi dimineata iar a facut kk mai moale. Nu diareic, dar mai moale. Si doar 1 pe zi, deci e bine, dar cred ca-l mai tin pe orez pana isi revine complet...

Poze

Mergi la inceput

Ziua buna si de la noi!

Tudor e bine, in principiu, ieri si azi a facut kk mai moale, dar numai o data pe zi, maxim de 2 ori si e doar mai moale decat de obicei. In rest e ok. Plans putin mai mult (adica un minut) de dimineata, la intoarcerea la gradinita dupa 5 zile de rasfat cu mami si musafirii.

Eu sunt foarte ocupata, acum incerc sa fug sa mananc ceva de pranz.
Pe mai tarziu!

Poze

Mergi la inceput

Cecilico, daca imi dai un PM cu adresa ta postala, iti trimit si eu o bancnota intr-o felicitare ca sa iei macar o jucarie pt. copii aia de la gradinita de la tara!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, deschide un subiect despre gradi aia, poate sar mai multi cu jucarii. Eu una ma bag, cu placere !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, noi suntem in plin proces de reiorganizare a casei, ca urmeaza renovarea, deci un motiv in plus fata de cel de suflet sa daruim jucarii.
Ce varste au copiii?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput