Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
La orice Lidl gasesti pungi congelate (de culoare verde) cu Cevapcic care sunt foarte asemanatori micilor de la noi. Asta ca sa nu mori de pofta pana ajungi in tara!

Multam, stiam de astia . Chiar ieri am facut o punga (am avut musafiri, ne-au vizitat nasii Elizei).
Insa ... n-au acelasi gust, nu sunt la fel de pufosi ca aia ai nostri...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

special pentru Ramonaiani, o reteta speciala .pe cat de veche pe atat de buna.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna si de la noi!!!

Adi, sper sa nu aiba nimic grav Lisa. Multa sanatate si pupici gimnastei dulci!!!

Cecilia, ce bine ca a facut Crisi asa de usor tranzitia!!! Cred ca e un cistig ca merge si la gradinita. Te vred ca iti este fara greu fara el. concentrare maxima la ce ai de rezolvat vara aceasta!!!

Papanash, a crescut mult si Andrei!!! E tare dragalas cum se joaca in nisip, la masini si in pozele de pe plaja!!! Sa va fie de bine iesirea. Cind revenim mergem si noi neaparat!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Yaia, m-am gindit la ascun si am scris carucuior. Vorbim si ne prganizam cumva. Numarul meu e in lista comuna.

Mergi la inceput

Noi suntem bine. Am fost la tara unde Daria s-a speriat aproape non-stop de insecte. Ii ies maselele si mai tot timpul a bagat minutele in gurita.

Va las citeva poze aici.

Sa aveti o saptamina buna!!!

Mergi la inceput

Sabina, am vazut ce poate iesi din 2 muzicieni. Mie-mi place, e reusit !!!! am vazut si pozele alea 'puscarie dupa Biedermeier' alea din spatele scaunelor ...misto copii ai.

Erina, ce delicata in gesturi e Daria ...frumoasa joaca de la tara cu copiii , se vede ca le prieste aerul si liberatatea de-acolo.Ti-am mai zis ca e leit tati ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, bravo lui Cristi pentru adaptare si mersul la gradi. S-ar putea sa am ceva jucarii, mai vorbim pe joi.

Papanash, as pleca weekendul asta la mare insa sarbatoresc cica 11 ani de la terminarea facultatii. 11 pentru ca anul trecut nu au organizat nimic, dar ma rog, posibil sa nu se tina nici acum. Poveste lunga! Altfel eram deja la mare.
Dar ce e cu Ghighi asa imbracat? Eu am scos copiii in maieu in weekend, motiv pentru care s-au cam prajit pe umeri. De Alex nu mai zic, a facut si baie la piscina si este arsa rau, pentru ca eu mama denaturata nu i-am dat cu crema.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Sabina, te sun azi sa te tin de vorba, ma scuzi pentru sambata dar eram in plin proces de bucatareala.

Yaia, ma bucur ca Tudor e mai bine. Sa stii ca am facut un Tiramisu in weekend cu ceva aclool prin el si a iesit minunat.

Erina, ce scumpa este Daria, este tare dulcica in pozele cu halat. Ce insecte au speriat-o?

Apropos de insecte, am casa invadata de furnici. Am aspirat, spalat de n-shpe ori. Pur si simplu calc pe ele, de am avut si cosmaruri. Azi am pus bona sa curete din nou si sa dea cu spray ca tot nu e Andrei acasa. Vreo recomandare ceva?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Sabina, daca ai timp, te rog mai da-mi pe mailul meu link la pozele voastre. Atunci nu a mers si acum nu am timp sa mai caut. Multumesc.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Rox, pozele-s facute ori seara ori dimineata ( ne-a dat trezirea la 7 ) , de-aia-i imbracat ca era f frig, chiar daca era soare. peste noapte eu am tremurat rau, noroc ca am avut un pulover ratacim in masina si am dormit cu el, dar chiar asa....
si noi ne-am bronzat ca tractoristii, ne-a prins pe gat,maini, pe Andrei pe urechi l-a ars rau, noi am plecat pt cateva ore cam nepregatiti, ne-am cumparat de-acolo tricouri, papuci,pantaloni scurti...ca ne-am hotarat pe moment sa stam peste noapte fiindca socrul se simtea mai bine.

Ghighi- filme

Mergi la inceput