Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (301)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mada, si unde ati stat la mare ? poti sa recomanzi locul? scuze daca ai facut-o dar sunt cam hai-hui zilele astea, nu prea retin chestii ....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Daca ne-ati uitat:

http://family.webshots.com/album/572095161plQXOk

---------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

cum sa va uitam??!!

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

papanash, n-am facut-o... Am stat la Hotel Victoria din Mamaia. Am intrat cat mai repede intr-un hotel, dar am vrut sa nu fie din ala vechi si prafuit.
Pentru noi a fost ok, mai ales ca nu stateam decat o noapte si am ajuns si pe la 6 seara. Oricum pretul e super ok in perioada asta la hoteluri si sunt destule camere libere.
Daca puteti sa evadati un pic, cred ca v-ar prinde bine in perioada asta.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Cred c-am uitat sa va zic:pe 13 iunie voi fi nasa!O sa mai am o pereche de finutzi!
Pb este ca nu prea stiu ce sa-mi iau de imbracat......
Eu ma visez intr-o rochie aurie/sand-culoarea nisipului,bronzata,cu accesorii de aur si cu un buchet de trandafiri corai!
Acum sa vedem unde gasesc eu ce mi-am imaginat......

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

pe 13 iunie implinim (eu si sotul) 8 ani de cand suntem impreuna,de cand ne-am combinat

ce nu as da eu sa am o tzara de tzatze,noroc ca sunt gravida acum si "mi-au crescut",dupe ce nasc sigur raman fara.
oricum,poate in vreo 2-3 ani mi le "repar" eu
am vazut o rochita mistoaca tare pe un site,incerc acu sa dau de ea...

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Teo, serios vorbind acum, ai avut mare bafta cu bona. Se pare ca Mihnutu e super-fericit si ingrijit. In ceea ce priveste ratia lui zilnica de haleala, Andreiul meu ar manca-o cam in 4 zile .Luy ce mai zice,de ce nu mai da pe-aici ?

Mada, merci, o sa caut pe net variante de cazare. ma gandeam si la varianta sa plecam maine dimi pe la 7 si sa ne intoarcem seara, dar e cam obositor, si tocmai asta-i scopul, incarcarea bateriilor. Sa vedem .

Danielle, iti dau eu de la mine daca vrei, facem un transplant ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

multumesc frumos de idei fetelor,cu mancarea puilor
Ebonee nu mananca branza sau iaurt nici daca o tai,
mai baga masline,rosii,paine prajita cu unt,supe la greu,ii plac tare,cate o banana dimineata,cateodata,aseara i-am facut gris cu lapte si gem de capsuni pe care am pacalit-o sa pape cat de cat,lapte cu orez:vomita,
ma dispera cate o data,nici nus ce sa ii mai dau si sa ii fac.
nu ii plac sosurile in mancare,prefera hrana uscata
placinte cu,carne,cartofi la cumptor (dar sa nuu ii fac eu) sa i-au gata facuti si sa ii bag in cumptor etc

nu pot sa ii dau nimic mai gras ca face diaree unu doi,si de fortat sa manance ceva,nu imi sta in fire.nu imi place sa o fortez sau sa o pacalesc prea mult,daca vrea bine,daca nu,nu.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

daca va zic ca-s plecata pe campii ....io ziceam ca maine-i vineri si merg sa vad gradi...

Madalina, si eu tot in cotroceni incerc, e in drum spre serviciu si e pe traseul cel mai putin aglomerat la orele de varf, zice sotul. eu sunt de parere ca decat o bona cu mari semne de intrebare mai bine la gradi,cu riscurile de rigoare. Incomparabil. Adica, nu as testa bonele pe fundul copilului, n-am curajul asta .

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Azi am super mult de munca, abia am prins cateva minute sa deschis calculatorul. Si revin la sedinta. Sunt cam ofticata ca am pierdut concertul DM, insa astept reprogramarea.

Pupici si o zi buna.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Papanash, stiu ca prin cotroceni cautai si tu. Si am urmarit atenta ce gradinite ai gasit. Si cum eu lucrez prin zona era ok. Insa noi ne mutam din octombrie (posibil) pe la casin. Si de la Casin pana in Cotroceni, nu stiu daca nu imi e peste mana sa il duc... ca de luat nu ar fi asa tragedie. La voi ca veniti dinspre Crangasi nu cred ca e asa plin traseul, la noi dinspre militarii e jale spre cotroceni .
Si ma gandisem la gradinita, tocmai pentru ca nu vreau o noua bona. pentru ca nu cred ca am bafta sa gasesc iar pe cineva tot asa. Pe asta deja R tine la ea, o stie si se intelege foarte bine cu ea. Si bonei pare ca ii pare rau ca trebui sa plece, dar e vorba de nepotul ei adevarat .

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

papanash,daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput