Bucurii de sept-oct 2006 (165)
Raspunsuri - Pagina 3
Monique_new spune:
Roxana la ce gradi o duci pe Daria??? Noi luni mergem cu dosarul....la gradi 71, este o cladire verde langa IOR, anul trecut s-a deschis.
Lexi mie mi se par dragute persoanele r-rite
Hai nu te mai agita degeaba, pe bune sunt mici inca.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

yoannamarie spune:
Hey! Va
scumpelor!
Azi, am o stare...un chef maxim...pentru toate... (va rog, a nu se interpreta...daaaa?!
)...
Mey...fetelor v-am mai spus pana acum cat de dragi imi sunteti si cat de mult tin la voi? Desi nu ne cunoastem prsonal, inca... asta simt...

Nus' dar m-am trezit bine dispusa...Am si dormit bine...Cred si eu...la cate pastile am luat aseara...Cred ca am facut un cocktail..si a rezultat somniferul...
Ieri...am bantuit, aproape toata ziua...prin oras, cu fiica-mea, la o "sedinta de shopping"...(sa fiu trandy...daaa?
)...Pana la urma, am fost pe langa shooping pentru ca... Mitzu nu mi-a acordat nici o sansa...
...Numai cu ochii pe ea a trebuit sa stau...caci ajunsese in faza in care lua umerasele de pe suport si se ascundea in cabina de proba sa probeze hainele...De precizat, ca erau haine pentru domnisoare si doamne si nu pentru copii...Sa nu mai spun ca si-a pus un sutien in dreptul pieptului si a inceput sa strige, prin magazin: "Wawaaaaa! Ui a shi eeeu " (Traducere: Ioanaaaa, uite am si euuu!)
Toate privirile erau atintite spre noi! Iar la Leonardo, dupa ce s-a plictisit de probat tot felul de pantofi...NUMAI cu tocuri...gresia a devenit un prilej de a patina... Isi lua avant si... Sa ma fi vazut ce slalom faceam printre ceilalti clienti, ca sa o pot prinde...ca incepuse sa-i placa si se ascundea dupa rafturi si se amuza copios...La fel si ceilalti clienti... Ce-i drept si eu ma amuzam...dar mai cu juma' de gura...ca-mi venea sa
... Iar rezultatul sedintei de cumparaturi a fost o durere de cap GROAZNICA...si, fara cumparaturi...
...doar fii-mea s-a ales cu o pereche de incaltaminte...caci, atunci cand a venit vorba de ea a stat sfintisor... Am ajuns acasa ametita de durere, am inghitit o juma' de farmacie si degeaba... bine ca a ajuns sotul acasa mai repede si a preluat-o pe fii-mea...caci altfel...nus' unde ajungeam...Nu puteam nici macar ochii sa-i tin deschisi...la ora opt jumate...zaceam, lata, in pat, cu tot felul de comprese pe frunte, tample... iar pe la noua ...am "inchinat steagul..." Mi-a spus sotul...azi, amuzandu-se pe seama mea...ca pana si gainile se culca mai tarziu... Eh...si ca dau semne de batranete...
Am citit din urma si...raspund in ordinea de pe tricouri
...adica de unde inceput cu cititul....
Andreea, te-am auzit, scumpo!
Dar eram rapusa de durere si n-am putut sa raspund...
...
Imi place ideea cu filmuletul...Pot sa trimit poze si cu noi? Intreb pentru ca nu am fost de la inceput, alaturi de voi... si, acum regret...dar...
si pe micutul povestitor!
Princess, imi pare rau sa citesc de problemele de sanatate pe care le aveti tu si mama ta. Multa, multa sanatate va doresc!
Iar...cu soacra...nu te mai consuma, iubito...cu cat esti mai indiferenta cu atat nu-i dai satisfactie mai mare...si atunci sa vezi...Imi pare rau pentru relatia dintre voi! ![]()
Il
si pe Rares! Ce dulce tre' sa fie cand pronunta cuvintele! Las' sa "turuie", dupa cum ai spus...Mai bine asa, decat muta ca fii-mea...sau...cand o apuca "tururiala" nu inteleg mai nimic...
Multa sanatate inca o data, ai grija de tine si de nazdravanul tau...si incearca, sa nu mai pui la sufletel toate...
Mini_me, sa inteleg ca, pana lurma, Mosul aduce un singur bebe...Felicitari!
Ce frumooooos!!!!!
Multa sanatate si sarcina usoara in continuare! sa intri mai des ...daca poti...sa ne povestesti cum evolueaza sarcina, ce sex are bebelul...
Ah...si sa pui poze cu Louli...am citit ca ai o mandrete de fata...
Monique, scumpo, multa sanatate! sar'mana pentru apel, suntem bine!

Ce-mi place jocul cuvintelor...din masina...foarte tare! O
pe micuta, isteata foc!
Roxana, foarte urata situatia de la spital... Doctorii...offf...se cred atat de superori si...
Offff!!!!
Bine, macar, ca Daria e in regula. Multa sanatate!
Lexi,
prezent la raport! Mercic!
Draguto, bucura-te ca Maria vorbeste clar, chiar daca mai face dezacorduri...sunt mici acu'...abia invata ce si cum...
fii-mea nu vrea sub nici o vorba sa povesteasca, sa repete dupa noi, sa invete un cuvant nou...Daca vede un catel inca mai spune: "ui..hamham" (uita hamham)...Prefera sa spuna hamham decat catel...si asa pentru toate animalele...Nu le pronunta numele doar...se foloseste de onomatopee... Nu face fraze..doar cand are ea chef si alea intortocheate...curios e, ca atunci cand e numai cu sora-mea, invata cuvinte noi...dar cand aparem noi...nu vrea sa le mai repete sau sa mai vorbeasca.Incepe sa se alinte...si ajunge tot la limbajul de bebe...
nus' ce sa ma mai fac...Saptamana viitoare am facut programare la logoped sa vad ce-mi spune...ca nu mai pot...
Cand citesc cum ceilalti copii povestesc, intreaba una -alta si fii-mea tot cu translator e...offff!!!!
Iar despre rrr-it...e super dulce... Eu, una, mooor dupa persoanele rrr-ite...Mi-ar fi placut ca al meu sot sa fie rrr-it sau, chiar si eu...eu chiar ma mai prostesc cateodata....![]()
micuta!
Xan, ma repet...esti bestiala cu bucatarela ta! Felicitari! Am luat, si eu,in urma cu ceva timp, forme de briose din silicon...pentru a putea face savarinele...stii tu...reteta de la tine..Si, nici in ziua de azi...nu am folosit forma...
Itzy, scumpo!
Mercic pentru grija...
... Cat ma bucur ca ai scris!!!! Daaaa....ai dreptate...superbe pozele...Iar locul...demential...de poveste!
Mey...da' cand veniti in tara? Asadar...daca se organizeaza o intalnirea bucuriilor sa-mi spuneti...ca vin si eu cu clanu'...
pe Ana! super tare! Felicitari pentru cele trei limbi! Promite multe, micuta! E isteata! 
Ramo, Gety
!
Eh...na...daca ati vrut cearsaf...cearsaf...aveti...
...Vorba Andreei...cearsaf dublu...Desi...
...cred ca l-am depasit si pe acesta...![]()
si restul mamicilor si bucuriilor! Un sfarsit de saptamana placut, sa aveti! 
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!
Mitzu si...perlutzele...![]()
Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...
Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu
( 5 septembrie 2006 )
mexxa spune:
Mai da ce spor ati avut la scris....
Acu nush a cui cearsaf e mai lung...a lui Itzy sau a lui Yoanna![]()
Yoanna astept pozele pe messenger.
Roxana multa sanatate Dariei.
Flavia tu ce mai zici? Sper ca esti bine.
Am vorbit si cu Mirabelac o sa imi de-a diseara pozele.
Am lasat un mesaj si Andrei.
Restu fetelor ASTEPT POZEEEE!!!!
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Fetelor eu am gasit unele poze mai vechi....dar prefer sa imi trimiteti voi..cele care va plac.Nu vreau apoi sa ziceti ca poza aialalta era mai faina sau etc.
Deci vreau asa:
- poza cu burtica;
- poza cu bb in burtica;
- poza dupa ce sa nascut;
- la 1 an
- la 2
- si una recenta.
Sunt prea multe?![]()
Itzy lasa ca, caut eu prin albume daca nu ai cu dulceata cand era mica. Insa vreau cu ea acum mare.
(cum te pun sa ne arati poze
)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
mexxa spune:
Mda...dupa ce am pierdut o o garamada de timp sa caut albumele cu poze in cap vechi...ce credeti
nu imi da voie sa va copii pozele la rezolutie mare

Asa ca astept tot de la voi poze.
D'ale lui Bibi
Oanacn spune:
Salutare fetelor!
Lisu pleaca in vacanta in Romania pe 27 mai pentru 2 luni jumate si sunt cam ingrijorata, o sa-mi fie un dor de ea... ufff... sper sa fi luat o hotarare buna si sa nu se intample nimic grav in perioada asta.
Mi-am facut niste analize pentru ca ma simteam foarte obosita si mi-a iesit o carenta mare la fier plus, chiar de ziua mea , pe 8 iunie ma voi opera de hernie. Recuperarea dureaza cam 6 saptamani, numai bine imi revin complet pana se intoare Lisu.
Va pup si va doresc un weekend cat mai placut!
eleņia spune:
buna dimineata
este gata fetili
doresc multa sanatate bucuriilor bolnaviore dar si mamicilor care nu se simt bine

Andreea eu nu mai am poze pentru ca sunt in ro dupa cum stii si in pc lui maicamea nu mai am poze sa vad ce am pe site si trimit si eu ,cu burtica nu am poze si de la aniversarile lui D s-au pirdut asa ca sa vedem ce pot trimite
te rog sa imi trimiti si mie adresa sa iti trimit si eu poze cu domnul D
va pupez si va doresc un sfarsit de saptamana minunat

mexxa spune:
Neata
Elenia sar;na de
.
Eu am avut o noaptee....
la 4.30 am adormit. Nu stiu ce am avut dar nu ma lua somnul.Si la ora 8 Bibi a dat trezirea.![]()

D'ale lui Bibi
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
In sfarsit azi am reusit s-o ducem pe Maria la "uta" (adica in parc). Ne tot batea la cap de o saptamana dar pana acum nu s-a putut din cauza ploii. Azi, prin nu stiu ce minune, a mai iesit putin si soarele si desi batea un vant de te lua pe sus, am mers. Cine stie cand mai prindeam o zi fara ploaie si era pacat sa nu profitam.
Oana, iti doresc multa sanatate si sa decurga usor operatia!
Monique, diseara incerc reteta de la tine cu tortuletele de mandarine!![]()
Xandrutza, am prestat rulada ta cu sunca si cascaval, o nebunie! Pacat ca mi-a iesit cam putina. Data viitoare bag cantitati duble. In plus, aseara a facut Cristi reteta tunisiana de peste cu Harissa, a fost nemaipomenit! "A fost" caci s-a terminat urgent.![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
GETY spune:

La a doua tentativa sa stau la calculator si eu un pic. Mai am o clienta, pe Maria, careia ii place foarte mult filmul "Veronica" si zice "Hai, tanti", adica sa o asezam pe scaun sa se uite cred ca la tanti Margareta...
Am venit de afara, a fost foarte cald la Iasi, si inca mai este. Am fost dimineata la cumparaturi, de unde am luat ciorapei, sosetele, un tricou, o pereche de pantalonasi, o palarioara si o pereche de papucei pentru Maria. Am gasit asemanatori cu papuceii Cosminutei, aia rosii cu bulinute albe si cu floricele de cauciuc. Am avut si eu o pereche roz cu bulinute albe, dar i-au ramas mici...
Am mai vazut si o palarioara cu boruri largi ca a Dariutzei, dar nu avea marimi mari, asa ca am ales altceva.
Sandalute n-am gasit, ce mi-ar fi placut pentru Maria erau numai pana la marimea 23, iar modelele care nu-mi placeau, respectiv cu un fel de toculet, sau care se ingustau spre varf, sau cu prea multe bilute, pietricele s.a. ornamente sau cu bareta prea subtire si nu-i sustineau piciorusul, erau marimea ei. Nu-i nimic, mai asteptam.
Mexxa, spor la treaba!
Mirabela, mi-am adus aminte ca tu ai facut ultimul site pentru Bucurii. Ce mai faci?
usor, mamici si bebici.
Asa creste Maria Diana