Bucurii de sept-oct 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Lexi poate odata cu ordinea pozelor...trimiti si mie pozele....va rog fetelor daca vreti sa fac acel filmulet...astept poze.
Diseara sa sa scriu exact cine mi-a trimis.

Filmuletul va fi accesat cu o parola...ce o vom avea fiecare.Asta pentru ca confindetialitatea datelor/pozelor....sau cum vreti voi.

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Yoanna poate ne punem ceasurile la aceeasi ora in una din zile sa imi dai pozele...da sa fie pana in ora 23...ca apoi cad bustean.

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ufffff am avut o gramada de treaba astazi.

Am intrat sa va anunt ca astazi ne-am inscris la gradinita.

Ramo . Cine te-a suparat de dimineata??

Lexicut ma bucur ca ne-am revenit . Gata, capul sus mergem inainte.

Yoana tu intrebai parca cum sta Cosmi la pozat....fac o gramada de poze ca sa aleg unele dragute, ce e drept cateodata are si ea chef. In rest "paparazzi" scrie pe mine mai bine ma faceam fotograf.

La peste nu am prins nimic, nici macar nu ne-am bronzat iar tati a zis ca nu o mai ia niciodata cu el....daca ne vedeati toata balta ne stia. Nu are ea rabdare sa stea cuminte la peste.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Monique, felicitari pentru gradi!
Chiar asa Ramo, ce-ai patit de erai suparata de dimineata? Sper ca ti-a trecut!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Moni si lexi , supararea er din cauza serviciului, probleme legate de un client de dincolo, bla bla...A trecut acum. Mercic pentru grija, sunteti draguteee!

Andreea sper sa ma mobilizez si eu sa trimit pozele!, doar ca cele cu burtica si Patri mica trebuie sa le caut prin CD-uri acas' (sotu a facut curatenie in PC si preventiv sa nu le pierdem daca se buseste)

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna!

Am intrat sa va salut si sa va urez o si faina, in continuare!

Andreea, multa bafta cu apartamentul!
Pozele, sper sa le trimit diseara, sau cel tarziu, maine dimineata...Ca un facut...a impins fii-mea imprimanta (care are si scanner...) de pe birou pe parchet si, acum e la firma, sa fie reparata... Daca se mai poate face ceva!

Ramo, mercic!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata.

La multi ani! tuturor celor care poarta numele Constantin sau Elena.

Lexi

Yoana , La multi ani pentru Miztu sa creasca mare si frumoasa.

eleņia LA MULTI ANI !!!!

Roxana La multi ani ! pt Dariutzasa creasca mare si sanatoasa, sa scape de toate problemele care le are cu piciorusul.

Fata mea a ramas la buni de ieri si dimineata o sun sa vad ce face si imi raspunde" mami sunt ocupata nu vorbesc cu tine acum "

Ieri ne-am cantarit amandoua . Cosmi are 13.8kg si 90 cm iar eu 52.8 kg .

Nu mai stiu ce sa va povestesc asa la matinal....va urez o zi minunata.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani bucuriilor si mamicilor care isi serbeaza astazi ziua onomastica! In special, as vrea sa ii urez Dariutzei multa-multa sanatate!

Si, cu scuze pt intarziere
La Multi Ani, Lexi!
La Multi Ani, Monica!

Of, eu sunt groaznic de ocupata la job, tati este in delegatie, ma pregatesc pt un examen... Iar "cireasa de pe tort" este ca nu voi putea participa la serbarea de "absolvire" a lui Dudu, pt ca voi fi plecata intr-o delegatie in Anglia. Oricum, ma bucur ca este printrei prikindeii care au "promovat" la grupa mica.

Mexxa, sper sa va gasiti cat de curand alta locuinta. In legatura cu pozele, imi trimit si mie te rog adresa de email pe care sa ti le trimit?

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

uite ca am intrat si eu in sfarsit! am avut probl cu computerul, de fapt nu am mai avut unul zilele astea decat cateva min pe zi, ca am fost in schimbari de computer, asa ca n-am avut cand sa va scriu.

si uite ce surpriza placuta! deja fetele s-au gandit s-o felicite pe dariutza, elenutza mea! va multumim, nu ma asteptam. va pupam si va uram si noi la multi ani celor care se serbeaza astazi.

noutati: daria e inca maraita si inca vorbeste pitigaiat, ca si cum o deranjeaza in gat ceva. plus ca nu mananca la capacitatea ei, spunand ca o doare gatul. maine mergem la control, sper sa fie ok. in rest nu a facut febra, ceea ce e bine. eu ma asteptam la o refacere mai rapida, dar nu a fost asa.

eu sapt viitoare intru in examene la cursul de fotografie. in plus incerc sa-mi caut de lucru, ca nu mai vreau sa stau acasa, plus ca avem nev de bani. si sper ca probl dariei de sanatate imi vor permite de acum incolo sa fiu mai putin prezenta. ma bate gandul sa ma fac fotograf profesionist (asta va scrie si pe diplomna mea), doar ca mi-e frica sa ma avant singura. am facut cateva poze acum 2 zile unor necunoscuti in parc (o mamica cu un nou nascut si un baietel de vreo 4 ani) si le-am trim pe mail. au fost super incantati, au zis ca vor sta pe langa mine cand mai sunt in parc cu ap foto.

va las ca s-a trezit victor (care tot prost doarme noaptea).

va pupam

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

La Multi Ani Bucuriilor care isi serbeaza astazi ziua onomastica!

Maria Elena - Mitzu
Daria Elena
David Constantin Marian
Dorian Constantin

Sa fiti sanatosi, sa cresteti frumos si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!

De asemenea, urez La Multi Ani! tuturor mamicilor, taticilor, bunicilor care poarta numele Sf. Imparati Constantin si Elena!

Petreceri frumoase!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput