Bucurii de sept-oct 2006 (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Neata fetili ci o buna buna

In sfarsit a venit sotu acasa...si ma simt mai mai bine stiind ca nu mai sunt doar cu proprietaru.
Ieri mi-a facut capu oala.....la un momendat m-am enervat si am inchis usa la camera sa nu il mai aud.
Diseara mergem sa vedem un apartament la 2 blocuri de unde stam noi....si ar fi super daca ne-am intelege cu propritaru in privinta banilor.Doamna respectiva este sefa bucatariei la un mare hotel de aici....restaurantul fiind a unor uoameni cunoscuti in media.

Ma duc sa citesc din urma..ca am vazut un mini cearsaf.
Savurez cafeluta cu usa inchisa ca sa nu apara iar

, mamica lui Bibi cel poznas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineata
Andreea sarumana de cafea
sa aveti bafta cu apartamentul pe care l-ati gasit
va pupez si sa aveti o zi minunata

Mergi la inceput

Multumesc Elenia...sper sa ne putem intelege...ar fi super ca bagajele le cari imediat...nu ar mai fi atata tambalau cu mutatu.Si nici acomodarea cu alta zona.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra

D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

si eu cred ca ar fi super
mei mamici da astazi nu prea sunteti matinale
numai eu si andreea ne-am trezit asa devreme?
va pupez
merg sa ma pregatesc sa merg la stomatolog ca astazi imi termina lucrarea si apoi cand ajung acasa o sa ma apuc de bucatareala pentru maine

Mergi la inceput

Elenia eu cred ca mamicile noastre au fost la petrecere aseara...

Bafta la stomatolog.

D'ale lui Bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Andreea, multumim de cafeluta si mult succes cu apartamentul azi! Va tin pumnii!
Elenia, succes la dentist!
Nu am noutati, mi-au trecut nervii de ieri ca oricum nu aveam incotro, trebuia sa-mi treaca. Afara e soare, e ultima zi de lucru pe saptamana asta, deci am toate motivele sa fiu binedispusa.
Monique, sper ca ti-a trecut depresia!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Mexxa, uita-te la mica publicitate, aici pe forum, tocmai a aparut un anunt ca cineva inchiriaza un apartamnet de 2 camere in Bucuresti (dar nu precizeaza zona). Vezi, poate e ceva interesant pentru voi.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi..deja de la prima ora am discutat cu tipa respectiva...insa cauta sa inchirieze nu are ea de inchiriat....asta e...vedem diseara ce o fi.

Tataie e pe faza a sunat interfonu si repede pe langa usa...credea ca e sotu.
Mai devreme la 11 fix mi-a zis ca lui ia spus sotu ca vine la 11....si i-am zis ca vine cum isi termina treaba sa aiba rabdare are doar 2 picioare.

Uff ce zile. Si cand ma gandesc ca maine e ziua sotului de nume..apoi pe 25 ziua de nastere. Si vroiam sa i fac ceva bunut...da cu tataie asta abia gatesc ca se uita chioras la mine

Pupici fetili si mai vorbim diseara dupa ce vad apartamentu.Sper sa avem noroc!!

D'ale lui Bibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

salutareee,

of mexxa, nasol de tot cu tataie si chiria! cert e ca, eu una i-as da jumate din chiria de pe luna asta din moment ce el s-a instalat deja bine merci in ap. Nu se poate asa ceva!!! Va tin pumnii sa gasiti o chirie fara atatea probleme si la pret bun!

princess si Yoanna imi pare rau ca nu s-au aratat cele 2 liniute, dar sigur vor aparea cat de curand sa va faca o surpriza, asa ca eu va tin pumnii si va doresc multa santate si multa bafta!!!!

Moni e super super simpatica Cosmi in poze! Are cateva de zici ca e fotomodel asa expresiva si frumosa e! am vazut ca e si mare pescar! , iar de praji ce sa mai zic, la cat de bine arata, cred ca au fost delicioase!

Oana multa sanatate iti doresc! si sa treaca timpul repede si bine fara Lisa.

elenia deci asa: amandoua avem azi program de dentist!?!

xan, wow ce tort ai prestat iar! Ce mai fac mezinele familiei? de Narci nu ne-ai zis demult nimic, dar nici nu ne-ai aratat-o demult!

lexi ma bucur ca azi e mai bine! asa e la toata lumea, o zi cu soare, una cu nori, dar trebuie sa le facem fata! si sa mergem inainte cu tupeu

pupici la toata lumea si o zi minunata! (chiar daca a mea a inceput dezastruos)!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Offf, am facut "ordine" printre pozele fiica-mii si am vazut poze cu ea in primele luni. Mi s-a facut dor de ea bebe!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput