Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (04)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Supeeer, am scris ditamai postarea ca sa vad apoi ca nu-s logata!! Calculatorul meu e pe moarte, ma scoate de pe net, ma delogheaza, se blocheaza, e de groaza!! O sa rescriu cand imi trec dracii!
(va zic pe scurt ca acum sunt bine, multumesc de sustinere!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Fetele, cele care au intarcat bebelasii, cum ati procedat sa opriti de tot lactatia?
Mie mi-au dat ceva pastile pa baza de hormoni, m-am ales si cu o mastita, am ajuns la urgenta, mi-au dat trei zile de antibiotic, insuficient, nu s-a retras, cica mai vedem dupa doua luni daca nu s-a retras, am luat eu de la mine putere inca 3 zile de antibiotic si gata, s-a rezolvat, dar...ieri mi-a venit din nou lapte. Nu stiu ce sa mai fac, n-am nici destul sa hranesc copilul, nici nu se retrage.

Keutu cheliutu 7 saptamani si 4,7 kg

KEA eu am intrrupt lactatia cu dostinex. Doua pastile - cate o jumatate de pastiluta la 12 ore. Deci un "tratament" de 48 de ore. Iar eu acum nu mai am nici strop de laptic. Nu stiu daca gasesti varianta asta acolo.

FlorinTheodorPetru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aaaa si pe langa alaptat o sa inceapa diversificarea mai incolo, cand din nou ma stresez cum o sa fac, cu lapticul e simplu

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Am vrea sa intram si noi in gasca, daca ne primiti.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Donati 2% din impozit pentru Andei

Fundatia EUROMANIA, CUI 12947122, Bd-ul Ion Mihalache, Nr. 327, Bloc 12, Sc. D, Etj. 4, Ap. 114, Bucuresti,
Cont: RO89 RNCB 0086 0046 6770 0002, BCR Sucursala Grivita

Bun venit! Eu ma intrebam de ce nu esti in gasca deja, am vazut ca puiutii tai sunt de varsta puiutilor mei, si de aceea ma intrebam.

Simina, Monica cine face urmatorul capitol. Nu am facut nici o modificare in listuta, si sunt la acest capitol date noi de trecut. Nu ma simt in stare. Iertare.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Ayla draguta eu nu mai sunt la curent cu noutatile , v-am citit pe sarite in ultimul timp , atat cat am putut , pt ca sunt in ZUGRAVELI..si simt ca nu mai termin.....acum am terminat cu vinaromul si toate cele da a inceput distractia..SMOTRU..si nu am timp sa pot citi tot capitolul sa vad ce mai este de trecut in listutza...imi cer scuze ca v-am abandonat., da pana nu terminam n-am cum, ca mi-ar fi si rusine ai mei sa munceasca si eu sa stau pe net.....acum am profitat ca sunt plecati in Bricolaje..va pup

13+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Aaaa si pe langa alaptat o sa inceapa diversificarea mai incolo, cand din nou ma stresez cum o sa fac, cu lapticul e simplu

Mamica fericita de Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Novus, Eu dimpotriva astept diversificarea ca pe o mana cereasca. Sper ca atunci, mancand mai consistent sa manance mai rar sa mai pot si eu rasufla. Si eu sper sa putem contiuna cu alaptat exclusiv pana cat mai aproape de 6 luni si apoi cat da Dumnezeu. La lucru in mod cert o sa ma mulg de vreo 3 ori pe zi. Avem o camera speciala pentru asta...dar ce ma streseaza pa mine e ca suntem mai multe si e o singura camera. Parca nu ma vad mulgand in grup Cred ca ar fi ultimul lucru pe care mi-l pot ichipui...spuneti si voi...e neplacut si cand stai singur, in intimitate si dai la pompa d'apoi cand ai si concurenta/companie. Offff

Pupici la mamici si bebici

Mamica de Radu (01.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io am incercat ieri mulsul... e oribil de dureros si neplacut (cu pompa manuala) si ia mult mai mult timp decit suptul lui BB; dragoanei nu prea i-a placut sa bea la bib, da nici nu a refuzat complet.

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Novus- e aproape imposibil sa-ti spuna cineva la ce interval va manca Alexandra, fiindca pe langa foame va bea mult si de sete ca vin caldurile si creste necesarul de lichide + puseele de crestere cu "foamea" aferenta. Cel mai bine e sa lasi ceva lapte congelat pt situatii de urgenta sau sa reusesti sa vii atunci cand mama ta te anunta ca aparut soricelul in burtica, dar pentru varianta 2 e nitel mai complicat in zilele cu caniculare cand bebe vrea mereu sa bea.

Manuela-Alex mergea la cresa 4 zile pe saptamana de la 9 la 18. Ac program l-am cerut si pentru Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chato-cu manuala nu o sa reusesti mare lucru. Cere o ordonanta de la medicul de familie pentru pompa electrica si inchiriaza de la farmacie.

Roaga-l pe motan sa o obisnuiasca el cu biberonul-va merge mai repede asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

aham, asa voi face, ana! merci de idei

Filles du Sud cu Izia, famille Dragoon

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Bine v-am regasit fetele!
Stiu ca scriu mai rar dar bebeul meu e din ce in ce mai activ si nu imi prea lasa mult timp pentru altceva. Bebelinul e voios, a luat bine in greutate si din cate am citit despre voi pe aici, avem cam aceleasi probleme si bucurii specifice dragutei varste de 2 luni si ceva. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste "ecuatii" de dezlegat...

1) Ma chinui sa alaptez cat pot de mult. De la inceput am alaptat 3 mese si 3 mese au fost cu lapte praf. Acum se pare ca laptele se imputineaza pe zi ce trece. Si ma dispera chestia asta. Mi-am luat o pompa manuala in ideea de a ma mulge si astfel sa stimulez mai mult producerea laptelui. M-am chinuit de cateva ori cu ea dar nu curge nimic. Daca storc cu degetele iese lapte. Cu pompa nu. E vreo tehnica speciala pe care nu o stiu eu? Pentru ca asa de 2-3 ori pe zi dar as vrea sa dau laptic de-al meu cat mai mult posibil.

2) Dr. pediatra a venit sa faca vaccinul de 2 luni (Infanrix Hexa) si a zis ca de la 3 luni sa incep cu mancarea solida (ma rog, supica, suc de mere si apoi mai consistent...). Eu vreau sa mai astept. Chiar pana la 5 luni, monitorizand greutatea lui bebe. Eu stiam ca nu se da mancare solida pana la 6 luni. Am innebunit eu sau cum?

3) Am incercat sa-mi fac dosarul pentru cei 85% pentru cresterea copilului. Dar de la primarie mi-au spus ca pana nu imi expira cele 126 de zile nu pot depune dosarul. Asta ar insemna ca voi primi banii cu 3 luni intarziere si eu voi trai cu aer? (Stiti ca se intarzie cu plata foarte mult). Voi ati putut depune dosarul asta mai drevreme?

In rest, ce sa zic. Incerc sa intru cand pot ca sa nu raman prea tare in urma cu cititul. Ma bucur pentru fiecare dintre voi cand are cate o reusita sau cand mai depaseste un hop... Am intrat din nou si am plans in hohote pe pagina ALMEI...
Multi pupici la toate forumistele de ghiocei de pe DC

Gina, mami de CALIN NICHOLAS (3.03.2009 / 5800 gr / 60 cm)
http://picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput